- 14 Aralık 2015
- 165
- 90
- 98
maşallah canım daha da iyi olucaktır eminim sağlıkla kucağına aldırsın Rabbim inş her zorluğun ardında bir güzellik vardır seninkide öyle oldu bak :)Kizlar gunaydin,
Bebek haberi almak icin gun sayan anne adaylarina, kotu gunler gecirmis anne adaylarina ve doktordan gelecek iyi haberleri bekleyen anneciklere tum kalbimle dualarimi gonderiyorum. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun inşallah.
Allahin rahmet ve merhameti uzerimize olsun inşallah.
Dun aksam doktor kontrolum vardi, 8 haftalik olduk biz, bebek 1,5 cm olmus. Progestani gunde 1 taneye dusurdu doktor. Hersey normallesmeye basladi cok sukur. Sizinle umudumu ve mutlulugumu paylasmak istedim ki paylastikca cogalsin, artsin inşallah.
canım hayırlı olsun çok sevindim burdan böyle güzel haberlerde duymak çook güzelKizlar hamileyim test yaptim cift cizgi pozitif
Saol canim. İnşallah herşey güzel olur. Kisa zamanda sana da nasip etsin Allah'ımmaşallah canım daha da iyi olucaktır eminim sağlıkla kucağına aldırsın Rabbim inş her zorluğun ardında bir güzellik vardır seninkide öyle oldu bak :)
Hayirli olsun canim. Allah tamamına erdirsin.Kizlar hamileyim test yaptim cift cizgi pozitif
sorma havalara ucuyorum bir agliyorum bir guluyorum surekli duygu degisimicanım hayırlı olsun çok sevindim burdan böyle güzel haberlerde duymak çook güzel
Amiiin doktora haftaya gidecegim son adet tarihimi girip baktim bircok siteden bebegim 5 hafta 5 gunlukmus :))Hayirli olsun canim. Allah tamamına erdirsin.
amin canım hepimize inşallah bizde o duyguları yaşarız inş :) canım bu arada kaç gün gecikti adetin adetin gecikince yaptın demi bi belirti hissettinmisorma havalara ucuyorum bir agliyorum bir guluyorum surekli duygu degisimiallah isteyen herkese nasip etsin insallah
pozitif çalış çalış çalışkızlar şimdi yaptım ovulasyon testi bi bakarmısınız kafam iyice allak bullak oldu Eki Görüntüle 1720932
süper haberKizlar gunaydin,
Bebek haberi almak icin gun sayan anne adaylarina, kotu gunler gecirmis anne adaylarina ve doktordan gelecek iyi haberleri bekleyen anneciklere tum kalbimle dualarimi gonderiyorum. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun inşallah.
Allahin rahmet ve merhameti uzerimize olsun inşallah.
Dun aksam doktor kontrolum vardi, 8 haftalik olduk biz, bebek 1,5 cm olmus. Progestani gunde 1 taneye dusurdu doktor. Hersey normallesmeye basladi cok sukur. Sizinle umudumu ve mutlulugumu paylasmak istedim ki paylastikca cogalsin, artsin inşallah.
akşam çalışma varkızlar şimdi yaptım ovulasyon testi bi bakarmısınız kafam iyice allak bullak oldu Eki Görüntüle 1720932
güzel haber canm hadi bakalım herşey yolundaysa çalışmalar sıklaşsınkızlar günaydın, hsg çekildi geldim. Çok şükür her şey yolunda, tüplerin ikisi de açık ve patolojik bir şey yok. Çektirdiğim yerden de çok çok memnun kaldım. Hem çok temiz, hem de çok ilgililer. Hiç ağrı sızı hissetmedim. İlacı vermeye başladım dedikten 5-6 saniye sonrası sanki gaz şişkinliği gibi bir his oldu, o kadar. Çektirmek isteyen olursa özelden neresi olduğunu, fiyatını filan yazarım. Buradan reklam gibi olmasın
ama canım pazartesi doktora gittim ya doktor dedi yumurtlaman gecmiş ve başka çatlamak üzere olan yumurtan falan var demedi canımakşam çalışma var
ama yumurtlaman geçmiş canımpozitif çalış çalış çalış
tebrikler canımKizlar hamileyim test yaptim cift cizgi pozitif
kk da ovide 2defa pozitif olanları gördüm canım kiminin gebelikten çıkabiliyo kiminin 2.yumurtlamamı bilmiyorum Allah Allah dr görmedimi öteki yumiyi yada küçüktü çatlamaz diyip önemsemedimi acaba sen her ihtimale karşı değerlendir derim sonra tüh keşke dememek içinama canım pazartesi doktora gittim ya doktor dedi yumurtlaman gecmiş ve başka çatlamak üzere olan yumurtan falan var demedi canım
Benim de aynı oldu. Birkaç gün araryla İki kez koyu çizgi çıktı. Ama ben birincisinin doğru olduğunu düşünüyorum. Çift yumurtlama da olabilir.ama canım pazartesi doktora gittim ya doktor dedi yumurtlaman gecmiş ve başka çatlamak üzere olan yumurtan falan var demedi canım
güzel haber canm hadi bakalım herşey yolundaysa çalışmalar sıklaşsın
Canim sarjim bitti esime haber vermeye gittim de simdi gordum adet gecikince yaptim kesin gormek istedim 13 gun gecti ayrica esim usuyup soba ykarken ben hep yanip terledim kapadim sobayi ates basti goguslerim cok sisti ozellikle uclarinda sızı cok fazla kasik agrisini yogun yasiyorum bel agrisiyla beraber...ve hamile gibi hissediyorsun acaba mi diyorsunamin canım hepimize inşallah bizde o duyguları yaşarız inş :) canım bu arada kaç gün gecikti adetin adetin gecikince yaptın demi bi belirti hissettinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?