Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
süper yeni ev yeni iş ve bebek 3ü birarada
evet cnm dedimki Allahım sen herseyin hayırlısını bilensin. bebek önce olsaydı işe giremezdim tam işe girdim bı ay sonra hamile olduğumu öğrendim :) o yüzden sabırla kafamıza takmadan beklicez Rabbim bizden iyi blir dicez :) şimdide bişey olcak dye korkuyorum ama verende Allah alanda allah herseyin hayırlısı de üzme kendini

buay bende enerjimi başka şeylere yönlendirecem gerçek anlamda.Korkma canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

pembesu33 canım hayırlı olsun senin söylediğin şeyi geçen gün bende bir arkadaştan duydum onlarında gelini hiç hamile kalcağını beklemiyomuş çünkü o da regl bittikten sonra birlikte olmuşlar o da hamile kalınca çok şaşırmış sanırım ben hiç ogünlerde denememiştim şimdi sendende duyunca anladımki denemek lazım gerçi inşallah bu ay hamileyimdir :) ve de tabiki burda bekleyen tüm arkadaşlarımızda :)

kızlar bu arada bugün çok kötü kasık ağrım vardı bide üstüne mide bulantısı idrarımı tutup ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı acaba yumurtluyorum mu dedim ama öyle bişey olsa dün doktor derdi çatlamak üzere olan yumurtan var die dimi ama

Canim yuksek ihtimalle enfeksiyondan kaynaklaniyor kasik agrisi ve mide bulantisi. Ama test nasil pozitif cikti onu anlamadim, adetine ne kadar var?

Canim yuksek ihtimalle enfeksiyondan kaynaklaniyor kasik agrisi ve mide bulantisi. Ama test nasil pozitif cikti onu anlamadim, adetine ne kadar var?
canım benim adetten 1 gün önce ovu testi kopkoyu çift çizgi çıktı ama daha önce yapmadığım için bilmiyorum ozamanda mı öyle koyu çıkıyor...inş enfeksiyondan değil bebiştendir...

çok teşekkürr ederim canım ben 13 aylık evliyim :) ve sizden çok öğreneceğim şey var :) inşallah hepimize uğurlu olsun :)
Ayyyy maaşallah canım bende 16 aylık evlıyım aramızda pek birşey yok ınş bu yıl hepımız hamıle kalırız saglklı hayırlı evlat doğururuz

Bugün kaçıncı gün cnm

Kızlar sol kasığım bugun cok agrıyor acaba degerlendırsem mı bugunu ve atesımde 2 derece yuksek cıktı sabah sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…