Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
selamm kızlar ben yeni üye oldum benide alırmısınız aranıza :) bu başlıkta 1054 sayfa var ve nerdeyse bütün sayfaları okudum hemen üye olmalıyım dedim :)
Hosgeldin canim. Kisa zamanda hamileler listemize eklenirsin inşallah. Bu topicte samimiyet ve arkadaslik ust duzeydir:)

selamm kızlar ben yeni üye oldum benide alırmısınız aranıza :) bu başlıkta 1054 sayfa var ve nerdeyse bütün sayfaları okudum hemen üye olmalıyım dedim :)
hosgeldin canim insallah sende hamislerimizin arasina katilirsin

Hosgeldin canim. Kisa zamanda hamileler listemize eklenirsin inşallah. Bu topicte samimiyet ve arkadaslik ust duzeydir:)

Tabiki alırız aramıza hoşgeldin :) sanada uğur getirsin bu topik inş:)

charmant regli oldum cnm benher ay sil bastan. Yeni adet tarihim ocak 14 @triton-x gozunaydin cnm cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin
Canım allah razı olsun, inş en yakın zamanda sanada nasip etsin allahım inşş:)

Canım allah razı olsun, inş en yakın zamanda sanada nasip etsin allahım inşş:)[/QUOTE]
Amin canim insallahh :)

Hoşgeldın canım kaç aylık evlısın . Almaz olurmuyuz biz burada aıle olduk

Tabiki alırız aramıza hoşgeldin :) sanada uğur getirsin bu topik inş:)

Canım allah razı olsun, inş en yakın zamanda sanada nasip etsin allahım inşş:)
Canım Allah analı babalı büyütsün gözün aydın sağlıkla kucağına al ınşşş

Benim teyzem 4 aylık evlı .du konuştum hamıe ımış . regıl bıtınce ve regıle yakın 3 gune bır ılışkısı olmuş her ılışkıden sonra yatmış ayaklarını havaya kaldırmış 10 dk . sonra 2 saat sonra gıtmış duşa ve lavaboya . bu ay hep 3 gune bır böle denemış ve suan tutmuş hamıle . Herşey allahtan tabıkı ama bızde tedbırımızı alalım bu ay deneyecegım bakalım ınş Allah buyuk çevrem hamıle doldu

Benim de arkadasim ikinciye hamile dun ogrendik :) iki yil daha istemiyoruz dedi gecen gun. Sok oldu test yapinca Kazayla hamile simdi kiz biz burda cebellesiyoruz iste ama bazilarinin sak diye oluyor napalim sabir :)

Benim de arkadasim ikinciye hamile dun ogrendik :) iki yil daha istemiyoruz dedi gecen gun. Sok oldu test yapinca Kazayla hamile simdi kiz biz burda cebellesiyoruz iste ama bazilarinin sak diye oluyor napalim sabir :)
Allah buyuk canım sabredecegiz. Benım bı arkadaş vardı bebegı daha 5 aylık . Korunuyorlarmış gunu gecmış regıl olmamış . Sonra şüpeye düşüyorlar test alıyor . Ve bırde hemen pozıtıf cıkıyor hamıle . Doktora gıdıyorlar kan tahlılıne ve doktora 1 aylık hamıle cıkıyor . Şok oluyorlar eşi ıle kız hıc mı hıc sevınmıyor zaten düşünmüyoruz ıstemıyorduk erken oldu dıyor . Bende kızdım artık mıllet hamıle kalmak ıcın neler denıyor elınızdekılerın kıymetını bılın dedım ne guzel kı peş peşe tadıyorsun dedım bu duyguyu garıp ya ınsanlar . Alah ınş bızede nasıp eder rabbım buyup ...

Canım Allah analı babalı büyütsün gözün aydın sağlıkla kucağına al ınşşş
Canım sağol allah razı olsun, inş allahım sanada nasip etsin en kısa zamanda :)
@triton-x canım tebrik ederim. Allah sağlıkla devamını getirsin. Kucağına almayı nasip etsin. Benim bir iki damla kahverengi lekelenmem oldu bugün çok tedirgin oldum.
Canım çok tesekkür ederim, cuma cmt benimde oldu ama şimdi geçti sarıya döndü, sıkıntı yapmayalım yerleşmedir o merak etme sen içini ferah tut...herşey allahın elinde, allaha emanetiz korusun bizleri inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…