Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ay olur mu oyle sey saka yapiyorum kuzum
ates yumurtlamanin isareti ama 2 derece fazla cikmasi cok degil mi hasta falan degilsin demi
Yok hasta degılım şöyle anlatıyım canım ayaklarımın altı yanıyor bugun sol kasıgım agrıyor sabahta ateşim 36.5 dı ondan öncekı gun ıse 36.3 artış böyle yanı

Yok hasta degılım şöyle anlatıyım canım ayaklarımın altı yanıyor bugun sol kasıgım agrıyor sabahta ateşim 36.5 dı ondan öncekı gun ıse 36.3 artış böyle yanı

Yanlis anlamisim ben :) kacinci gunundesin bugun peki tabi degerlendir ne zarari var bugun kizlar konusmus ya reglden sonraki gun denedik oldu falan diye sanirim benim de oyle oldu aklinda bulunsun :)

Yanlis anlamisim ben :) kacinci gunundesin bugun peki tabi degerlendir ne zarari var bugun kizlar konusmus ya reglden sonraki gun denedik oldu falan diye sanirim benim de oyle oldu aklinda bulunsun :)
AAAA cıddımı nasıl regılden sonrakı gun ben 7 aralıkta oldun regıl cuma gunude bıttı

AAAA cıddımıl regılden sonrakı gun ben 7 aralıkta oldun regıl cuma gunude bıttı
Yani mesela benim cuma basladiysa cuma biter, gusul aldiktan sonra o gunun aksamini degerlendiriyorsun. Ben dikkat etmemistim ama evet bugunku yazilanlari okuyunca aklima geldi, hem de benim bebis daha minnacik olmasina ragmen gununden 2 gun ileri gidiyo erken dollenme olabilir bunu da buna bagladim ben belki sacma ama sen hatirliyor musun o gunu degerlendirmis miydiniz

amin canım inşallah
bu ay hsg çektirdim
bakalım bekliyorum
hiç adet belirtim yok
normalde 3-4 gün öncesinden başlardı ağrılarım
Benim de hic belirtim yoktu balon gibi olurdu normalde goguslerim ama hic agrimadi gecen ay, belim de agrimadi karnim da agrimadi... sadece bat gunu sag kasigimda biseyler pitirpitir yapti tek belirtim oydu ve sonuc pozitif sukur:)
insallah aratmadan nasip eder Rabbim sana da , guzel haberlerini bekliyoruz :))

amin canım...
benim sadece göğüslerimde dolgunluk var ağrı vs. yok
yalnızca geçen hafta salı günü göğüslerim çok ağrıdı ve ben regl oldum sandım avucumun yarısı kadar az bir kanamam oldu, bir daha da gelmedi. o günden sonra göğüs ağrım da geçti...
şimdi hiçbir yerimde ağrı yok

Evet cok ıyı hatırlıyorum degerlendırdık o gunu ve galıba sonrakı gunude ...

en azından bir tane de olsa belirti olmaz mı ya
beni umutlandıracak hiçbişey yok

Allah Allah o ne kanamasi olabilir ki yerlesme kanamasi mi acaba ? Bende hic olmadi yerlesme kanamasi dahil ama her vcye gittigimde korkuyorum, az kalmis insallah persembe gunu guzel haberler verirsin bize herseyin hayirlisi :)

Kızlar Merhaba nasılsınız? Ne zamandır yazamadım. Bebeği olucak olanlar sağlıkla hayırlısıyla alırlar inşallah kucaklarina. Kaybedenlere de Rabbim sabır versin inşallah çabucak toparlanirlar. Size sormak istediğim bişey var kahrimdan ölücem ben bu ay aşılama yaptırdım ama biraz da akıntım vardı aklımda milyon tane şey var onu pek onemsemedim ama şimdi duydum ki akıntı yani enfeksiyon gebeliğe engelmis yani boşuna olmuş şimdi

Allah Allah o ne kanamasi olabilir ki yerlesme kanamasi mi acaba ? Bende hic olmadi yerlesme kanamasi dahil ama her vcye gittigimde korkuyorum, az kalmis insallah persembe gunu guzel haberler verirsin bize herseyin hayirlisi :)
inşallah canım...
yerleşme olduğunu sanmıyorum çünkü hsg den sonra ilk ilişkim pazar günü oldu ve bu kanama da salı günü oldu(geçen hafta) herhalde pazar gününe kadar beklicem test için çünkü hsg çekilen ay adette gecikme olabiliyormuş. hele bir de o kanama olunca acaba bende erken adet mi yaptı diye düşündüm. çünkü bildiğin adet ağrılarının ve belirtilerinin hepsi vardı o gün. kanamayla birlikte bütün ağrılar son buldu.

Merhaba tesekkurler insallah kisa zamanda size de nasip olur, hic bilgi sahibi degilim bh konuda ama olacagi varsa zaten oluyor geliyor bebis, annem bana hamileyken kac tane agir yagli igne kullanmis antibiyotik almis ama sapasaglam gelmisim sonunda. Teslimiyet en guzeli Allaha emanet edin kendinizi, umarim yuzunuz guler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…