Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ay insallah sen de hic kaldirmazsin :)
Bilemiyorum sonucta hsgden sonra hamile kalan bir suru insan var en iyisinj sen bilirsin tabi dene bakalim kendini rahat birak insallah takvimin sana ugur getirir :)

teşekkürler canım, inşallah uğurlar bebişler getirir :)
bir kaç ay daha müsaade ettim ve doğal haline bırakmaya çalışacağım. Hayırlısı artık.

kızlar bu arada ben yine karar değiştirdim. Sabah doktorum aradı, hsg nin bir zararı yok, sadece korkulduğu için biz erteleriz, istiyorsan tabi çektir ki elimizde daha fazla bilgi olsun dedi. Yarın sabah için randevu aldım tekrar.

Canim sen dun yazinca ben aslinda sana yazdim yazdim sonra da motivasyonun bozulmasin diye sildim. Ben rahim filmi cektirdim 1 ay adet oldum sonra hamile kaldim, o verilen ilac zaten vucutta ortalama 1 dk bile kalmiyor ve geri cikariliyor disari. Hem yapisiklik vs varsada onlardan da kurtulmus oluyorsun. Ben tavsiye ederim cektirmeni canim. Hakkinda hayirlisi olsun.

teşekkürler canım, o kadar kafam karışmıştı ki. Bi de kimyasal vs dediler, bir ay korunmak lazım sonra dediler, kafam allak bullak oldu. İnşallah benim de senin gibi olur :) Yarın sabahı iple çekiyorum.

teşekkürler canım, o kadar kafam karışmıştı ki. Bi de kimyasal vs dediler, bir ay korunmak lazım sonra dediler, kafam allak bullak oldu. İnşallah benim de senin gibi olur :) Yarın sabahı iple çekiyorum.
canim ya bu cekime siz mi kaarar verdiniz yoksa doktorlarinizmi yani ilk onlarmi cekelim dediler yoksa siz ben boyle bisi duydum dediniz oylemi cekildi merak ettim bu arada Homely_angel ben yeni katildim araniza ilk defa senle yazisyrz :)

Bu arada canlar benim bata 2 gun kaldi ve yine adet oncesi migrenim basliyot gibi yani bu ay yine hayal kirikligi simdiden onumuzdeki calsismalarin planlamasini yapmaya bassladim burdan sizden ogrendiklerimin dogrultusunda bu arada tek tek isimlerinizi bulamadim ama kurtaj yaptiran uzulen arkadaslarimiz olmus cok gecmis olsun Allah yardimciniz hepimizin yardimcisi olssun ve hayirlisiyla tez vakitte hepimiz burdan guzel haberler verelim

Hadi canım bol şans hem takvim hem hsg iyi gelecek inşallah

M meltemfatooo Canim nasil oldun adete dondu mu kesildi mi ?
evet cnm adetim pazartesi günü şak diye kesildi normalde lekelenme ile devam ederdi saglık olsun.bu ay yine hamile kaldığım aydaki gibi bir dolu bir boş gideceğiz adete kadar bakalım hayırlısı.eylülde bu tempo ile hamile kalmıştım.bakalım hayırlısı artık hamişler var sanırım bu ara işler yoğu takip edemiyorum ama son durumları nedir kızların...

Canım doktor bana dedıkı çok isteme akışına bırak dedı psıkolojık olarak kafanı rahatlar olur bı sıkıntı yok dedı çünkü . Bak dedı palan yapmıyor herkes ıstemıyor nasıl oluyor dedı akışına bırakın takmayın dedı ....

canim ya bu cekime siz mi kaarar verdiniz yoksa doktorlarinizmi yani ilk onlarmi cekelim dediler yoksa siz ben boyle bisi duydum dediniz oylemi cekildi merak ettim bu arada Homely_angel ben yeni katildim araniza ilk defa senle yazisyrz :)

o halde öncelikle hoş geldin :) bu çekime ben karar verdim ama doktorumu arayıp sorduktan sonra kesinleştirdim. Ne kadar süredir deniyorsunuz ve diğer testler yapıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…