- 14 Aralık 2015
- 165
- 90
- 98
evet canım haklısın ama ilk aylarda zaten öyleydim sonradan olmayınca insan takıyor işte gerçi ben regl sonrasında sıkmıyorum kendimi ama beklerken heleki son günler takıyorum bu süreçte takmamda etkiliyodur tabiki zaten taktığım içinde prolaktinim yükseliyor muhtemelenCanım doktor bana dedıkı çok isteme akışına bırak dedı psıkolojık olarak kafanı rahatlar olur bı sıkıntı yok dedı çünkü . Bak dedı palan yapmıyor herkes ıstemıyor nasıl oluyor dedı akışına bırakın takmayın dedı ....
biz yaklaşık 8 aydır felan istiyoruz ama bazı aylar ölüm vs dolayısıyla ara verdik benim adetin üçüncü günü yapılan hormon ve jinekolojik muayenem yapıldı hiçbir sorun çıkmadı başka bir test veya çekim olmadı eşimle ilgili bir test henüz yapılmadı canımo halde öncelikle hoş geldin :) bu çekime ben karar verdim ama doktorumu arayıp sorduktan sonra kesinleştirdim. Ne kadar süredir deniyorsunuz ve diğer testler yapıldı mı?
Tabikide prolaktini sitres sikinti tetikliyor . Sabretceğiz artik hayirlisini isteyecegiz. Bnde regil bitinde takmiyorum taki gunum geciyor acaba diyorum ama sonra yine oluyorumevet canım haklısın ama ilk aylarda zaten öyleydim sonradan olmayınca insan takıyor işte gerçi ben regl sonrasında sıkmıyorum kendimi ama beklerken heleki son günler takıyorum bu süreçte takmamda etkiliyodur tabiki zaten taktığım içinde prolaktinim yükseliyor muhtemelen
Evet cnm bazılarının kanaması uzun sürebilir Endişe etme inşallah kısa sürede toparlarsınikisi de var canım ama normal herhalde. kanama 15 -20 gün sürebilir dedi doktor.
Kizlar gunaydin,
Bebek haberi almak icin gun sayan anne adaylarina, kotu gunler gecirmis anne adaylarina ve doktordan gelecek iyi haberleri bekleyen anneciklere tum kalbimle dualarimi gonderiyorum. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun inşallah.
Allahin rahmet ve merhameti uzerimize olsun inşallah.
Dun aksam doktor kontrolum vardi, 8 haftalik olduk biz, bebek 1,5 cm olmus. Progestani gunde 1 taneye dusurdu doktor. Hersey normallesmeye basladi cok sukur. Sizinle umudumu ve mutlulugumu paylasmak istedim ki paylastikca cogalsin, artsin inşallah.
Saol canim. Allah razi olsun. İnşallah burdaki herkes kisa zamanda ayni duygulari yaşar inşallahZaman ne çabuk geçiyor ya maşallah size
İnşallah sağlıkla dünyaya gelir minik melek :) o günleri de gorucez inşallah artık bebisin resmini paylaşırsın teyzelerine :) daha cinsiyetini ogrenicez çok heyecanlıkuzum sen yine de çok yorma kendini
guzel seyler dusunelim canim. Hersey olacagina varir. Senin icin hayirli olan olsun. İnsallah sali gunu hersey normale doner gibek atariz burda birlikteCanım feci yakıyor hakikaten bende zor dayandım ama dayandım. Sendr dayan canım inş
Canım yeni geldim dr dan pZt 100 olan değerim bugün 162.7 olmuştu. Dr sınırda dedi...birde korous luteum denen yapı normalden biraz büyük göLendi. Bunun küçük olması gerekiyormuş...ağrın leken varmı dedi. Hafif kasık ağrım var ama lekelennem yok dedim. Birde yarın konyaya kongreye gidiyorum dedim. Ozaman salı görmem lazım seni dedi. Pıhtılaşmadan dolayı birde iğne verdi. Hergün butulaağım. Pek içaçıcı konuşmadı, moralimi bozmamaya çalışıyırum. Umarım herşey düZelir ve salı sağlıkla ilerlemiş olur...
