Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
anladım canım çok teşekkür ederim gerçekten burdan hamilelik haberi alınca çok seviniyorum kendi adımada umutlarım çoğalıyor hem ve tabiki tüm isteyen arkadaşlarımız adına :)

Arkadaslar bir arkdasim yaki kullanmak istiyor fakat ben size sormak istedim ne zaman koymasi gerek? Yumurtlama donemine girdi suan. Ve hergun yeniden mi yapistiracak? Nasil kullaniliyor bilgi verebilir misiniz kullanan hanimlar?

benim de fazla sürmedi 4. gün leke bile doğru düzgün gelmedi ama üç gündür nedense leke var bugün 21. gün umarım biran önce hormonlar toparlar düzene girer
dikkat etmek gerek. bugün evde biraz iş yaptım, ağrıdı kasığım dinleniyorum. sen de dikkat et kendine canım.

Arkadaslar bir arkdasim yaki kullanmak istiyor fakat ben size sormak istedim ne zaman koymasi gerek? Yumurtlama donemine girdi suan. Ve hergun yeniden mi yapistiracak? Nasil kullaniliyor bilgi verebilir misiniz kullanan hanimlar?
Canım yumurtlama döneminde yapanda olmuş ama benim araştırdığım kadarıyla regl bitince hemen yapıştırılıyor bele 3 gün hiç çıkarmıyor daha sonra hayata devam ben pek inanmayacak yaptım ama bel ağrıma iyi geldi bide ilk günü fena yaktı bugün hiç etkisi yok yarın çıkarırım 2 gün yeter ya zaten üstünde de 2 gün yazıyor

Canım ne içten ne güzel yazmışsın, bak her şey yoluna girdi çok sevindim canım benim.. Sen hep böyle umutlu ve mutlu ol, inan bebeğin hissedecek onu

tesekkur ederim tamamdir. Yapistirsin madem nolur nolmaz

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize :) kızlar benim bugün bat ama sabah kalktığımda sadece çok açık renkli 1-2 damla pembemsi bişiler geldi ve şuanda başka gelen giden yok ama benim normalde geldimi hemen gelirdi böyle az bişiyle başlamazdı ama böyle oluncada hamile olmuş olabilirmiyim gerçi benim umudum yok ama sizlerde böyle yaşayan olmuştur belki birşeyler öğrenirim diye yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…