saglik olsun kuzum sen kendi yontemini dene bakalimevet cnm adetim pazartesi günü şak diye kesildi normalde lekelenme ile devam ederdi saglık olsun.bu ay yine hamile kaldığım aydaki gibi bir dolu bir boş gideceğiz adete kadar bakalım hayırlısı.eylülde bu tempo ile hamile kalmıştım.bakalım hayırlısı artıkhamişler var sanırım bu ara işler yoğu takip edemiyorum ama son durumları nedir kızların...
Merhaba kızlar 7 aralıkta regl olmam gerekiyodu olmadım henüz test yapmadım bel ağrım var ara ara da kasık ağrım oluyo hamilelik belirtilerinde göğüs hassasiyeti ya da ağrısı yaşamayan var mı ?
Merhaba kızlar 7 aralıkta regl olmam gerekiyodu olmadım henüz test yapmadım bel ağrım var ara ara da kasık ağrım oluyo hamilelik belirtilerinde göğüs hassasiyeti ya da ağrısı yaşamayan var mı ?
ben, gebeligimi ogrendikten bkr hafta sonra falan bir sabah agrimaya basladi goguslerim. bir hafta gecmis nasil bekleyebildin :))
Geçen ay da gecikmişti canım 3 test yapmıştım negatifti doktora gittim hormonlar yumurtalık her şey normal strestendir demişti bu ay biraz farklı hissediyorum yine de cesaret edemiyorum test yapmaya
Evet canım dün gittim 47 den 185 e cıkmıs degerim. Dr guzel artmış dedi. Cumartesi günü tekrar cagırdı
casun senin bat tarihin gelmis var mi gelen giden canim ?
canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım dün gittim 47 den 185 e cıkmıs degerim. Dr guzel artmış dedi. Cumartesi günü tekrar cagırdı
İnşallah canım hepimizin sağolasın :)Ama artik bir hafta olmus yapmalisin bence, insallah gonlunden geceni nasip eder Rabbim :)
tatlım 9gün olmuş maşallah iyi dayanmışsın bir önceki gibi olacağını sanmıyorum bnmde gebe kalmadan önceki ay 3gün gecikmişti gebe kaldığım ayda 3gün geçirdim 4.gün test yaptım korkudan seninde öncekini geçmişMerhaba kızlar 7 aralıkta regl olmam gerekiyodu olmadım henüz test yapmadım bel ağrım var ara ara da kasık ağrım oluyo hamilelik belirtilerinde göğüs hassasiyeti ya da ağrısı yaşamayan var mı ?
Canım feci yakıyor hakikaten bende zor dayandım ama dayandım. Sendr dayan canım inşkılzar bende bugün eczanenin önünden geçerken daldım içeri yakı aldım @triton-x arkadaşım sende yapmıştın deme ? kaç aylardır aklımdaydı çok basit bişi gibi gelmişti mantığınıda anlamamıştım ama merak ettim bugün yapıştırdım gitti 3gün bakalım nasıl sabretçem yaw çok yakıyo alev alev sobaya dayamış gibi çocukluğum geldi aklımabel açıklığı varsa iyi geliomuş sanırım öle kalmış aklımda
Canım yeni geldim dr dan pZt 100 olan değerim bugün 162.7 olmuştu. Dr sınırda dedi...birde korous luteum denen yapı normalden biraz büyük göLendi. Bunun küçük olması gerekiyormuş...ağrın leken varmı dedi. Hafif kasık ağrım var ama lekelennem yok dedim. Birde yarın konyaya kongreye gidiyorum dedim. Ozaman salı görmem lazım seni dedi. Pıhtılaşmadan dolayı birde iğne verdi. Hergün butulaağım. Pek içaçıcı konuşmadı, moralimi bozmamaya çalışıyırum. Umarım herşey düZelir ve salı sağlıkla ilerlemiş olur...@triton-x canım nasılsın ? nasıl gidiyor hamilelik ? doktora gittin mi
Canım feci yakıyor hakikaten bende zor dayandım ama dayandım. Sendr dayan canım inş
Canım yeni geldim dr dan pZt 100 olan değerim bugün 162.7 olmuştu. Dr sınırda dedi...birde korous luteum denen yapı normalden biraz büyük göLendi. Bunun küçük olması gerekiyormuş...ağrın leken varmı dedi. Hafif kasık ağrım var ama lekelennem yok dedim. Birde yarın konyaya kongreye gidiyorum dedim. Ozaman salı görmem lazım seni dedi. Pıhtılaşmadan dolayı birde iğne verdi. Hergün butulaağım. Pek içaçıcı konuşmadı, moralimi bozmamaya çalışıyırum. Umarım herşey düZelir ve salı sağlıkla ilerlemiş olur...
İnş canın ruh gibiyim kafam allak bullak...dayanıcam Allahın izniyle :)
kuzum moralini bozma kendinede dikkat et konyada fazla yormamaya çalış inşallah herşey güzel gider salıyada güzel haberlerini duyarız yine
Cnm eczanede satılıyor büyük bir yara bandı gibi birşey yumurtan Çağlayan'a kadar herhangibir gün beline kuyruk sokumunun tam üst kısmına yapıştırıyorsun ben ovulasyon Gününe denk getirmiştim iki gün kalmıştı o zaman hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim Çalışmalara başlayınca tekrar denemeyi düşünüyorumkızlaaar bu yakı nedir nerde satılır nasıl yapılır ne işe yarar.hamileliğe ne faydası var ilk defa duydum.rabbim sana geliyorum daha neler öğrenecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?