Hayır canım o açıdan degıl yumurtlama için sordum sadece ben yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın özür dılerım ...Bize sorma ayipsen bilirsin isini
Ay olur mu oyle sey saka yapiyorum kuzumHayır canım o açıdan degıl yumurtlama için sordum sadece ben yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın özür dılerım ...
Yok hasta degılım şöyle anlatıyım canım ayaklarımın altı yanıyor bugun sol kasıgım agrıyor sabahta ateşim 36.5 dı ondan öncekı gun ıse 36.3 artış böyle yanıAy olur mu oyle sey saka yapiyorum kuzum
ates yumurtlamanin isareti ama 2 derece fazla cikmasi cok degil mi hasta falan degilsin demi
Yok hasta degılım şöyle anlatıyım canım ayaklarımın altı yanıyor bugun sol kasıgım agrıyor sabahta ateşim 36.5 dı ondan öncekı gun ıse 36.3 artış böyle yanı
AAAA cıddımı nasıl regılden sonrakı gun ben 7 aralıkta oldun regıl cuma gunude bıttıYanlis anlamisim ben :) kacinci gunundesin bugun peki tabi degerlendir ne zarari varbugun kizlar konusmus ya reglden sonraki gun denedik oldu falan diye sanirim benim de oyle oldu aklinda bulunsun :)
Yani mesela benim cuma basladiysa cuma biter, gusul aldiktan sonra o gunun aksamini degerlendiriyorsun. Ben dikkat etmemistim ama evet bugunku yazilanlari okuyunca aklima geldi, hem de benim bebis daha minnacik olmasina ragmen gununden 2 gun ileri gidiyo erken dollenme olabilir bunu da buna bagladim ben belki sacma amaAAAA cıddımıl regılden sonrakı gun ben 7 aralıkta oldun regıl cuma gunude bıttı
Insallah son 9 ay 12 gun olur ♥bat'a son 2 gün...
amin canım inşallahInsallah son 9 ay 12 gun olur ♥
Benim de hic belirtim yoktu balon gibi olurdu normalde goguslerim ama hic agrimadi gecen ay, belim de agrimadi karnim da agrimadi... sadece bat gunu sag kasigimda biseyler pitirpitir yapti tek belirtim oydu ve sonuc pozitif sukur:)amin canım inşallah
bu ay hsg çektirdim
bakalım bekliyorum
hiç adet belirtim yok
normalde 3-4 gün öncesinden başlardı ağrılarım
amin canım...Benim de hic belirtim yoktu balon gibi olurdu normalde goguslerim ama hic agrimadi gecen ay, belim de agrimadi karnim da agrimadi... sadece bat gunu sag kasigimda biseyler pitirpitir yapti tek belirtim oydu ve sonuc pozitif sukur:)
insallah aratmadan nasip eder Rabbim sana da , guzel haberlerini bekliyoruz :))
Evet cok ıyı hatırlıyorum degerlendırdıkYani mesela benim cuma basladiysa cuma biter, gusul aldiktan sonra o gunun aksamini degerlendiriyorsun. Ben dikkat etmemistim ama evet bugunku yazilanlari okuyunca aklima geldi, hem de benim bebis daha minnacik olmasina ragmen gununden 2 gun ileri gidiyo erken dollenme olabilir bunu da buna bagladim ben belki sacma amasen hatirliyor musun o gunu degerlendirmis miydiniz
en azından bir tane de olsa belirti olmaz mı yaBenim de hic belirtim yoktu balon gibi olurdu normalde goguslerim ama hic agrimadi gecen ay, belim de agrimadi karnim da agrimadi... sadece bat gunu sag kasigimda biseyler pitirpitir yapti tek belirtim oydu ve sonuc pozitif sukur:)
insallah aratmadan nasip eder Rabbim sana da , guzel haberlerini bekliyoruz :))
Allah Allah o ne kanamasi olabilir ki yerlesme kanamasi mi acaba ? Bende hic olmadi yerlesme kanamasi dahil ama her vcye gittigimde korkuyorum, az kalmis insallah persembe gunu guzel haberler verirsin bize herseyin hayirlisi :)amin canım...
benim sadece göğüslerimde dolgunluk var ağrı vs.yok
yalnızca geçen hafta salı günü göğüslerim çok ağrıdı ve ben regl oldum sandım avucumun yarısı kadar az bir kanamam oldu, bir daha da gelmedi. o günden sonra göğüs ağrım da geçti...
şimdi hiçbir yerimde ağrı yok
OooEvet cok ıyı hatırlıyorum degerlendırdıko gunu ve galıba sonrakı gunude ...
Hemen kotu dusunmeye baslama benim de yoktu hic belirtim, sonra gebeligi ogrendikten sonra bir sabah aniden gogus agrim basladi. Guzel dusunelim guzel olsun herseyen azından bir tane de olsa belirti olmaz mı ya
beni umutlandıracak hiçbişey yok
inşallah canım...Allah Allah o ne kanamasi olabilir ki yerlesme kanamasi mi acaba ? Bende hic olmadi yerlesme kanamasi dahil ama her vcye gittigimde korkuyorum, az kalmis insallah persembe gunu guzel haberler verirsin bize herseyin hayirlisi :)
amınnn ınş Allah buyk doktorda hıçbır skıntın yok dedı şükür ama ayın 28.ınde progestronuma bakackmışOookismet bakalim sen yine devam et denemelere tabi, insallah Rabbim ol demistir :))
e
Merhaba tesekkurler insallah kisa zamanda size de nasip olur, hic bilgi sahibi degilim bh konuda ama olacagi varsa zaten oluyor geliyor bebis, annem bana hamileyken kac tane agir yagli igne kullanmis antibiyotik almis ama sapasaglam gelmisim sonunda. Teslimiyet en guzeli Allaha emanet edin kendinizi, umarim yuzunuz gulerKızlar Merhaba nasılsınız? Ne zamandır yazamadım. Bebeği olucak olanlar sağlıkla hayırlısıyla alırlar inşallah kucaklarina. Kaybedenlere de Rabbim sabır versin inşallah çabucak toparlanirlar. Size sormak istediğim bişey var kahrimdan ölücem ben bu ay aşılama yaptırdım ama biraz da akıntım vardı aklımda milyon tane şey var onu pek onemsemedim ama şimdi duydum ki akıntı yani enfeksiyon gebeliğe engelmis yani boşuna olmuş şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?