geçmiş olsun canım inşallah değerlendirdin o günleribide kızlar doktor dediki yumurtlaman bitmiş dedi bugün 12. günüm normalde ben 17. gün yumurtluyorum ama bu ay erken olmuş
Hosgeldin canim. Kisa zamanda hamileler listemize eklenirsin inşallah. Bu topicte samimiyet ve arkadaslik ust duzeydir:)selamm kızlar ben yeni üye oldum benide alırmısınız aranıza :) bu başlıkta 1054 sayfa var ve nerdeyse bütün sayfaları okudum hemen üye olmalıyım dedim :)
hosgeldin canim insallah sende hamislerimizin arasina katilirsinselamm kızlar ben yeni üye oldum benide alırmısınız aranıza :) bu başlıkta 1054 sayfa var ve nerdeyse bütün sayfaları okudum hemen üye olmalıyım dedim :)
Hosgeldin canim. Kisa zamanda hamileler listemize eklenirsin inşallah. Bu topicte samimiyet ve arkadaslik ust duzeydir:)
Hosgeldinn :)) Sen de anladin tabi grubumuzun ugurlu oldugunu :))selamm kızlar ben yeni üye oldum benide alırmısınız aranıza :) bu başlıkta 1054 sayfa var ve nerdeyse bütün sayfaları okudum hemen üye olmalıyım dedim :)
Tabiki alırız aramıza hoşgeldin :) sanada uğur getirsin bu topik inş:)selamm kızlar ben yeni üye oldum benide alırmısınız aranıza :) bu başlıkta 1054 sayfa var ve nerdeyse bütün sayfaları okudum hemen üye olmalıyım dedim :)
Canım allah razı olsun, inş en yakın zamanda sanada nasip etsin allahım inşş:)
Rabbım herkkese sağlıklı sıhhatlı evlat nasıp etsın inş yüzlerımız gülsün 2016 daiyiyim kuzum saol simdilik bir sorun yok
Hoşgeldın canım kaç aylık evlısın . Almaz olurmuyuz biz burada aıle oldukselamm kızlar ben yeni üye oldum benide alırmısınız aranıza :) bu başlıkta 1054 sayfa var ve nerdeyse bütün sayfaları okudum hemen üye olmalıyım dedim :)
Canım Allah analı babalı büyütsün gözün aydın sağlıkla kucağına al ınşşşTabiki alırız aramıza hoşgeldin :) sanada uğur getirsin bu topik inş:)
Canım allah razı olsun, inş en yakın zamanda sanada nasip etsin allahım inşş:)
Ah o zaman gelene kadar ben siyirmam insallahTamam tatlim uzulme ama lutfen mutlaka olacak zamani geldiginde
Allah buyuk canım sabredecegiz. Benım bı arkadaş vardı bebegı daha 5 aylık . Korunuyorlarmış gunu gecmış regıl olmamış . Sonra şüpeye düşüyorlar test alıyor . Ve bırde hemen pozıtıf cıkıyor hamıle . Doktora gıdıyorlar kan tahlılıne ve doktora 1 aylık hamıle cıkıyor . Şok oluyorlar eşi ıle kız hıc mı hıc sevınmıyor zaten düşünmüyoruz ıstemıyorduk erken oldu dıyor . Bende kızdım artık mıllet hamıle kalmak ıcın neler denıyor elınızdekılerın kıymetını bılın dedım ne guzel kı peş peşe tadıyorsun dedım bu duyguyu garıp ya ınsanlar . Alah ınş bızede nasıp eder rabbım buyup ...Benim de arkadasim ikinciye hamile dun ogrendik :) iki yil daha istemiyoruz dedi gecen gun. Sok oldu test yapinca Kazayla hamile simdi kiz biz burda cebellesiyoruz iste ama bazilarinin sak diye oluyor napalim sabir :)
14-16-18 canim mutlaka olmali. Allah rast getirsin insallah
Canım sağol allah razı olsun, inş allahım sanada nasip etsin en kısa zamanda :)Canım Allah analı babalı büyütsün gözün aydın sağlıkla kucağına al ınşşş
Canım çok tesekkür ederim, cuma cmt benimde oldu ama şimdi geçti sarıya döndü, sıkıntı yapmayalım yerleşmedir o merak etme sen içini ferah tut...herşey allahın elinde, allaha emanetiz korusun bizleri inş.@triton-x canım tebrik ederim. Allah sağlıkla devamını getirsin. Kucağına almayı nasip etsin. Benim bir iki damla kahverengi lekelenmem oldu bugün çok tedirgin oldum.
Bence olur:)Kuzum bu akşam eşim evde yok bide dün olmuştu iliski yarın olsa 15-17-19 kaçırır mıyız ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?