henüz doktora gitmedim, bugün sabahtan kontrol ve sonrasında bebiş yoksa kürtaj var. ama gidebilecek gücüm yok sanki.Canım allah razı olsun...sen nasıl oldun? İnş biran önce bısefer sağlıkla bebişin gelir inş...
Canım benim aynı şeyleri yaşadığım için seni o kadar iyi anlıyorumki...allahım bir mucize olsun ve o bebiş inş orada olsun inş...dualarım seninle canım...henüz doktora gitmedim, bugün sabahtan kontrol ve sonrasında bebiş yoksa kürtaj var. ama gidebilecek gücüm yok sanki.
henüz doktora gitmedim, bugün sabahtan kontrol ve sonrasında bebiş yoksa kürtaj var. ama gidebilecek gücüm yok sanki.
Canım aynı aydayız:) sağol inş sağlıkla büyür bebişlerimiz...dün bi yazdım ağustos annelerine ama kimse oralı olmadı canım:) ben bırda mutluyum ya alırlarsa katılırım sohbete tabi bakalım...inş kandil günü burdaki herkese dua edeceğim hersey güzel olacak herkes için inş...Gunaydin kizlaaar @triton-x çok tebrik ederim canim.allah saglikla kucağina almak da nasip etsin inşallah.seni de bekleriz ağustos anneleri forumuna.gerci ben bile hala çok takilamiyorum.nedense her girdiğimde bir şeyler beni buralara getiriyo..hayirlisiyla ayin 23 u kandil.dualarimizda rabbimden hakkimizda hayirlisini isteyelim.böyle mübarek günlerde rabbim dualarimizi geri çevirmez inşallah.
Yakı mı denedin ben de yakı ile hamile kalmıştın hangi gün taktın cnmCanım eczaneden aşdım bel yakısını, 3gün belim yansada kaşınsada çokarmadım.adetin 3. Günü taktım canım.
aynen önce allah ol dedi ve oldu canım inş sağlıkla gider hersey...
Ay zaten yazmışsın kusura bakma :))) korunma aşaması bitsin ben tekrar deneyeceğim ilk kullanışta tutmuştu benimki 1,5 senedir uğraşıyorduk:)))Canım eczaneden aşdım bel yakısını, 3gün belim yansada kaşınsada çokarmadım.adetin 3. Günü taktım canım.
aynen önce allah ol dedi ve oldu canım inş sağlıkla gider hersey...
Evet canım herkes adet bitiminde tak demiş ama ben unutmuşum adetin 3. Günü taktım, hatta yakının etkisimi bilmiyorum ama bu ay iki gün erken yumurtladım.Yakı mı denedin ben de yakı ile hamile kalmıştın hangi gün taktın cnm
Tak canım hem belede faydası oluyor, oranı sıcak tuttuğun için sanırım yumurtalar iyi gelişiyor. Ama tamda mantığını çözmüş değilim...Ay zaten yazmışsın kusura bakma :))) korunma aşaması bitsin ben tekrar deneyeceğim ilk kullanışta tutmuştu benimki 1,5 senedir uğraşıyorduk:)))
Aynen bende mantığını çözmedim ama işe yaradığı kesin bana takma sıcaktan spermler Ölür diyen de oldu ben de zaten olmuyor en kötü bir ayımı feda ederim dedim taktık sonu hüsran olsada uzun bir süre sonra hamile kaldım :)))) inşallah sen sağlıkla kucağına alırsınTak canım hem belede faydası oluyor, oranı sıcak tuttuğun için sanırım yumurtalar iyi gelişiyor. Ama tamda mantığını çözmüş değilim...
sağolasın canım, amin inşallah orda olsun.Canım benim aynı şeyleri yaşadığım için seni o kadar iyi anlıyorumki...allahım bir mucize olsun ve o bebiş inş orada olsun inş...dualarım seninle canım...
Hoşgeldin tatlım nasıldı seminerin?Kızlar dün geldim giremedim kaç gündür. Akşam tek tek okuycam yazdıklarınızı
gözlerimden yaşlar damla damla süzülüyor... iyiki varsınız hepiniz.Arkadasim senin acini oyle derinden hissediyorum ki bir sure kendime gelemiyorum. İnşallah bebeğin seninledir. Bunu dilemekten başka elimizden bisey gelmiyor. Allah yardimcin olsun inşallah. Seni çok seviyorum.
gözlerimden yaşlar damla damla süzülüyor... iyiki varsınız hepiniz.Eylemeylemce acımı paylaştın Allah razı olsun senden, ben de seni çok seviyorum.
Rabbim Herşeyin Hayırlısını versin cnm dualarımız seninle bizleri habersiz Bırakma kontrolden sonra sonucu bize yaz kesin Rabbim sana acı yaşatmasın inşallahgözlerimden yaşlar damla damla süzülüyor... iyiki varsınız hepiniz.Eylemeylemce acımı paylaştın Allah razı olsun senden, ben de seni çok seviyorum.
Allah senden de razi olsun canim.gözlerimden yaşlar damla damla süzülüyor... iyiki varsınız hepiniz.Eylemeylemce acımı paylaştın Allah razı olsun senden, ben de seni çok seviyorum.
inş canım inş. sende yine hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın ...Aynen bende mantığını çözmedim ama işe yaradığı kesin bana takma sıcaktan spermler Ölür diyen de oldu ben de zaten olmuyor en kötü bir ayımı feda ederim dedim taktık sonu hüsran olsada uzun bir süre sonra hamile kaldım :)))) inşallah sen sağlıkla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?