Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
evet canım haklısın ama ilk aylarda zaten öyleydim sonradan olmayınca insan takıyor işte gerçi ben regl sonrasında sıkmıyorum kendimi ama beklerken heleki son günler takıyorum bu süreçte takmamda etkiliyodur tabiki zaten taktığım içinde prolaktinim yükseliyor muhtemelen

o halde öncelikle hoş geldin :) bu çekime ben karar verdim ama doktorumu arayıp sorduktan sonra kesinleştirdim. Ne kadar süredir deniyorsunuz ve diğer testler yapıldı mı?
biz yaklaşık 8 aydır felan istiyoruz ama bazı aylar ölüm vs dolayısıyla ara verdik benim adetin üçüncü günü yapılan hormon ve jinekolojik muayenem yapıldı hiçbir sorun çıkmadı başka bir test veya çekim olmadı eşimle ilgili bir test henüz yapılmadı canım

Tabikide prolaktini sitres sikinti tetikliyor . Sabretceğiz artik hayirlisini isteyecegiz. Bnde regil bitinde takmiyorum taki gunum geciyor acaba diyorum ama sonra yine oluyorum

Kizlar gunaydin,
Bebek haberi almak icin gun sayan anne adaylarina, kotu gunler gecirmis anne adaylarina ve doktordan gelecek iyi haberleri bekleyen anneciklere tum kalbimle dualarimi gonderiyorum. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun inşallah.
Allahin rahmet ve merhameti uzerimize olsun inşallah.
Dun aksam doktor kontrolum vardi, 8 haftalik olduk biz, bebek 1,5 cm olmus. Progestani gunde 1 taneye dusurdu doktor. Hersey normallesmeye basladi cok sukur. Sizinle umudumu ve mutlulugumu paylasmak istedim ki paylastikca cogalsin, artsin inşallah.

Zaman ne çabuk geçiyor ya maşallah size
İnşallah sağlıkla dünyaya gelir minik melek :) o günleri de gorucez inşallah artık bebisin resmini paylaşırsın teyzelerine :) daha cinsiyetini ogrenicez çok heyecanlı kuzum sen yine de çok yorma kendini

Saol canim. Allah razi olsun. İnşallah burdaki herkes kisa zamanda ayni duygulari yaşar inşallah

guzel seyler dusunelim canim. Hersey olacagina varir. Senin icin hayirli olan olsun. İnsallah sali gunu hersey normale doner gibek atariz burda birlikte

Sabırla ve dua ile salıyı bekleyeceğim. İnş güzel haberler gelir, sende in sağlıkla yeni beneğine kavuşursun tatlım
@triton-x canım içini ferah tut, her şey güzel olur inşallah.. Bizi de haberdar et canım, çok iyi dinlen Konya'da yorma kendini.. Her şey güzel olacak inşallah
canım elimden gelen özeni göstereceğim belki de benim dr umun pimpirikliliği kendiai biraz sağlamcıdır. İnş salıya güzel haberlerle gelirim canım sağol

Canım duaların için tesekkürler allah razı olsun.inş olumlu olacak hersey
@triton-x canımm güzel anne sen içini ferah tut bebişin çok sıkıcı tutunucak inşAllah canım
amin canım sağol inşşş sağolun

kızlar günaydın, hsg çekildi geldim. Çok şükür her şey yolunda, tüplerin ikisi de açık ve patolojik bir şey yok. Çektirdiğim yerden de çok çok memnun kaldım. Hem çok temiz, hem de çok ilgililer. Hiç ağrı sızı hissetmedim. İlacı vermeye başladım dedikten 5-6 saniye sonrası sanki gaz şişkinliği gibi bir his oldu, o kadar. Çektirmek isteyen olursa özelden neresi olduğunu, fiyatını filan yazarım. Buradan reklam gibi olmasın

geçmiş olsun canım için rahatlamıştır en azından yaptırsaydım keşke demezsin eee o zaman gelsin bakalım artık nazlı bebiiş

canım çok sevindim, inş gelsin bebiş haberleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…