Gün aşırı yeter cnm illa ovulasyon günü olması Şart değil bir gün önce de yeterli ateş yönteminin dezavantajı da bu önden ovulasyon Gününü kestiremiyorrsun bugün ovulasyon OLDUĞUNU nerden bileceksinki bugün dinlen yarın tekrar çalışma yaparsınDun 36.3 dun degerlendirdim. Bugunde 36.3 degerlendirsem miki
Cnm bugün kaçıncı günselam kızlar benim ovulasyon testlerim hala silikleşmedi bi baksanızaEki Görüntüle 1722646
Otamatik yum hesaplamadada 19/29 arasi gebe kalma ihtimali diyor . 24 ude yumurtlama gunu diyor . ins bu ay tutar Allahim hayirlisi ile kuzucuk tutunur birakmaz bizi ...Gün aşırı yeter cnm illa ovulasyon günü olması Şart değil bir gün önce de yeterli ateş yönteminin dezavantajı da bu önden ovulasyon Gününü kestiremiyorrsun bugün ovulasyon OLDUĞUNU nerden bileceksinki bugün dinlen yarın tekrar çalışma yaparsın
ya geçenkide pozitifti değilmi bayağıda olduselam kızlar benim ovulasyon testlerim hala silikleşmedi bi baksanızaEki Görüntüle 1722646
bugün 17. günüm canım bi 7 8 gündür hep pozitifCnm bugün kaçıncı gün
hamilelikle ne ilgis var neyine yardıcı oluyor anlamadım onu:)Cnm eczanede satılıyor büyük bir yara bandı gibi birşey yumurtan Çağlayan'a kadar herhangibir gün beline kuyruk sokumunun tam üst kısmına yapıştırıyorsun ben ovulasyon Gününe denk getirmiştim iki gün kalmıştı o zaman hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim Çalışmalara başlayınca tekrar denemeyi düşünüyorum
O zaman 29 a kadar gün aşırı Çalışmaya devam bu arada ateş yükselişe geçerse tablona toplu bir şekilde yolla bakalım hadi kılay gelsin inşallah tutarOtamatik yum hesaplamadada 19/29 arasi gebe kalma ihtimali diyor . 24 ude yumurtlama gunu diyor . ins bu ay tutar Allahim hayirlisi ile kuzucuk tutunur birakmaz bizi ...
Allah Allah bu ay hormonlarda oynama olmuş olabilir LH da yükselme falan mı var acaba bir arkadaşta günlerdir böyle pozitif veriyordu ha Çatladı ha çatlayacak bir türlü silinmedi meğer LH ı yüksekmişbugün 17. günüm canım bi 7 8 gündür hep pozitif
Bende bilmiyorum ne etki yapıyor ama kullanıp hamile kalanları duydum hele bir de ben deneyeyim her haltı deniyorum bu eksik kalmasın dedim o ay hamile kaldımhamilelikle ne ilgis var neyine yardıcı oluyor anlamadım onu:)
geldi canım gelmezmi hiç şaşardım gelmeseydiDevami geldi mi tatlim?
Bende bilmiyorum ne etki yapıyor ama kullanıp hamile kalanları duydum hele bir de ben deneyeyim her haltı deniyorum bu eksik kalmasın dedim o ay hamile kaldım
Aynn cnm rabbim korumuş neysseki öğrenmiş oldukAllah korumus canim. Valla bende faydali diye zorluyordum kendimi çok. Neyseki ogrenmis oldum.
20/22/24/26/28/30/3/6 boyle bu gunleri degerlendireyim diyorum canim tam olarakO zaman 29 a kadar gün aşırı Çalışmaya devam bu arada ateş yükselişe geçerse tablona toplu bir şekilde yolla bakalım hadi kılay gelsin inşallah tutar
Iyiyiz cok sukur canim bnm . bugun 1 bucukta bi temizlige basladim taki bu saate kadar . Sen neden moralin bozuk canim bnmKızlar nasılsınız benim ruh halim pek iyi değil nedense bi mutsuzluk var uzerimde herşeye alınıp kusesim var
Iyiyiz cok sukur canim bnm . bugun 1 bucukta bi temizlige basladim taki bu saate kadar . Sen neden moralin bozuk canim bnm
Bir boş bir dolu devam et20/22/24/26/28/30/3/6 boyle bu gunleri degerlendireyim diyorum canim tam olarak
Bu şekilde tam oyle oluyor canim zaten hadi hayirlisi bakalim ins ...Bir boş bir dolu devam et
Canim birseyler ile ilgilen kafani dagit biraz icini derahlatmak icin dua etBir nedeni yok canım yaruh halim bi tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?