Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Dun 36.3 dun degerlendirdim. Bugunde 36.3 degerlendirsem miki
Gün aşırı yeter cnm illa ovulasyon günü olması Şart değil bir gün önce de yeterli ateş yönteminin dezavantajı da bu önden ovulasyon Gününü kestiremiyorrsun bugün ovulasyon OLDUĞUNU nerden bileceksinki bugün dinlen yarın tekrar çalışma yaparsın

Otamatik yum hesaplamadada 19/29 arasi gebe kalma ihtimali diyor . 24 ude yumurtlama gunu diyor . ins bu ay tutar Allahim hayirlisi ile kuzucuk tutunur birakmaz bizi ...

hamilelikle ne ilgis var neyine yardıcı oluyor anlamadım onu:)

Otamatik yum hesaplamadada 19/29 arasi gebe kalma ihtimali diyor . 24 ude yumurtlama gunu diyor . ins bu ay tutar Allahim hayirlisi ile kuzucuk tutunur birakmaz bizi ...
O zaman 29 a kadar gün aşırı Çalışmaya devam bu arada ateş yükselişe geçerse tablona toplu bir şekilde yolla bakalım hadi kılay gelsin inşallah tutar

bugün 17. günüm canım bi 7 8 gündür hep pozitif
Allah Allah bu ay hormonlarda oynama olmuş olabilir LH da yükselme falan mı var acaba bir arkadaşta günlerdir böyle pozitif veriyordu ha Çatladı ha çatlayacak bir türlü silinmedi meğer LH ı yüksekmiş

Devami geldi mi tatlim?
geldi canım gelmezmi hiç şaşardım gelmeseydi yani yine umutlar öbür aya kaldı yada aslında umudum kalmadı bilmiyorum hiçbirşeye dikkat edesim gelmiyor sonra diyorum günlere bakmazsam olmaz yine valla şuan ne hissediyorum bilmiyorum üzüldüm yine güçsüz hissediyorum kendimi yeni batta 15 ocak oldu

O zaman 29 a kadar gün aşırı Çalışmaya devam bu arada ateş yükselişe geçerse tablona toplu bir şekilde yolla bakalım hadi kılay gelsin inşallah tutar
20/22/24/26/28/30/3/6 boyle bu gunleri degerlendireyim diyorum canim tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…