evet cnm dedimki Allahım sen herseyin hayırlısını bilensin. bebek önce olsaydı işe giremezdim tam işe girdim bı ay sonra hamile olduğumu öğrendim :) o yüzden sabırla kafamıza takmadan beklicez Rabbim bizden iyi blir dicez :) şimdide bişey olcak dye korkuyorum ama verende Allah alanda allah herseyin hayırlısı de üzme kendinisüper yeni ev yeni iş ve bebek 3ü birarada
buay bende enerjimi başka şeylere yönlendirecem gerçek anlamda.Korkma canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaevet cnm dedimki Allahım sen herseyin hayırlısını bilensin. bebek önce olsaydı işe giremezdim tam işe girdim bı ay sonra hamile olduğumu öğrendim :) o yüzden sabırla kafamıza takmadan beklicez Rabbim bizden iyi blir dicez :) şimdide bişey olcak dye korkuyorum ama verende Allah alanda allah herseyin hayırlısı de üzme kendini
gerçekten bak düşünme :)buay bende enerjimi başka şeylere yönlendirecem gerçek anlamda.Korkma canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
kızlar bende sizin gbiydim burda hep konu açardım çare arardım ağlardım hep ağlardım... herkes demişti kafana takma hiç beklemediğin ay olur dye inanmadım cnku beklememek elde deildi.neyse adet gnumun bttgı gun ilişkiye girdik ve ben secde pozisyonunda yarım saat bekledim(burda okumuştum).. onundışında hiç yumurtlama takıp etmedim canımız ne zman isterse ozman oldu.yumurtladgım gunler eşimle küsmüştük eyvah dedim bu ayda gitti olmadı yumurtlama kaçtı.. artk adet olmayı beklyodum tup fılmı cektircektim. kasıklarımda agrı heralde erken adet olcam dye beklerken bebeğim gelmiş ama inanın o ay olmaz dedım yumurtladım ilişki olmadı eeee düşünün nasıl oldu bnce adetin son gnu etkili oluyor inanın :)
canım bende fitil kullandığımda öyle olmuştu hatta o dışarı çıkan birazcıkta fitilin kendisi oluyorgünaydın kızçeler yaa benim böyle bembeyaz akıntım geliyo sabahtan beri böyle pelteli doktor dün fitil verdi acaba ondanmıdır
evet olabilir canım böyle yoğun pelte pelte geliyocanım bende fitil kullandığımda öyle olmuştu hatta o dışarı çıkan birazcıkta fitilin kendisi oluyor
Canim yuksek ihtimalle enfeksiyondan kaynaklaniyor kasik agrisi ve mide bulantisi. Ama test nasil pozitif cikti onu anlamadim, adetine ne kadar var?kızlar bu arada bugün çok kötü kasık ağrım vardı bide üstüne mide bulantısı idrarımı tutup ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı acaba yumurtluyorum mu dedim ama öyle bişey olsa dün doktor derdi çatlamak üzere olan yumurtan var die dimi ama
normalde 18 gün var canım anlamadım ben yine bişey belkide ilaçtan dolayı öyle çıkmış olabilir testCanim yuksek ihtimalle enfeksiyondan kaynaklaniyor kasik agrisi ve mide bulantisi. Ama test nasil pozitif cikti onu anlamadim, adetine ne kadar var?
canım benim adetten 1 gün önce ovu testi kopkoyu çift çizgi çıktı ama daha önce yapmadığım için bilmiyorum ozamanda mı öyle koyu çıkıyor...inş enfeksiyondan değil bebiştendir...Canim yuksek ihtimalle enfeksiyondan kaynaklaniyor kasik agrisi ve mide bulantisi. Ama test nasil pozitif cikti onu anlamadim, adetine ne kadar var?
Ayyyy maaşallah canım bende 16 aylık evlıyım aramızda pek birşey yok ınş bu yıl hepımız hamıle kalırız saglklı hayırlı evlat doğururuzçok teşekkürr ederim canım ben 13 aylık evliyim :) ve sizden çok öğreneceğim şey var :) inşallah hepimize uğurlu olsun :)
Mavimi cnm ne yaptın nasılsın?gözlerimden yaşlar damla damla süzülüyor... iyiki varsınız hepiniz.Eylemeylemce acımı paylaştın Allah razı olsun senden, ben de seni çok seviyorum.
Bugün kaçıncı gün cnmkızlar bu arada bugün çok kötü kasık ağrım vardı bide üstüne mide bulantısı idrarımı tutup ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı acaba yumurtluyorum mu dedim ama öyle bişey olsa dün doktor derdi çatlamak üzere olan yumurtan var die dimi ama
Bize sorma ayipKızlar sol kasığım bugun cok agrıyor acaba degerlendırsem mı bugunu ve atesımde 2 derece yuksek cıktı sabah sızce
Merhaba, neden vazgectin takvimde 1 haftalik diyor totem mi yapiyorshn baska bisey mi anlamadimkızlar merhaba, ben hsg çektirmekten bu ay vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?