- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Ay insallah sen de hic kaldirmazsin :)
Bilemiyorum sonucta hsgden sonra hamile kalan bir suru insan var en iyisinj sen bilirsin tabi dene bakalim kendini rahat birak insallah takvimin sana ugur getirir :)
canım totemin tutar inş:) ŞANS SENDEN YANA OLSUN VE O TAKVİMİ HİÇ KALDIRMA :)teşekkürler canım, inşallah uğurlar bebişler getirir :)
bir kaç ay daha müsaade ettim ve doğal haline bırakmaya çalışacağım. Hayırlısı artık.
canım totemin tutar inş:) ŞANS SENDEN YANA OLSUN VE O TAKVİMİ HİÇ KALDIRMA :)
Canim sen dun yazinca ben aslinda sana yazdim yazdim sonra da motivasyonun bozulmasin diye sildim. Ben rahim filmi cektirdim 1 ay adet oldum sonra hamile kaldim, o verilen ilac zaten vucutta ortalama 1 dk bile kalmiyor ve geri cikariliyor disari. Hem yapisiklik vs varsada onlardan da kurtulmus oluyorsun. Ben tavsiye ederim cektirmeni canim. Hakkinda hayirlisi olsun.kızlar bu arada ben yine karar değiştirdim. Sabah doktorum aradı, hsg nin bir zararı yok, sadece korkulduğu için biz erteleriz, istiyorsan tabi çektir ki elimizde daha fazla bilgi olsun dedi. Yarın sabah için randevu aldım tekrar.
Canim sen dun yazinca ben aslinda sana yazdim yazdim sonra da motivasyonun bozulmasin diye sildim. Ben rahim filmi cektirdim 1 ay adet oldum sonra hamile kaldim, o verilen ilac zaten vucutta ortalama 1 dk bile kalmiyor ve geri cikariliyor disari. Hem yapisiklik vs varsada onlardan da kurtulmus oluyorsun. Ben tavsiye ederim cektirmeni canim. Hakkinda hayirlisi olsun.
canim ya bu cekime siz mi kaarar verdiniz yoksa doktorlarinizmi yani ilk onlarmi cekelim dediler yoksa siz ben boyle bisi duydum dediniz oylemi cekildi merak ettim bu aradateşekkürler canım, o kadar kafam karışmıştı ki. Bi de kimyasal vs dediler, bir ay korunmak lazım sonra dediler, kafam allak bullak oldu. İnşallah benim de senin gibi olur :) Yarın sabahı iple çekiyorum.
Hadi canım bol şans hem takvim hem hsg iyi gelecek inşallahteşekkürler canım, o kadar kafam karışmıştı ki. Bi de kimyasal vs dediler, bir ay korunmak lazım sonra dediler, kafam allak bullak oldu. İnşallah benim de senin gibi olur :) Yarın sabahı iple çekiyorum.
evet cnm adetim pazartesi günü şak diye kesildi normalde lekelenme ile devam ederdi saglık olsun.bu ay yine hamile kaldığım aydaki gibi bir dolu bir boş gideceğiz adete kadar bakalım hayırlısı.eylülde bu tempo ile hamile kalmıştım.bakalım hayırlısı artıkM meltemfatooo Canim nasil oldun adete dondu mu kesildi mi ?
Ayyyy agzın bal yesın ne güzel söylemişin canım ya . Bata ne kadar var pekıevet canım inşallah . inşallah bebişlerimizede hemen kavuşuruz onlarda evliliğimiz gibi yakın olur :)
kızlaaar bu yakı nedir nerde satılır nasıl yapılır ne işe yarar.hamileliğe ne faydası var ilk defa duydum.rabbim sana geliyorum daha neler öğrenecezYakı mı denedin ben de yakı ile hamile kalmıştın hangi gün taktın cnm
Canım doktor bana dedıkı çok isteme akışına bırak dedı psıkolojık olarak kafanı rahatlar olur bı sıkıntı yok dedı çünkü . Bak dedı palan yapmıyor herkes ıstemıyor nasıl oluyor dedı akışına bırakın takmayın dedı ....Bu arada canlar benim bata 2 gun kaldi ve yine adet oncesi migrenim basliyot gibiyani bu ay yine hayal kirikligi simdiden onumuzdeki calsismalarin planlamasini yapmaya bassladim burdan sizden ogrendiklerimin dogrultusunda bu arada tek tek isimlerinizi bulamadim ama kurtaj yaptiran uzulen arkadaslarimiz olmus cok gecmis olsun Allah yardimciniz hepimizin yardimcisi olssun ve hayirlisiyla tez vakitte hepimiz burdan guzel haberler verelim
canim ya bu cekime siz mi kaarar verdiniz yoksa doktorlarinizmi yani ilk onlarmi cekelim dediler yoksa siz ben boyle bisi duydum dediniz oylemi cekildi merak ettim bu aradaHomely_angel ben yeni katildim araniza ilk defa senle yazisyrz :)
Hadi canım bol şans hem takvim hem hsg iyi gelecek inşallah
Cnm ilk fırsatta cevap vereceğimkızlaaar bu yakı nedir nerde satılır nasıl yapılır ne işe yarar.hamileliğe ne faydası var ilk defa duydum.rabbim sana geliyorum daha neler öğrenecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?