Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
henüz doktora gitmedim, bugün sabahtan kontrol ve sonrasında bebiş yoksa kürtaj var. ama gidebilecek gücüm yok sanki.
Canım benim aynı şeyleri yaşadığım için seni o kadar iyi anlıyorumki...allahım bir mucize olsun ve o bebiş inş orada olsun inş...dualarım seninle canım...

Gunaydin kizlaaar @triton-x çok tebrik ederim canim.allah saglikla kucağina almak da nasip etsin inşallah.seni de bekleriz ağustos anneleri forumuna.gerci ben bile hala çok takilamiyorum.nedense her girdiğimde bir şeyler beni buralara getiriyo..hayirlisiyla ayin 23 u kandil.dualarimizda rabbimden hakkimizda hayirlisini isteyelim.böyle mübarek günlerde rabbim dualarimizi geri çevirmez inşallah.

henüz doktora gitmedim, bugün sabahtan kontrol ve sonrasında bebiş yoksa kürtaj var. ama gidebilecek gücüm yok sanki.

Arkadasim senin acini oyle derinden hissediyorum ki bir sure kendime gelemiyorum. İnşallah bebeğin seninledir. Bunu dilemekten başka elimizden bisey gelmiyor. Allah yardimcin olsun inşallah. Seni çok seviyorum.

Canım aynı aydayız:) sağol inş sağlıkla büyür bebişlerimiz...dün bi yazdım ağustos annelerine ama kimse oralı olmadı canım:) ben bırda mutluyum ya alırlarsa katılırım sohbete tabi bakalım...inş kandil günü burdaki herkese dua edeceğim hersey güzel olacak herkes için inş...

Canım eczaneden aşdım bel yakısını, 3gün belim yansada kaşınsada çokarmadım.adetin 3. Günü taktım canım.
aynen önce allah ol dedi ve oldu canım inş sağlıkla gider hersey...
Ay zaten yazmışsın kusura bakma :))) korunma aşaması bitsin ben tekrar deneyeceğim ilk kullanışta tutmuştu benimki 1,5 senedir uğraşıyorduk:)))

Ay zaten yazmışsın kusura bakma :))) korunma aşaması bitsin ben tekrar deneyeceğim ilk kullanışta tutmuştu benimki 1,5 senedir uğraşıyorduk:)))
Tak canım hem belede faydası oluyor, oranı sıcak tuttuğun için sanırım yumurtalar iyi gelişiyor. Ama tamda mantığını çözmüş değilim...

Tak canım hem belede faydası oluyor, oranı sıcak tuttuğun için sanırım yumurtalar iyi gelişiyor. Ama tamda mantığını çözmüş değilim...
Aynen bende mantığını çözmedim ama işe yaradığı kesin bana takma sıcaktan spermler Ölür diyen de oldu ben de zaten olmuyor en kötü bir ayımı feda ederim dedim taktık sonu hüsran olsada uzun bir süre sonra hamile kaldım :)))) inşallah sen sağlıkla kucağına alırsın

Arkadasim senin acini oyle derinden hissediyorum ki bir sure kendime gelemiyorum. İnşallah bebeğin seninledir. Bunu dilemekten başka elimizden bisey gelmiyor. Allah yardimcin olsun inşallah. Seni çok seviyorum.
gözlerimden yaşlar damla damla süzülüyor... iyiki varsınız hepiniz. Eylemeylemce acımı paylaştın Allah razı olsun senden, ben de seni çok seviyorum.

gözlerimden yaşlar damla damla süzülüyor... iyiki varsınız hepiniz. Eylemeylemce acımı paylaştın Allah razı olsun senden, ben de seni çok seviyorum.

soyleyecek pek bir sozum yok bilmiyorum cunku halini ama hersey Allahtan bu dunyaya imtihan icin gonderildik ve bu acilar bizi olgunlastiracak. Dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden Rabbim bir ol dese de bebegin orda olsa kalbi atiyor olsa, Allah yardimcin olsun sabrini versin

Rabbim Herşeyin Hayırlısını versin cnm dualarımız seninle bizleri habersiz Bırakma kontrolden sonra sonucu bize yaz kesin Rabbim sana acı yaşatmasın inşallah

inş canım inş. sende yine hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın ...

günaydın kızçeler yaa benim böyle bembeyaz akıntım geliyo sabahtan beri böyle pelteli doktor dün fitil verdi acaba ondanmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…