Suan tam sag yanim agriyor batiyor neden acaba yumurtlama olabilir miki Bugun 13.gun adetin ilk gununden itibarenBir boş bir dolu devam et
Canim birseyler ile ilgilen kafani dagit biraz icini derahlatmak icin dua et
Olabilir cnm ovulasyon sinyali olabilir belki yarın belki yarından da yakınSuan tam sag yanim agriyor batiyor neden acaba yumurtlama olabilir miki Bugun 13.gun adetin ilk gununden itibaren
Himm dun degerlendirdim zaten 3 gun canli kalabiliyorlarmis ya . zaten ins yarinida degerlendirecegim hayirlisi ileOlabilir cnm ovulasyon sinyali olabilir belki yarın belki yarından da yakın
Bat ne zaman cnmCnm yapıyorum ama anlamadım bugün bir tuhafim bir de belim çok agriyor
Bat ne zaman cnm
Daha cok varmis ama bazen oluyor ya bi anda1 ocak canım :)
Daha cok varmis ama bazen oluyor ya bi anda
Geçmiş olsun canım kendin bişeyler yapmışsındir mutlaka ama öyle ağrılara tutulmalara zeytinyağı çok iyi geliyoKızlar belim çok fena bu akşam ya tutulmuş resmen yatiyorum
Geçmiş olsun canım kendin bişeyler yapmışsındir mutlaka ama öyle ağrılara tutulmalara zeytinyağı çok iyi geliyo
Inşallah canım iyi gecelerSağ ol canım aslında bisey yapmadım çünkü neden olduğunu hala anlamadımbugün arkadaşa falan gittim hiç bisey yoktu eve geldim agrım başladı bir an da neyse yarına geçer inşallah :)
gayet uygun canim yerinde olurKizlar iyi geceler . Sag ve sol kasik agrim var yumurtluyor muyum ki acaba ya . Dun iliski oldu yumurtlasam bile dunku oldu ya yatin olsa olur mu ????
bazen yatakta bile olabiliyor canim gecmis olsun.Sağ ol canım aslında bisey yapmadım çünkü neden olduğunu hala anlamadımbugün arkadaşa falan gittim hiç bisey yoktu eve geldim agrım başladı bir an da neyse yarına geçer inşallah :)
Canım yazamadım kusura bakmayın, iki gündür kongrede çok yopundum. Dün gece geldim eve...iğnelerden göbeğimin morarması dışında hiçbir sıkıntım yok şükür...oda mînnoş için değer inş moral oldu bana iki gün konyada gezdik bol bol mevlanaya gittik dua ettim bol bol...inş hepimiz için iyi olacak hersey:) canım benim meraklandırdığım için kusura bakmayın.
Sagol canim bnm . cok uzuluyordum ya dun cunku esim yorgundu erkenden uyudu . 18 inde olmustu zaten . cunku nette okumustum yumurtan catlmadan once icinde ..... olursa daha iyi olurmus. Zaten bugunude degerlendircegim . seninde dedigin gibi 20/22/24/26/28/30/3/6 bu sekilde son gune kadar sansimi deneyim diyorum . Taktir rabbimn hayirlisi ile insgayet uygun canim yerinde olur
bazen yatakta bile olabiliyor canim gecmis olsun.
Ayyy cok sukur yaaa valla korktum goremeyince neyseki sorun yokmus iyi olun da gezin bol bol o morarma da nasilsa gececek bosverCanım yazamadım kusura bakmayın, iki gündür kongrede çok yopundum. Dün gece geldim eve...iğnelerden göbeğimin morarması dışında hiçbir sıkıntım yok şükür...oda mînnoş için değer inş moral oldu bana iki gün konyada gezdik bol bol mevlanaya gittik dua ettim bol bol...inş hepimiz için iyi olacak hersey:) canım benim meraklandırdığım için kusura bakmayın.
Sen kalbini ferah tut olacagina inan gerisi takdiri ilahi kuzum hayirlisiSagol canim bnm . cok uzuluyordum ya dun cunku esim yorgundu erkenden uyudu . 18 inde olmustu zaten . cunku nette okumustum yumurtan catlmadan once icinde ..... olursa daha iyi olurmus. Zaten bugunude degerlendircegim . seninde dedigin gibi 20/22/24/26/28/30/3/6 bu sekilde son gune kadar sansimi deneyim diyorum . Taktir rabbimn hayirlisi ile ins
Cnm ben devlet hastanesine gittim 3. Kayıptı genetik tahlili hiç o güne kadar duymamıştım.dr bakalım dedi bana bir kağıt doldurdu onunla beraber üniversiteye yolladı orda eşim ve benden kan aldılar.genetik için herhangibir gün gidebilirsin farketmez devlet ücretsiz yapıyor ama üç kayıp Olmalı özelde biraz tutuyor diye biliyorum.diğer hormon tahlilleri için adet 3. Gün zaten onu biliyorsunEylemeylemce Veson @triton-x casun gulit_me ve baska bilen arkadaslaaarr ben onumuzdeki hafta hormon testlerimi yaptirmak pihtilasmaya herseye baktirmak istiyorum neresi yapiyor, nelere baktiricam, adetin ikinci mi ucuncu gunu mu gitmeliyim ve ne kadar tutar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?