Çok teşekkür ederim canım ya dediğin gibi evet olucaksa tabiki olur ama kendimi suçlu hissettim önlemini almadığım için öyle kaşıntım vs falan da yok dönemsel bişeydir diye pek üstünde durmadım. Iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlünce olurMerhaba tesekkurler insallah kisa zamanda size de nasip olur, hic bilgi sahibi degilim bh konuda ama olacagi varsa zaten oluyor geliyor bebis, annem bana hamileyken kac tane agir yagli igne kullanmis antibiyotik almis ama sapasaglam gelmisim sonunda. Teslimiyet en guzeli Allaha emanet edin kendinizi, umarim yuzunuz guler
Hayirdir insallah daha once hsg cektiren arkadaslar cevap verecektir ben bu konuda cahilim sanirim biraz. Hsg cekilirken biyer zedelendiyse o gelmis olabilir diye geldi aklimainşallah canım...
yerleşme olduğunu sanmıyorum çünkü hsg den sonra ilk ilişkim pazar günü oldu ve bu kanama da salı günü oldu(geçen hafta) herhalde pazar gününe kadar beklicem test için çünkü hsg çekilen ay adette gecikme olabiliyormuş. hele bir de o kanama olunca acaba bende erken adet mi yaptı diye düşündüm. çünkü bildiğin adet ağrılarının ve belirtilerinin hepsi vardı o gün. kanamayla birlikte bütün ağrılar son buldu.
Insallah gerek kalmaz dadoktora gittiginde hamis oldugunu ogrenirsin ay ne guzel olur :))amınnn ınş Allah buyk doktorda hıçbır skıntın yok dedı şükür ama ayın 28.ınde progestronuma bakackmış
Onu o kadar cok ısterım kı Allh buyk sabırla şükürle dua ıle bekleyecegım ınş hepımızın yuzu gulerInsallah gerek kalmaz dadoktora gittiginde hamis oldugunu ogrenirsin ay ne guzel olur :))
ben de önce öyle düşündüm ama hsg ile alakası olsa hsg çekilirken yada sonrasındaki ilk birkaç gün olurdu kanamamHayirdir insallah daha once hsg cektiren arkadaslar cevap verecektir ben bu konuda cahilim sanirim biraz. Hsg cekilirken biyer zedelendiyse o gelmis olabilir diye geldi aklima
Kızlarrrrrr size bi süprizim var:)
Yüce rabbim çok büyük ya o yaşadıklarım yerleşme lekesiymiş:) cımartesiden beri idrar testlerim hep pozitifti bugün kantesti verdim :) 100,67 çıktı değer Hamileyimmmmmm:)
Allahım şükürler olsun, inş sağlıkla ilerler...bu topik uğurlu hiçbirimiz burdan eli boş çıkmayacağız inşş.
Küretaj oldum. Evdeyim. Annem yanımda, eşim yanımda. Bugünlerde geçecek inşallah.Rabbim Herşeyin Hayırlısını versin cnm dualarımız seninle bizleri habersiz Bırakma kontrolden sonra sonucu bize yaz kesin Rabbim sana acı yaşatmasın inşallah
Cnm benim Rabbim şifa versin sana inşallah geçecek bu günler bir gün sağlıklı evladını kucağına alacaksın inşallah şimdi dinlen kendine çok iyi bak ayaklarını sıcak tut lohusa gibisin şimdi dikkat et kendine cnm benim ya senin ne hissettiğini çok iyi snlıyorumKüretaj oldum. Evdeyim. Annem yanımda, eşim yanımda. Bugünlerde geçecek inşallah.
Keseyi aldılar canım.Mavimi cnm ne yaptın nasılsın?
Ağrı sızı var mı cnm genel anestezi mi oldu cnmKeseyi aldılar canım.
Genel anestezi oldu canım. Hareket edince ince ince sızlıyor. Dinleniyorum.Ağrı sızı var mı cnm genel anestezi mi oldu cnm
Dinleniyorum canım. Toparlanmaya çalışıyorum.mavimli nasilsin canim ?
Kese büyümüştü embriyo yoktu 8 haftalık olmuş. Sonuç küretaj.mavimli ne yaptın merak ettim canım?
Küretaj oldum. Evdeyim. Annem yanımda, eşim yanımda. Bugünlerde geçecek inşallah.
Amin canım inşallah.Canim benim Allah'ım güç, sabır,içine ferahlık versin inşallah. Kisa surede toparlanmani, tekrar hamile olmani, saglikla evladina kavuşmanı diliyorum.
canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşAllahKüretaj oldum. Evdeyim. Annem yanımda, eşim yanımda. Bugünlerde geçecek inşallah.
benim hsg çekilirken de sonraki günlerde de hiç kanamam olmamıştıS selin deniz canım ben de hsg yeni çektirsim. İlk gün ve 2. Gün kanam oldu. Bugün 4. Gün kanama yok.. Yumurtlama kanaması olabilir mi?? Bi doktorunu ara bence, benimki ara dedi bi anormallik hissedersen.. Bir şey yoktur da şöşn rahatlasın
evet canım inşallah . inşallah bebişlerimizede hemen kavuşuruz onlarda evliliğimiz gibi yakın olur :)Ayyyy maaşallah canım bende 16 aylık evlıyım aramızda pek birşey yok ınş bu yıl hepımız hamıle kalırız saglklı hayırlı evlat doğururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?