Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Çok teşekkür ederim canım ya dediğin gibi evet olucaksa tabiki olur ama kendimi suçlu hissettim önlemini almadığım için öyle kaşıntım vs falan da yok dönemsel bişeydir diye pek üstünde durmadım. Iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlünce olur

Hayirdir insallah daha once hsg cektiren arkadaslar cevap verecektir ben bu konuda cahilim sanirim biraz. Hsg cekilirken biyer zedelendiyse o gelmis olabilir diye geldi aklima

Hayirdir insallah daha once hsg cektiren arkadaslar cevap verecektir ben bu konuda cahilim sanirim biraz. Hsg cekilirken biyer zedelendiyse o gelmis olabilir diye geldi aklima
ben de önce öyle düşündüm ama hsg ile alakası olsa hsg çekilirken yada sonrasındaki ilk birkaç gün olurdu kanamam
bakalım, bir iki gün içinde herşey belli olur sanırım

Yaaaa bu ne güzel haberrr çoookk sevindimm anlatamam sana bak boşuna üzüldün o kadar.. Senin kalbin temiz arkadaşım, olacaktı zaten çok mutlu oldum çoklkk sağlıkla al kucağına

S selin deniz canım ben de hsg yeni çektirsim. İlk gün ve 2. Gün kanam oldu. Bugün 4. Gün kanama yok.. Yumurtlama kanaması olabilir mi?? Bi doktorunu ara bence, benimki ara dedi bi anormallik hissedersen.. Bir şey yoktur da şöşn rahatlasın

Rabbim Herşeyin Hayırlısını versin cnm dualarımız seninle bizleri habersiz Bırakma kontrolden sonra sonucu bize yaz kesin Rabbim sana acı yaşatmasın inşallah
Küretaj oldum. Evdeyim. Annem yanımda, eşim yanımda. Bugünlerde geçecek inşallah.

Küretaj oldum. Evdeyim. Annem yanımda, eşim yanımda. Bugünlerde geçecek inşallah.
Cnm benim Rabbim şifa versin sana inşallah geçecek bu günler bir gün sağlıklı evladını kucağına alacaksın inşallah şimdi dinlen kendine çok iyi bak ayaklarını sıcak tut lohusa gibisin şimdi dikkat et kendine cnm benim ya senin ne hissettiğini çok iyi snlıyorum

benim hsg çekilirken de sonraki günlerde de hiç kanamam olmamıştı
zaten ağrısız kanamasız çektirdim ben çok rahat geçti
kanamanın hsg den kaynaklandığını sanmıyorum. yumurtlama kanaması olması da mümkün değil çünkü kanama, yumurtlamadan 1 hafta sonra gerçekleşti. muhtemelen yarın adet olucam, lekelenmem başladı az önce canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…