- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
çok şükür içinds parça kalmamış canım geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla zamanı gelince sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin canımkızlar günaydınlar hepinize :) pazartesi günü doktora gittik karnımdan baktı hiç parça kalmamış dedi gayet iyisin dedi bi hap verdi adet düzenlemesi içinmiş bitince gel çocuk için konuşalım dedi :) bi ay koruma verdi ama bi kaç daha korunmayı düşünüyoruz biz en azından bi kaç kez adet olayım diyorm bide maddi durum biraz birikim yapmak lazım :) siz nasılsınız . bide patoloji sonucum gelmiş missed abartus yazıyor
geçmiş olsun canım için rahatlamıştır en azından yaptırsaydım keşke demezsin eee o zaman gelsin bakalım artık nazlı bebiiş
canım çok sevindim, inş gelsin bebiş haberleri :)
kızlar günaydınlar hepinize :) pazartesi günü doktora gittik karnımdan baktı hiç parça kalmamış dedi gayet iyisin dedi bi hap verdi adet düzenlemesi içinmiş bitince gel çocuk için konuşalım dedi :) bi ay koruma verdi ama bi kaç daha korunmayı düşünüyoruz biz en azından bi kaç kez adet olayım diyorm bide maddi durum biraz birikim yapmak lazım :) siz nasılsınız . bide patoloji sonucum gelmiş missed abartus yazıyor
Amin canim seninde hayirli olsun bebisin[QUOTmyssteriouss, post: 44139987, member: 381098"]parça kalmaması çok iyi bir gelişme canım, geçmiş bitmiş gitmiş olsun. Allah bir daha göstermesin ve en kısa zamanda bebişini göndersin inş
Kızlar yardım 4 aralikta regl olmam gerekiyordu 13 gun gecti olmadim ve muthis kasik agrilarim gogsumde sislik var uclarina dokunamiyorum hamilemiyimdir?
İnşallah hamileyimdir nolur dua edinHamile olma olasılığın çok yüksek, idrar veya kan testi yapma şansın varsa hemen yap bence
Oh cok şükür. Gozunaydin canim. Hemencecik hamile kalirsin inşallah.kızlar günaydın, hsg çekildi geldim. Çok şükür her şey yolunda, tüplerin ikisi de açık ve patolojik bir şey yok. Çektirdiğim yerden de çok çok memnun kaldım. Hem çok temiz, hem de çok ilgililer. Hiç ağrı sızı hissetmedim. İlacı vermeye başladım dedikten 5-6 saniye sonrası sanki gaz şişkinliği gibi bir his oldu, o kadar. Çektirmek isteyen olursa özelden neresi olduğunu, fiyatını filan yazarım. Buradan reklam gibi olmasın
Canim o adet agrisi benim bu haftada bile oluyor. Hatta ben ilk zamanlar adet olacagim simdi diyordum. Lekelenme olmadigi surece (bazen kahverengi lekelenme oluyor)kirmizi ve pembeden korkmak lazimmis. Sorun yoktur. Kendini yorma, dikkat et. Mide bulantisida zaten bu zamanlarda basliyor. İnşallah cok olmaz. 12. Haftaya kadar olmasi normalmis. 8. Haftada siddetlenirmis. Bebecik buyuyor canim.Merhaba kizlar, 7+3teyim bugun sabahtan beri karnimin alt tarafi cok agriyor ayni adet agrisi gibi ve midem de bulaniyor. Normal mi bu
Canim benim tekrar gecmis olsun. Allahim tekrarini yasatmasin. Hazir hissettiginizde tekrar hemencecik hamile kalirsin inşallah.kızlar günaydınlar hepinize :) pazartesi günü doktora gittik karnımdan baktı hiç parça kalmamış dedi gayet iyisin dedi bi hap verdi adet düzenlemesi içinmiş bitince gel çocuk için konuşalım dedi :) bi ay koruma verdi ama bi kaç daha korunmayı düşünüyoruz biz en azından bi kaç kez adet olayım diyorm bide maddi durum biraz birikim yapmak lazım :) siz nasılsınız . bide patoloji sonucum gelmiş missed abartus yazıyor
Amin canim. Allah razi olsun. Kisa zamanda sana da nasip etsin inşallah.Eylemeylemce canım maşAllah maşAllah nazar değmesin inşAllah 8 haftalık olmuş bebiş Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım inşAllah
İcimi rahatlattin sagol eylemce, lekelenme yok sukur evet sanirim bu hafta baslayacak mide bulantim ne istah var ne bisey zorla uiyorum yemegiCanim o adet agrisi benim bu haftada bile oluyor. Hatta ben ilk zamanlar adet olacagim simdi diyordum. Lekelenme olmadigi surece (bazen kahverengi lekelenme oluyor)kirmizi ve pembeden korkmak lazimmis. Sorun yoktur. Kendini yorma, dikkat et. Mide bulantisida zaten bu zamanlarda basliyor. İnşallah cok olmaz. 12. Haftaya kadar olmasi normalmis. 8. Haftada siddetlenirmis. Bebecik buyuyor canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?