Kötü Düşünme Artış Sınırda ama normal yeterki daha da yükselsin inşallahİnş canın ruh gibiyim kafam allak bullak...
Dr bana %66 Artış göstermeli dedi sende bu artış varKötü Düşünme Artış Sınırda ama normal yeterki daha da yükselsin inşallah
Kötü Düşünme Artış Sınırda ama normal yeterki daha da yükselsin inşallah
Canım diğer dediği kafamı karıştırdı. Dualara sığınmaktan başka çarem yok. Allahtan ümit kesilmezDr bana %66 Artış göstermeli dedi sende bu artış var
anlıyorum canım haliyle karışmıştır ama vesonun dediği doğru %66 artış normalmiş kendimizi üzerek bişi elde edemeyeceğimizi sen de biliyorsun herşey dr ve senin kontrolunde Rabbim korusun meleğiniİnş canın ruh gibiyim kafam allak bullak...
Şimdi aklına kötü birşey getirme Rabbim Herşeyin hayırlısını verdin elbette ama biz duamızı eksik etmeyelim Rabbim hayırlara çıkartsın inşallahCanım diğer dediği kafamı karıştırdı. Dualara sığınmaktan başka çarem yok. Allahtan ümit kesilmez
Canım feci yakıyor hakikaten bende zor dayandım ama dayandım. Sendr dayan canım inş
Canım yeni geldim dr dan pZt 100 olan değerim bugün 162.7 olmuştu. Dr sınırda dedi...birde korous luteum denen yapı normalden biraz büyük göLendi. Bunun küçük olması gerekiyormuş...ağrın leken varmı dedi. Hafif kasık ağrım var ama lekelennem yok dedim. Birde yarın konyaya kongreye gidiyorum dedim. Ozaman salı görmem lazım seni dedi. Pıhtılaşmadan dolayı birde iğne verdi. Hergün butulaağım. Pek içaçıcı konuşmadı, moralimi bozmamaya çalışıyırum. Umarım herşey düZelir ve salı sağlıkla ilerlemiş olur...
anlıyorum canım haliyle karışmıştır ama vesonun dediği doğru %66 artış normalmiş kendimizi üzerek bişi elde edemeyeceğimizi sen de biliyorsun herşey dr ve senin kontrolunde Rabbim korusun meleğini
Şimdi aklına kötü birşey getirme Rabbim Herşeyin hayırlısını verdin elbette ama biz duamızı eksik etmeyelim Rabbim hayırlara çıkartsın inşallah
İnş arkadaşlarım sağolun inş feraha ererim bende...Canım lütfen kötü şeyler düşünme her şey güzel olacak :) bebisin inşallah annecigine sıkıca tutunacak :) kendini fazla yorma beslenmeme dikkat et konyada da gerekli olmadıkça yorma kendini. İnşallah salı günü güzel haberler alacağız senden ben inaniyorum...
tatlım 9gün olmuş maşallah iyi dayanmışsın bir önceki gibi olacağını sanmıyorum bnmde gebe kalmadan önceki ay 3gün gecikmişti gebe kaldığım ayda 3gün geçirdim 4.gün test yaptım korkudan seninde öncekini geçmiş
ikisi de var canım ama normal herhalde. kanama 15 -20 gün sürebilir dedi doktor.mavimli cnm bugün nasılsın kanaman ağrın var mı?
offf canım ya ama sen yine git bence dr a bi kan testi yap okadar şeyler okuyoruzki emin ol kanda canım bende eylülde düşük yaptım benimde regl düzenim saçmaladı geçen ay 3gün geciktim hatta kahve lekelenmem oldu 3gün gögüs hassasiyeti acayip vardı uyukluyodum ama olmadı buayda 2gün önce geldi sen ihmal etme git bence dra az değil 9gün yaNöbetçi eczaneye yolladım eşimi hemen ama negatif kızlar ;( ağustosta 7 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum bi ay sonra regl oldum zamanında ama bi sonraki ay gecikti ve bu ay yine gecikti doktora da gittim sorun yok dedi bilemiyorum çok üzgünüm
Ben de bu ay aynı kafadayım, yılbaşında izin aldım tatile gidiyorum birazcık kafa dağıtayım :)malesef tatlım sonuç hüsran heraya bi umut bu aya hiç bel bağlamıcam gelmek isteyen buyurur gelir
tatil candır can ben tatilde gebe kaldım yediğim önümde yemediğim arkamda tatil deniz kum güneş eğlence derken bebek aklıma gelmedi bile ayy tatile çıkasım geldi kızBen de bu ay aynı kafadayım, yılbaşında izin aldım tatile gidiyorum birazcık kafa dağıtayım :)
bende benimkine diyorum aşkım bu ay yumurtlamayı kaçırmışım geçmiş diorum oohh dio desene bu ay rahatız :))Kızlar 3 gundur yumurtlama akıntısı yaşıyorum şeffaf yapışkan akıntı. Geçtiğimiz aylarda sadece 1 kez görürdüm sizce hala yumurtlamadim mi ? Eşim bu gece evde yok az once telefonda konuşurken diyorum acil gelmelisin yumurtlama akıntısı geldi yine diye :) oo acil durum falan diyor dalga geçiyor benimle :) :) Adetime 15 gün var ama erken mi yumurtladim acaba dedim keşke ovulasyon testi alsaydim
bata 2 gün var canım 18 aralık benim senin ne zamanAyyyy agzın bal yesın ne güzel söylemişin canım ya . Bata ne kadar var pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?