- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Canım benim hepinizi ayrı ayrı seviyorum, içten yürekten seviniyordunuz...inş bende sizin haberlerinize gülüp oynayacağım hepinize dua ediyorum...Yaaaa bu ne güzel haberrrçoookk sevindimm anlatamam sana bak boşuna üzüldün o kadar.. Senin kalbin temiz arkadaşım, olacaktı zaten çok mutlu oldum çoklkk sağlıkla al kucağına
Canımm allah sabır versin...inş bugünlerini unutturacak çok tatlı bebişlerin olsun sağlıkla kucağına al...çok üzgünüm...Kese büyümüştü embriyo yoktu 8 haftalık olmuş. Sonuç küretaj.
Merhaba, neden vazgectin takvimde 1 haftalik diyor totem mi yapiyorshn baska bisey mi anlamadim
Ne desek boş biliyorum ama biz hep buradayız canım destek için inşallah atlatacaksın bu zor günleri geçmiş olsun Allah sabır ve yeniden başlama gücü versinDinleniyorum canım. Toparlanmaya çalışıyorum.
sağolasın canım.mavimli geçmiş olsun canım benimm
Amin canım inşallah. hepiniz çok destek oldunuz, hepinize çok teşekkürler.Ne desek boş biliyorum ama biz hep buradayız canım destek için inşallah atlatacaksın bu zor günleri geçmiş olsun Allah sabır ve yeniden başlama gücü versin
inşallah canım . ben bu topiğin uğuruna inanyorummavimli kuzum cok gecmis olsun. İnsallah bu son sanssizligin olur. En kisa zamanda bebegine kavusursun umarim.
inşallah olsun canım. Allah isteyen herkesin kucağını bebişle doldursun.Canımm allah sabır versin...inş bugünlerini unutturacak çok tatlı bebişlerin olsun sağlıkla kucağına al...çok üzgünüm...
teşekkür ederim canım. Amin.canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşAllah
Herzaman yanındayız canım, en iyi biz anlarız birbirimizi...inşallah olsun canım. Allah isteyen herkesin kucağını bebişle doldursun.
Ay insallah sen de hic kaldirmazsin :)Ya bir çok kişi kimyasalı vücuda alma filan dedi. Kafam karıştı, öyle olunca da vazgeçtim. Takvim totem için :) diğer sayfamızda bu şekilde bir arkadaşımız totem yaptı. Ben de eğer hamiş haberi verirsen ben de yazıcam demiştim
Amin canım. inşallah sağlıklı bir bebeğim olur birgün...mavimli Allah sabrini versin canimm, zor cok zor kendimi yerine koyuyorum da Allah bir daha boyle talihsizlikler yasatmasin son olsun. Kisa zamanda da saglikli bir bebek nasil etsin sana insallah
Herzaman yanındayız canım, en iyi biz anlarız birbirimizi...
Gecmis olsun kuzum.. Zencefil karabiber bal karisimi da iyi gelir bogazaKızlar benim boğaz ağrım yine başladı ya geçen ay da tam bu zamanlardihasta olmak istemiyorum Eylemeylemce kuzum senin verdiğin elma cayini yapcam eve gidince
Ayy canim ya gecmis olsun.evde adacayi varsa eger kaynar suda bi tutam ada cayini beklet biraz ilinsin sonra guzelce gargara yap. Oda faydali olur. Dikkat et kendine. Sıkı giyin, üşütme.Kızlar benim boğaz ağrım yine başladı ya geçen ay da tam bu zamanlardihasta olmak istemiyorum Eylemeylemce kuzum senin verdiğin elma cayini yapcam eve gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?