- 14 Aralık 2015
- 165
- 90
- 98
çok sağol canım hoşbulduk evet her ay migrenim tuttumu daha adet günüm gelmeden umutlarım tükeniyor bu ay daha tutmadı inşallah tutmaz ve inşallah hamileyimdir ve inşallah isteyen herkeste hayırlısıyla sağlıkla hamile kalır canım bilgi verdiğin içinde çok teşekkür ederim :) çünkü migren konusunda çok bilgi alamıyordum ama burdan alacağımı biliyordum hepimizin şansı dönsün inşallah dualarım hepimizle bildiğim bazı dualar var onları hepimiz için okuyacağım inşaramıza hoşgeldin canım o migren malesef bendede var ve adet öncesi benimde migrenim sinyal veriyo ama şöyle bişeyde var ben ilk hamileliğimde aşırı baş ağrım olmuştu ilk aylarda canım inşAllah Rabbim en hayırlı zamanda bebişini verir canım
Canım içtenlikle burdaki herkese dua ediyorum ve edeceğim...umudumu kaybetmiştim ve o anda geldi meleğim...inş hayırlısıyla bu yopikte herkes mutlu olucak inanıyorum ben :)İnşallah kuzum :) dua et bize
Canım o akıntı dün akşam başladı bende tam bat günü yani, kimi kupluru oluyor...hiç belli olmuyor, oyüzden hiçbir belirtiye bakmamak lazım bencekızlarrr birde şunu bir türlü anlamadım hamileysek mutlaka akıntı olması gerekiyormu benim akıntım felanda yokakıntı genellikle oluyor deniyor ama olmayan hiç mi yok sizler tecrübelisiniz
Canım benim ya sen çok tatlısın, berdin bana taktiği tuttu bak karılıyorum:)) allahım önce ol dedi tabi ama bunın da etkisi varmıdır bilmem...birde ben bu ay yakı yapmıştım onun da katkısı olmuşmudur bilmiyorum...Kizlar şu birliktelikten sonra secde pozisyonunda biraz beklemeyi deneyin olur mu? 5 dk.falan olsa da yeterli olur. Spermlerin yumurtaya dogru hareketini saglamis oluyorsunuz. Tekrar soyluyorum. Sonra ben duymadim, ben gormedim ben bilmiyordum demeyin. Hee o halde yorganin altinda durmak pek komik olsa da denemekte fayda var.
canım o zaman gitsin belirtiler ve belirti bekleyişleri gelsin süprizle bebişlerrrrrrrrrrrCanım içtenlikle burdaki herkese dua ediyorum ve edeceğim...umudumu kaybetmiştim ve o anda geldi meleğim...inş hayırlısıyla bu yopikte herkes mutlu olucak inanıyorum ben :)
Canım o akıntı dün akşam başladı bende tam bat günü yani, kimi kupluru oluyor...hiç belli olmuyor, oyüzden hiçbir belirtiye bakmamak lazım bence
Aynen öyle aynennn:)))canım o zaman gitsin belirtiler ve belirti bekleyişleri gelsin süprizle bebişlerrrrrrrrrrr
Canım benim ya sen çok tatlısın, berdin bana taktiği tuttu bak karılıyorum:)) allahım önce ol dedi tabi ama bunın da etkisi varmıdır bilmem...birde ben bu ay yakı yapmıştım onun da katkısı olmuşmudur bilmiyorum...
ben ilişki sırasında bu pozisyonun iyi olduğunu duymuştum ama böyle beklemeyi ilk kez duydumKizlar şu birliktelikten sonra secde pozisyonunda biraz beklemeyi deneyin olur mu? 5 dk.falan olsa da yeterli olur. Spermlerin yumurtaya dogru hareketini saglamis oluyorsunuz. Tekrar soyluyorum. Sonra ben duymadim, ben gormedim ben bilmiyordum demeyin. Hee o halde yorganin altinda durmak pek komik olsa da denemekte fayda var.
Bak bide böyle deneben ilişki sırasında bu pozisyonun iyi olduğunu duymuştum ama böyle beklemeyi ilk kez duydumben genelde sırt üstü yastık vs biliyodum ve yapıyodum denemekte fayda vardır belkkide :) bide soğan kürü yaptım ilk defa zaten çikolata kistim vardı deneyim dedim bakalım görücez neticeleri
bu arada seninde hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah @triton-xBak bide böyle deneEylemeylemce ve bende tuttu:) soğan kürü de iyi oluyormuş evet, hadi hayırlısı olsun:)
Amin canım llah razı olsun:)bu arada seninde hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah @triton-x
Vesile oluyor mutlaka biseyler ama ne oldugunu sadece Allah biliyor. Bizim icin ayarliyor herseyi... Spermle yumurta aski hic bitmesinCanım benim ya sen çok tatlısın, berdin bana taktiği tuttu bak karılıyorum:)) allahım önce ol dedi tabi ama bunın da etkisi varmıdır bilmem...birde ben bu ay yakı yapmıştım onun da katkısı olmuşmudur bilmiyorum...
Canim inşallah bu ay guzel haberler verirsin bize, Allahim kisa zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin sana.Tamam kuzum inşallah olur bu ay bir kaç kur demedim beslenmeme dikkat ettim kahveyi kestim bakalım :)
Canim inşallah bu ay guzel haberler verirsin bize, Allahim kisa zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin sana.
evet canım hayırlısı.cnm nsılsın kontrol yarın mı
çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlarrrrrr size bi süprizim var:)
Yüce rabbim çok büyük ya o yaşadıklarım yerleşme lekesiymiş:) cımartesiden beri idrar testlerim hep pozitifti bugün kantesti verdim :) 100,67 çıktı değer Hamileyimmmmmm:)
Allahım şükürler olsun, inş sağlıkla ilerler...bu topik uğurlu hiçbirimiz burdan eli boş çıkmayacağız inşş.
Canim dualarim seninle. Allah yardimcin olsun inşallah.çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canım eczaneden aşdım bel yakısını, 3gün belim yansada kaşınsada çokarmadım.adetin 3. Günü taktım canım.@triton-x kuzum yakıyı ne zaman yaptın? bende yapayım diyorum da ??
aynen önce allah ol dedi ve oldu canım inş sağlıkla gider hersey...Vesile oluyor mutlaka biseyler ama ne oldugunu sadece Allah biliyor. Bizim icin ayarliyor herseyi... Spermle yumurta aski hic bitmesin
Canım allah razı olsun...sen nasıl oldun? İnş biran önce bısefer sağlıkla bebişin gelir inş...çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?