Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Amın canım saglıklı bır sekılde hayırlı evlat ınş

benimde akıntım oluyor oldum herhalde diyorum ama yok bebeğim olsun cok istiyorum.. 7 aydır evliyim 4 aydır olmuyor cok üzülüyorum inşallah herkese nasip eder hepimize

hoşbulduk bende samimiyete bayıldım zaten :) inşallaj burdaki herkes o listeye eklenir bende biraz kendi hamilelik maceramdan bahsedeyim 13 aylık evliyim 5-6 aydır deniyoruz ama olmuyor doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi prolaktinim çok az yüksek çıkmıştı ilaç verdi sonraki aylar kontrole gitmedim ocak ayına kadar deneyin olmazsa gelin demişti bu ayda birazcık umutluyum bat 18 aralık ve ben regl öncesi migren yaşayanlardanım ve biçok sayfada baktımbenim gibi regl öncesi migren yaşayan pek yok sanırım ve 4 gün kaldı migrenim tutmadı beni umutlandıran şeyde bu onun dışında hiç bir belirtim yok benim gibi belirtisi olmayıp migren olupta o ay migreni tutmayıp hamile kalan varmı çok merak ediyorum kızlar :)

Merhaba canim sayfamizda adet oncesi migreni olan 3-4 arkadasimiz var sana yardimci olacaklardir insallah hamilesindir :)

kızlarrr birde şunu bir türlü anlamadım hamileysek mutlaka akıntı olması gerekiyormu benim akıntım felanda yok akıntı genellikle oluyor deniyor ama olmayan hiç mi yok sizler tecrübelisiniz

kızlarrr birde şunu bir türlü anlamadım hamileysek mutlaka akıntı olması gerekiyormu benim akıntım felanda yok akıntı genellikle oluyor deniyor ama olmayan hiç mi yok sizler tecrübelisiniz
Hersey belirti hicbirsey belirti degil bazen akintidan gina gelirken bazen kupkuru olabiliyor hamilelik belirtisi kisiden kisiye ve ayni kisinin ikinci ucuncu hamileliginde bile farkli olabiliyor canim. O yuzden bunlara takilma hic.

Hersey belirti hicbirsey belirti degil bazen akintidan gina gelirken bazen kupkuru olabiliyor hamilelik belirtisi kisiden kisiye ve ayni kisinin ikinci ucuncu hamileliginde bile farkli olabiliyor canim. O yuzden bunlara takilma hic.
anladım canıımm çook teşekkür ederim desene 4 gün daha ümit edip hayal kurabilirim :)

Hadi bakaliiimmm gelsin bebisskooo

İnşallah kuzum inşallah :) bu arada az önce lavaboda şeffaf yapışkan akıntı geldi. Sprem olma ihtimali var mıdır? Dün geceden bu zamana hala sprem akıntısı olabilir mi ? Yumurtlama için erken gibi geldi de gerçi bu ay dediğim gibi kur yaptım acaba erken mi yumurtladim ki :) :)

Hersey olabilir canim insallah bebisin olur bu sefer :)

aramıza hoşgeldin canım o migren malesef bendede var ve adet öncesi benimde migrenim sinyal veriyo ama şöyle bişeyde var ben ilk hamileliğimde aşırı baş ağrım olmuştu ilk aylarda canım inşAllah Rabbim en hayırlı zamanda bebişini verir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…