Devami geldi mi tatlim?günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize :) kızlar benim bugün bat ama sabah kalktığımda sadece çok açık renkli 1-2 damla pembemsi bişiler geldi ve şuanda başka gelen giden yok ama benim normalde geldimi hemen gelirdi böyle az bişiyle başlamazdı ama böyle oluncada hamile olmuş olabilirmiyim gerçi benim umudum yok ama sizlerde böyle yaşayan olmuştur belki birşeyler öğrenirim diye yazayım dedim
Buralar ne kadar sessiz kalmış böyle :) nerdesiniz hatunlar :) :)
cumadan sessizlesiyor boyle bazenkimse yokmuuuuu
İnsallah usutmemissindir.Slm kizlar feci bi baş agrim var bide titriyorum bi üşüme geldi . Sol kasigimda ara ara sancili batiyor yumurtluyor muyum ki acaba
Migrenim tuttuuuİnsallah usutmemissindir.
Kızlar hepinizle bir şey paylaşmak istiyorum ben burada ananasin bebeğin anneye tutunmasini sağladığını kolaylaştırdigini okumustum ve hamileyken ananas yedim o gece karnim çok agirmişti sonra doktor bana bi liste vvermişti hangi bitkileri yememem gerektiğine dair listede ananas vardıve ggörünce şok oldum maydanoz falanda vardı sdoktor bu konuyu arastiriyomus bilemem tabi belki doktordan doktora değişir ama ben söyleyip uyarmak istedim
http://www.zararlari.org/ananasin-zararlari/Kızlar hepinizle bir şey paylaşmak istiyorum ben burada ananasin bebeğin anneye tutunmasini sağladığını kolaylaştırdigini okumustum ve hamileyken ananas yedim o gece karnim çok agirmişti sonra doktor bana bi liste vvermişti hangi bitkileri yememem gerektiğine dair listede ananas vardıve ggörünce şok oldum maydanoz falanda vardı sdoktor bu konuyu arastiriyomus bilemem tabi belki doktordan doktora değişir ama ben söyleyip uyarmak istedim
Ayyy canim bende faydali diye biliyordum. Hatta bebegin tutunmasina sebep oldugunu okumustum. Allah razi olsun. Zorluyordum kendimi yemek icin, Allah korusun ya. Saolasin canim.Kızlar hepinizle bir şey paylaşmak istiyorum ben burada ananasin bebeğin anneye tutunmasini sağladığını kolaylaştırdigini okumustum ve hamileyken ananas yedim o gece karnim çok agirmişti sonra doktor bana bi liste vvermişti hangi bitkileri yememem gerektiğine dair listede ananas vardıve ggörünce şok oldum maydanoz falanda vardı sdoktor bu konuyu arastiriyomus bilemem tabi belki doktordan doktora değişir ama ben söyleyip uyarmak istedim
bende faydalı diye biliyordum hatta gebeliğimin ilk haftlarında günde bir tane yiyordum neredeyse çok şükür birşey olmadı rabbim korumuş.Ayyy canim bende faydali diye biliyordum. Hatta bebegin tutunmasina sebep oldugunu okumustum. Allah razi olsun. Zorluyordum kendimi yemek icin, Allah korusun ya. Saolasin canim.
Allah korumus canim. Valla bende faydali diye zorluyordum kendimi çok. Neyseki ogrenmis oldum.bende faydalı diye biliyordum hatta gebeliğimin ilk haftlarında günde bir tane yiyordum neredeyse çok şükür birşey olmadı rabbim korumuş.
Ben de yemiştim ve senin gibi kürtaj oldum başka neler var listeyi gönderir misinKızlar hepinizle bir şey paylaşmak istiyorum ben burada ananasin bebeğin anneye tutunmasini sağladığını kolaylaştırdigini okumustum ve hamileyken ananas yedim o gece karnim çok agirmişti sonra doktor bana bi liste vvermişti hangi bitkileri yememem gerektiğine dair listede ananas vardıve ggörünce şok oldum maydanoz falanda vardı sdoktor bu konuyu arastiriyomus bilemem tabi belki doktordan doktora değişir ama ben söyleyip uyarmak istedim
Anladığım kadarı ile abartmayacaksın yoksa yararları da var benim dikkatimi çeken antibiyotik ve kan sulandırıcılsrla beraber tüketmeyin yazıyo ben de hamile iken kan sulandırıcı kullanıyordum.dikkat etmek gerek fazla aşırıya kaçmamak gerek
Sor cnmSlm kizlar . Aranizda ates takibi yapan varmiydi birsey soracaktim da
Canim adetin ilk gununden itibaren ates olcuyirum. Dun ve bugun atesim 36.3 . Dustugundemi iliski olcak yukselincemi kafamda karisti yaSor cnm
Ateş yükselene kadar Günaşırı ilişki yükseldikten sonra iş işten geçiyorCanim adetin ilk gununden itibaren ates olcuyirum. Dun ve bugun atesim 36.3 . Dustugundemi iliski olcak yukselincemi kafamda karisti ya
Dun 36.3 dun degerlendirdim. Bugunde 36.3 degerlendirsem mikiAteş yükselene kadar Günaşırı ilişki yükseldikten sonra iş işten geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?