- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Canım allah razı olsun inş sağlıkla ilerler, bu topik uğurlu eninde sonunda herkes birgün sağlıkla kucaklarına bebişlerini alıcak inş...allahım sanada tekrar nasip edecek inş canım benimcnmmmmmmmmmmsonunda tuttu mu rabbim tamamına erdirsin cnm maşallah
oynayacağız canım hepberaber burası hamileler topiği olarak devam edecek ben inanıyorum işte :)yuuuupppiiiii yasasiiiiinnn diptis diptis ucyuz besyuz hoptrililaaylaaaayyyymasalllaaahhhhh sag salim kucakla insallaah bebisiniiii oohhh
canım bende normalde 13-14. günde yumurtluyordum. Buay şans işte eşimin yanında olduğum zaman 11. gün yumurtladım...Sende ovulasyonla takip et canım bende işe yaradı, seninde işlerini kolaylaştırır. çünkü bu ay eşim yanımda olmadığı için sadece çift çizgi çıktığı ve ertesi günü oldu. başka olmadı, inş şans yanında olsun canım.bide kızlar doktor dediki yumurtlaman bitmiş dedi bugün 12. günüm normalde ben 17. gün yumurtluyorum ama bu ay erken olmuş
İnsalllaahhh insalllaaahh adi yazan herkes hamile olsun yarabbiiimmmmCanım allah razı olsun inş sağlıkla ilerler, bu topik uğurlu eninde sonunda herkes birgün sağlıkla kucaklarına bebişlerini alıcak inş...allahım sanada tekrar nasip edecek inş canım benim
oynayacağız canım hepberaber burası hamileler topiği olarak devam edecek ben inanıyorum işte :)
Takvimincanım bende normalde 13-14. günde yumurtluyordum. Buay şans işte eşimin yanında olduğum zaman 11. gün yumurtladım...Sende ovulasyonla takip et canım bende işe yaradı, seninde işlerini kolaylaştırır. çünkü bu ay eşim yanımda olmadığı için sadece çift çizgi çıktığı ve ertesi günü oldu. başka olmadı, inş şans yanında olsun canım.
kızlar değerlendiremedik bence çünkü annemler falan burdaydı bide oğlum rahatsızlandı bi tek cumartesi akşamı oldu o kadarcanım bende normalde 13-14. günde yumurtluyordum. Buay şans işte eşimin yanında olduğum zaman 11. gün yumurtladım...Sende ovulasyonla takip et canım bende işe yaradı, seninde işlerini kolaylaştırır. çünkü bu ay eşim yanımda olmadığı için sadece çift çizgi çıktığı ve ertesi günü oldu. başka olmadı, inş şans yanında olsun canım.
amin canım aminnnnn...İnsalllaahhh insalllaaahh adi yazan herkes hamile olsun yarabbiiimmmm
ayy dayanamadım yaptım ya merak ettim ne zaman doğcak bizimki diye :)Takviminben...
Oldu en sonunda oldu bim bam bom
Olsun canim saglik olsun. Oglun iyi mi simdi? Gecmis olsun.kızlar değerlendiremedik bence çünkü annemler falan burdaydı bide oğlum rahatsızlandı bi tek cumartesi akşamı oldu o kadar
hiç belli olmaz canım o iş :)kızlar değerlendiremedik bence çünkü annemler falan burdaydı bide oğlum rahatsızlandı bi tek cumartesi akşamı oldu o kadar
Iyi yaptin canim. 1 ay var aramizda ortalama :)ayy dayanamadım yaptım ya merak ettim ne zaman doğcak bizimki diye :)
yok canım bitek cumartesi akşamı oldu test yapmadım bu ay canım stres yapıyorum ya sonra alışkanlık haline getiriyorum günde 5 6 defa test yapıyorum sonra :))))Degerlendirdin dimi o gunleri? Ovulasyon testi yapmis miydin?
Kisa zamanda sende hamile kalirsin inşallah canim. Stres yapma. En buyuk dusman stres. Hakkinda hayirlisi olsun.yok canım bitek cumartesi akşamı oldu test yapmadım bu ay canım stres yapıyorum ya sonra alışkanlık haline getiriyorum günde 5 6 defa test yapıyorum sonra :))))
14-16-18 canim mutlaka olmali. Allah rast getirsin insallahcharmant canim ben hangi günleri degerlendireyim ? 1 ocak yeni bat 28 gunde bir oluyorum
Gecen ay 6 kasimda olmustum canim bu ay 7 aralikta oldum doktor tam gununde olmusun dedi nasil hesaplayacagiz pekiNe zaman adet olacaksin canim ayin 10 unda mi?
22-24-26 kesin iliski tarihin canim. İnsallah rasgelsinGecen ay 6 kasimda olmustum canim bu ay 7 aralikta oldum doktor tam gununde olmusun dedi nasil hesaplayacagiz peki
Hadi hayirlisi olsun inş . Sen nasilsin canim sagligin sihgatin nasil22-24-26 kesin iliski tarihin canim. İnsallah rasgelsin
iyiyim kuzum saol simdilik bir sorun yokHadi hayirlisi olsun inş . Sen nasilsin canim sagligin sihgatin nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?