Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
günaydın kızçeler
size iyi haberlerle gelmek isterdi gönül fakat bu ayda 2gün önce geldi kırmızılar sağolsun kafalarına göre takılıyorlar
dün öğlen pembiş başladı kabul edemedim tabiki dua ettim kesilsin die gerçi dün fazla olmadı ama gece gelmişler bu ayda hüsran ki bu ay çok ümitliydim geçen gebelikteki gibi bi önceki ay 30günde olmuştum ve akıntım tamda aynı yoğunluktaydı 2.defa offf çok sıkıldım artık

hayırlısı canım ilk 2 gün bende içime kapanıyorum sonra kendime geliyorum ancak bizde ocak ayında bebek haberi veriririz inşAllah canım

Canım bak umudumu yitrimiştim hatta bana kızmıştın sen, bak en umutsuz olduğun anda miniğin gelecek inş. geçen ay ne kadar üzülmüştüm ağlamıştım...bu ayda o moddaydım allah büyüktür öbür aya olucak inş canım dualarım seninle

hayırlısı canım ilk 2 gün bende içime kapanıyorum sonra kendime geliyorum ancak bizde ocak ayında bebek haberi veriririz inşAllah canım
aynen 2gün depresif oluyorum bende malesef herşeyi takip ediyoruz maşallah yok yumurtladım yok 1.gün 2.gün diye diye ister istemez hem ümitleniyoruz hem heveslniyoruz tabi off canım inşallah ocağıda bekleyelim bakalım

ya evet kızmıştım sana canım kendini topla diye ne biliyim düşününce şimdi 15-16 ay oldu canım tam birbuçuk sene 547 gün bilmem kaç saat bu kadar zor mu olmak zorunda neden benimde birkaç ayda olmuyor bilmiyorum canım Allah büyük amenna ama bizim tekneler küçük işte

Canım öyle düşünme, arada bir tane kaybın oldu bak demekki oluyor...herşey geçecek herşey düzelecek...benimde kaybımdan sonra 8 ay korunduk, 6. ayda geldi... 14 aydır bekliyorduk düşündüğünde...inş sağlıkla gider allaha emanetiz hiçbirşeyin garantisi yok ama allaha sığınalım seninki de gelecek...kandil günü hepiniz için dua edeceğim...

kızlar bende sizin gbiydim burda hep konu açardım çare arardım ağlardım hep ağlardım... herkes demişti kafana takma hiç beklemediğin ay olur dye inanmadım cnku beklememek elde deildi.neyse adet gnumun bttgı gun ilişkiye girdik ve ben secde pozisyonunda yarım saat bekledim(burda okumuştum).. onundışında hiç yumurtlama takıp etmedim canımız ne zman isterse ozman oldu.yumurtladgım gunler eşimle küsmüştük eyvah dedim bu ayda gitti olmadı yumurtlama kaçtı.. artk adet olmayı beklyodum tup fılmı cektircektim. kasıklarımda agrı heralde erken adet olcam dye beklerken bebeğim gelmiş ama inanın o ay olmaz dedım yumurtladım ilişki olmadı eeee düşünün nasıl oldu bnce adetin son gnu etkili oluyor inanın :)

Allah sağlık versin canım inşallah gebeliğinde doğumunda çok güzel geçer Allaha emanet olsun.Sağol kuzum inşallah bende hepiniz için dua edicem Rabbim buraki hamile arkadaşlarıma hayırlı doğumlar nasipetsin bekleyenlerede en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin ve nerde isteyen varsa inşallah

Ayy canım Allah kavuştursun bebişne inşallah tebrik ederim bende 2aydır deniyorum secde poz. yarım saat kalkmıyorum duruorum öle bende takmadığım ay olmuştu ama ben artık olmayacağını düşünüyodum dosya falan hazırlıyordum tetkitler tahliller işte artık tüp bebek için oara olmuştu olmayacak diye düşünmüştüm ama şuan hiç düşünemeyeceğimi sanmıyorum kafamda hep ilk sırada

evet allah büyük tatlım, inş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

amin canım aminn inşş çok sağol, yogaya devam et bak kendini kaptırmaya çalış inş gelecek ben inanıyorum...

amin canım aminn inşş çok sağol, yogaya devam et bak kendini kaptırmaya çalış inş gelecek ben inanıyorum...
yoga pilates Allah ne verdiyse buay kafamı sadece bunlara vericem testte yapmıcam oviyi 2güne bir artık buayda böle olsun sağol canım rahatlattın beni

benime kafamda ilk sıradaydı o ay biz yeni evimize taşındık ve çok istediğim bir işe yerleştim o ara unuttum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…