Kuzuuummm bak hersey normale dondu gordun muSaol canim. Allah razi olsun. İnşallah burdaki herkes kisa zamanda ayni duygulari yaşar inşallah
Evet canim sukurler olsun. Cok saol canim...Kuzuuummm bak hersey normale dondu gordun muartik guzel hayaller kurma zamani
Sabırla ve dua ile salıyı bekleyeceğim. İnş güzel haberler gelir, sende in sağlıkla yeni beneğine kavuşursun tatlımCanim icini rahatlatir mi bilmem ama benim ilk gebeligimde 31 ile basladi 2 gun sonra 48 di cok uzuldum bende bi 2 gun sonra 109 sonrasinda 414 olmustu baslarda boyle olabiliyormus sen yuregini ferah tut ben kaybettim gerce bebisimi ama Rabbim cumlemize saglilikli gebelikler saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
canım elimden gelen özeni göstereceğim belki de benim dr umun pimpirikliliği kendiai biraz sağlamcıdır. İnş salıya güzel haberlerle gelirim canım sağol@triton-x canım içini ferah tut, her şey güzel olur inşallah.. Bizi de haberdar et canım, çok iyi dinlen Konya'da yorma kendini.. Her şey güzel olacak inşallah
Canım duaların için tesekkürler allah razı olsun.inş olumlu olacak hersey@triton-x canım değerin artıyor ve sınırın üzerinde, sen kendini de bebişi de strese sokma ve hep olumlu düşünüp olumlu enerjileri çek. Bizlerin de duaları sizinle. Konya' da biraz farklı şeyler düşünmeye çalış ama kendini de yorma. Şimdiden iyi yolculuklar
amin canım sağol inşşş sağolun@triton-x canımm güzel anne sen içini ferah tut bebişin çok sıkıcı tutunucak inşAllah canım
İnş canım benim ne yaparsak yapalım allahın kararına engel olamayuz ona teslimim şuandaguzel seyler dusunelim canim. Hersey olacagina varir. Senin icin hayirli olan olsun. İnsallah sali gunu hersey normale doner gibek atariz burda birlikte
sağol canım. bugün daha iyiyim. kanama o kadar sürmez sanırım bugün bile azaldı.Evet cnm bazılarının kanaması uzun sürebilir Endişe etme inşallah kısa sürede toparlarsın
geçmiş olsun canım için rahatlamıştır en azından yaptırsaydım keşke demezsin eee o zaman gelsin bakalım artık nazlı bebiişkızlar günaydın, hsg çekildi geldim. Çok şükür her şey yolunda, tüplerin ikisi de açık ve patolojik bir şey yok. Çektirdiğim yerden de çok çok memnun kaldım. Hem çok temiz, hem de çok ilgililer. Hiç ağrı sızı hissetmedim. İlacı vermeye başladım dedikten 5-6 saniye sonrası sanki gaz şişkinliği gibi bir his oldu, o kadar. Çektirmek isteyen olursa özelden neresi olduğunu, fiyatını filan yazarım. Buradan reklam gibi olmasın
Sabırla ve dua ile salıyı bekleyeceğim. İnş güzel haberler gelir, sende in sağlıkla yeni beneğine kavuşursun tatlım
insallah cümlemiz kavusuruz canım Rabbim kimseye aratmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
benim de fazla sürmedi 4. gün leke bile doğru düzgün gelmedi ama üç gündür nedense leke var bugün 21. gün umarım biran önce hormonlar toparlar düzene girersağol canım. bugün daha iyiyim. kanama o kadar sürmez sanırım bugün bile azaldı.
canım çok sevindim, inş gelsin bebiş haberleri :)kızlar günaydın, hsg çekildi geldim. Çok şükür her şey yolunda, tüplerin ikisi de açık ve patolojik bir şey yok. Çektirdiğim yerden de çok çok memnun kaldım. Hem çok temiz, hem de çok ilgililer. Hiç ağrı sızı hissetmedim. İlacı vermeye başladım dedikten 5-6 saniye sonrası sanki gaz şişkinliği gibi bir his oldu, o kadar. Çektirmek isteyen olursa özelden neresi olduğunu, fiyatını filan yazarım. Buradan reklam gibi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?