Cok tesekkur ederim tatlim allah herkese nasip etsin bunu esim cok mutlu oldu ustume titriyor suan :)tebrikler canım
Kaç gün önceydi cnmama yumurtlaman geçmiş canım
anladım canım çok teşekkür ederim gerçekten burdan hamilelik haberi alınca çok seviniyorum kendi adımada umutlarım çoğalıyor hem ve tabiki tüm isteyen arkadaşlarımız adına :)Canim sarjim bitti esime haber vermeye gittim de simdi gordum adet gecikince yaptim kesin gormek istedim 13 gun gecti ayrica esim usuyup soba ykarken ben hep yanip terledim kapadim sobayi ates basti goguslerim cok sisti ozellikle uclarinda sızı cok fazla kasik agrisini yogun yasiyorum bel agrisiyla beraber...ve hamile gibi hissediyorsun acaba mi diyorsun
tebrikleer tatliimm Allah kucagina almayi nasip etsinKizlar hamileyim test yaptim cift cizgi pozitif
Amin canim benim dualarinizi eksik etmeyin bebegimden... Allah isteyen herkese nasip etsin insallahhhhhtebrikleer tatliimm Allah kucagina almayi nasip etsin
TebriklerKizlar hamileyim test yaptim cift cizgi pozitif
TebriklerSağlıkla kucağına al miniğini İnş.
amin hepimiz insallah canim :)TebriklerSağlıkla kucağına al miniğini İnş.
dikkat etmek gerek. bugün evde biraz iş yaptım, ağrıdı kasığım dinleniyorum. sen de dikkat et kendine canım.benim de fazla sürmedi 4. gün leke bile doğru düzgün gelmedi ama üç gündür nedense leke var bugün 21. gün umarım biran önce hormonlar toparlar düzene girer
Canım yumurtlama döneminde yapanda olmuş ama benim araştırdığım kadarıyla regl bitince hemen yapıştırılıyor bele 3 gün hiç çıkarmıyor daha sonra hayata devam ben pek inanmayacak yaptım ama bel ağrıma iyi geldi bide ilk günü fena yaktı bugün hiç etkisi yok yarın çıkarırım 2 gün yeter ya zaten üstünde de 2 gün yazıyorArkadaslar bir arkdasim yaki kullanmak istiyor fakat ben size sormak istedim ne zaman koymasi gerek? Yumurtlama donemine girdi suan. Ve hergun yeniden mi yapistiracak? Nasil kullaniliyor bilgi verebilir misiniz kullanan hanimlar?
Canım ne içten ne güzel yazmışsın, bak her şey yoluna girdiKizlar gunaydin,
Bebek haberi almak icin gun sayan anne adaylarina, kotu gunler gecirmis anne adaylarina ve doktordan gelecek iyi haberleri bekleyen anneciklere tum kalbimle dualarimi gonderiyorum. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun inşallah.
Allahin rahmet ve merhameti uzerimize olsun inşallah.
Dun aksam doktor kontrolum vardi, 8 haftalik olduk biz, bebek 1,5 cm olmus. Progestani gunde 1 taneye dusurdu doktor. Hersey normallesmeye basladi cok sukur. Sizinle umudumu ve mutlulugumu paylasmak istedim ki paylastikca cogalsin, artsin inşallah.
tesekkur ederim tamamdir. Yapistirsin madem nolur nolmazCanım yumurtlama döneminde yapanda olmuş ama benim araştırdığım kadarıyla regl bitince hemen yapıştırılıyor bele 3 gün hiç çıkarmıyor daha sonra hayata devam ben pek inanmayacak yaptım ama bel ağrıma iyi geldi bide ilk günü fena yaktı bugün hiç etkisi yok yarın çıkarırım 2 gün yeter ya zaten üstünde de 2 gün yazıyor
Saol canim. Cok tesekkur ederim. İnşallah kısa zamanda bu duygulari sende hissedersin inşallah.Canım ne içten ne güzel yazmışsın, bak her şey yoluna girdiçok sevindim canım benim.. Sen hep böyle umutlu ve mutlu ol, inan bebeğin hissedecek onu
Gunaaydiin :)günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize
:/charmant benim yeni bat 15 ocak canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?