Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
çok sağol canım hoşbulduk evet her ay migrenim tuttumu daha adet günüm gelmeden umutlarım tükeniyor bu ay daha tutmadı inşallah tutmaz ve inşallah hamileyimdir ve inşallah isteyen herkeste hayırlısıyla sağlıkla hamile kalır canım bilgi verdiğin içinde çok teşekkür ederim :) çünkü migren konusunda çok bilgi alamıyordum ama burdan alacağımı biliyordum hepimizin şansı dönsün inşallah dualarım hepimizle bildiğim bazı dualar var onları hepimiz için okuyacağım inş

Kizlar şu birliktelikten sonra secde pozisyonunda biraz beklemeyi deneyin olur mu? 5 dk.falan olsa da yeterli olur. Spermlerin yumurtaya dogru hareketini saglamis oluyorsunuz. Tekrar soyluyorum. Sonra ben duymadim, ben gormedim ben bilmiyordum demeyin. Hee o halde yorganin altinda durmak pek komik olsa da denemekte fayda var.

İnşallah kuzum :) dua et bize
Canım içtenlikle burdaki herkese dua ediyorum ve edeceğim...umudumu kaybetmiştim ve o anda geldi meleğim...inş hayırlısıyla bu yopikte herkes mutlu olucak inanıyorum ben :)
kızlarrr birde şunu bir türlü anlamadım hamileysek mutlaka akıntı olması gerekiyormu benim akıntım felanda yok akıntı genellikle oluyor deniyor ama olmayan hiç mi yok sizler tecrübelisiniz
Canım o akıntı dün akşam başladı bende tam bat günü yani, kimi kupluru oluyor...hiç belli olmuyor, oyüzden hiçbir belirtiye bakmamak lazım bence

Canım benim ya sen çok tatlısın, berdin bana taktiği tuttu bak karılıyorum:)) allahım önce ol dedi tabi ama bunın da etkisi varmıdır bilmem...birde ben bu ay yakı yapmıştım onun da katkısı olmuşmudur bilmiyorum...

canım o zaman gitsin belirtiler ve belirti bekleyişleri gelsin süprizle bebişlerrrrrrrrrrr

ben ilişki sırasında bu pozisyonun iyi olduğunu duymuştum ama böyle beklemeyi ilk kez duydum ben genelde sırt üstü yastık vs biliyodum ve yapıyodum denemekte fayda vardır belkkide :) bide soğan kürü yaptım ilk defa zaten çikolata kistim vardı deneyim dedim bakalım görücez neticeleri

Bak bide böyle dene Eylemeylemce ve bende tuttu:) soğan kürü de iyi oluyormuş evet, hadi hayırlısı olsun:)

Vesile oluyor mutlaka biseyler ama ne oldugunu sadece Allah biliyor. Bizim icin ayarliyor herseyi... Spermle yumurta aski hic bitmesin

Canim inşallah bu ay guzel haberler verirsin bize, Allahim kisa zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin sana.

Aminnn canım benim çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel olacak :) inşallah size yeni yılın ilk bebiş haberini ben veririm :) malum bat 1 ocak :) :)

çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

@triton-x kuzum yakıyı ne zaman yaptın? bende yapayım diyorum da ??
Canım eczaneden aşdım bel yakısını, 3gün belim yansada kaşınsada çokarmadım.adetin 3. Günü taktım canım.
Vesile oluyor mutlaka biseyler ama ne oldugunu sadece Allah biliyor. Bizim icin ayarliyor herseyi... Spermle yumurta aski hic bitmesin
aynen önce allah ol dedi ve oldu canım inş sağlıkla gider hersey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…