Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar iyi geceler . Sag ve sol kasik agrim var yumurtluyor muyum ki acaba ya . Dun iliski oldu yumurtlasam bile dunku oldu ya yatin olsa olur mu ????

Geçmiş olsun canım kendin bişeyler yapmışsındir mutlaka ama öyle ağrılara tutulmalara zeytinyağı çok iyi geliyo

Sağ ol canım aslında bisey yapmadım çünkü neden olduğunu hala anlamadım bugün arkadaşa falan gittim hiç bisey yoktu eve geldim agrım başladı bir an da neyse yarına geçer inşallah :)

Kizlar iyi geceler . Sag ve sol kasik agrim var yumurtluyor muyum ki acaba ya . Dun iliski oldu yumurtlasam bile dunku oldu ya yatin olsa olur mu ????
gayet uygun canim yerinde olur

Sağ ol canım aslında bisey yapmadım çünkü neden olduğunu hala anlamadım bugün arkadaşa falan gittim hiç bisey yoktu eve geldim agrım başladı bir an da neyse yarına geçer inşallah :)
bazen yatakta bile olabiliyor canim gecmis olsun.

@triton-x Nerdesin korkutma beni
Canım yazamadım kusura bakmayın, iki gündür kongrede çok yopundum. Dün gece geldim eve...iğnelerden göbeğimin morarması dışında hiçbir sıkıntım yok şükür...oda mînnoş için değer inş moral oldu bana iki gün konyada gezdik bol bol mevlanaya gittik dua ettim bol bol...inş hepimiz için iyi olacak hersey:) canım benim meraklandırdığım için kusura bakmayın.

gayet uygun canim yerinde olur

bazen yatakta bile olabiliyor canim gecmis olsun.
Sagol canim bnm . cok uzuluyordum ya dun cunku esim yorgundu erkenden uyudu . 18 inde olmustu zaten . cunku nette okumustum yumurtan catlmadan once icinde ..... olursa daha iyi olurmus. Zaten bugunude degerlendircegim . seninde dedigin gibi 20/22/24/26/28/30/3/6 bu sekilde son gune kadar sansimi deneyim diyorum . Taktir rabbimn hayirlisi ile ins

Ayyy cok sukur yaaa valla korktum goremeyince neyseki sorun yokmus iyi olun da gezin bol bol o morarma da nasilsa gececek bosver

Sen kalbini ferah tut olacagina inan gerisi takdiri ilahi kuzum hayirlisi

Cnm ben devlet hastanesine gittim 3. Kayıptı genetik tahlili hiç o güne kadar duymamıştım.dr bakalım dedi bana bir kağıt doldurdu onunla beraber üniversiteye yolladı orda eşim ve benden kan aldılar.genetik için herhangibir gün gidebilirsin farketmez devlet ücretsiz yapıyor ama üç kayıp Olmalı özelde biraz tutuyor diye biliyorum.diğer hormon tahlilleri için adet 3. Gün zaten onu biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…