Amın canım saglıklı bır sekılde hayırlı evlat ınşCanım sağol allah razı olsun, inş allahım sanada nasip etsin en kısa zamanda :)
Canım çok tesekkür ederim, cuma cmt benimde oldu ama şimdi geçti sarıya döndü, sıkıntı yapmayalım yerleşmedir o merak etme sen içini ferah tut...herşey allahın elinde, allaha emanetiz korusun bizleri inş.
Bence olur:)
Madem oyle dedigin gunleri degerlendir canimKuzum bu akşam eşim evde yok bide dün olmuştu iliski yarın olsa 15-17-19 kaçırır mıyız ki acaba
Merhaba canim sayfamizda adet oncesi migreni olan 3-4 arkadasimiz var sana yardimci olacaklardirhoşbulduk bende samimiyete bayıldım zaten :) inşallaj burdaki herkes o listeye eklenir bende biraz kendi hamilelik maceramdan bahsedeyim 13 aylık evliyim 5-6 aydır deniyoruz ama olmuyordoktora gittim bi sorun olmadığını söyledi prolaktinim çok az yüksek çıkmıştı ilaç verdi sonraki aylar kontrole gitmedim ocak ayına kadar deneyin olmazsa gelin demişti bu ayda birazcık umutluyum bat 18 aralık ve ben regl öncesi migren yaşayanlardanım ve biçok sayfada baktımbenim gibi regl öncesi migren yaşayan pek yok sanırım ve 4 gün kaldı migrenim tutmadı beni umutlandıran şeyde bu onun dışında hiç bir belirtim yok benim gibi belirtisi olmayıp migren olupta o ay migreni tutmayıp hamile kalan varmı çok merak ediyorum kızlar :)
çok teşekkürr ederim canım ben 13 aylık evliyim :) ve sizden çok öğreneceğim şey var :) inşallah hepimize uğurlu olsun :)Hoşgeldın canım kaç aylık evlısın . Almaz olurmuyuz biz burada aıle olduk
kesinlikle öyle bende bu uğurdan yararlanmak istedim :)Hosgeldinn :)) Sen de anladin tabi grubumuzun ugurlu oldugunu :))
İnsallah canim hepimizin dilegi bubenimde akıntım oluyor oldum herhalde diyorum ama yok bebeğim olsun cok istiyorum.. 7 aydır evliyim 4 aydır olmuyor cok üzülüyorum inşallah herkese nasip eder hepimize
Madem oyle dedigin gunleri degerlendir canimolacaksa olur o merak etme sen olacagina inan
Hadi bakaliiimmm gelsin bebisskoooTamam kuzum inşallah olur bu ay bir kaç kur demedim beslenmeme dikkat ettim kahveyi kestim bakalım :)
herkeslere gelsinnnn :) burdan bebiş resimlerimizi paylaşalım çook istiyorum :)Hadi bakaliiimmm gelsin bebisskooo
Hersey belirti hicbirsey belirti degilkızlarrr birde şunu bir türlü anlamadım hamileysek mutlaka akıntı olması gerekiyormu benim akıntım felanda yokakıntı genellikle oluyor deniyor ama olmayan hiç mi yok sizler tecrübelisiniz
anladım canıımm çook teşekkür ederim desene 4 gün daha ümit edip hayal kurabilirim :)Hersey belirti hicbirsey belirti degilbazen akintidan gina gelirken bazen kupkuru olabiliyor hamilelik belirtisi kisiden kisiye ve ayni kisinin ikinci ucuncu hamileliginde bile farkli olabiliyor canim. O yuzden bunlara takilma hic.
Hadi bakaliiimmm gelsin bebisskooo
Hersey olabilir canim insallah bebisin olur bu sefer :)İnşallah kuzum inşallah :) bu arada az önce lavaboda şeffaf yapışkan akıntı geldi. Sprem olma ihtimali var mıdır? Dün geceden bu zamana hala sprem akıntısı olabilir mi ? Yumurtlama için erken gibi geldi de gerçi bu ay dediğim gibi kur yaptım acaba erken mi yumurtladim ki :) :)
aramıza hoşgeldin canım o migren malesef bendede var ve adet öncesi benimde migrenim sinyal veriyo ama şöyle bişeyde var ben ilk hamileliğimde aşırı baş ağrım olmuştu ilk aylarda canım inşAllah Rabbim en hayırlı zamanda bebişini verir canımhoşbulduk bende samimiyete bayıldım zaten :) inşallaj burdaki herkes o listeye eklenir bende biraz kendi hamilelik maceramdan bahsedeyim 13 aylık evliyim 5-6 aydır deniyoruz ama olmuyordoktora gittim bi sorun olmadığını söyledi prolaktinim çok az yüksek çıkmıştı ilaç verdi sonraki aylar kontrole gitmedim ocak ayına kadar deneyin olmazsa gelin demişti bu ayda birazcık umutluyum bat 18 aralık ve ben regl öncesi migren yaşayanlardanım ve biçok sayfada baktımbenim gibi regl öncesi migren yaşayan pek yok sanırım ve 4 gün kaldı migrenim tutmadı beni umutlandıran şeyde bu onun dışında hiç bir belirtim yok benim gibi belirtisi olmayıp migren olupta o ay migreni tutmayıp hamile kalan varmı çok merak ediyorum kızlar :)
Hersey olabilir canim insallah bebisin olur bu sefer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?