Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Yani devlet hastanesine gitsem butun hepsi yapilabilir o zaman pihtilasmaya da bakiyorlar mi peki? Birde gidip ben hormonlarima baktirmak istiyorum desem hepsini yaparlar mi yoksa soylemem gereken bir tahlil var mi? Daha once calistigim tip merkezinde yaptirdim o yuzden dikkat etmemistim simdi eksik bisey kalmasin istiyorum.

Pıhtılaşma genetik tahlil aynı şey oluyor.sen adetin 3. Gün git çocuk istediğini ve üç düşük yaptığını söyle dış Gebeliği saymıyorlar çünkü üç düşük olmazsa yapmıyorlar tüm tahlilleri yaptırmak istediğini genetik de bıktırmak istediğini söyle amh ye de bakıyorlar mı bilmiyorum ben hiç yaptırmadım onu da yapıyorlarsa onu da iste

Tamam kuzum cok tesekkur ederim dedigin gibi yapicam

Canim kan pihtilasmasi ile ilgili bilgim yok onu Veson cevaplamis zaten. Hormon tahlilleride hastaneden hastaneye degisiyor canim bazi hastanelerde cok ucuk rakamlar oluyor. Devlette yaptirirsan daha iyi olur canim. Prolaktin icin ac olmak lazim. Sen hormonlara baktirmak istiyorum dersen doktor zaten gerekli olan herseye bakacaktir. Tetkiklere basliyorsun demek canim. Hayirlisi olsun. İnşallah hersey istedigin gibi olur.

selam kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum hormon tahlili yaptırıpta prolaktini yüksek çıkan olmuşmuydu aranızda? ben bundan 5ay önce kadar yaptırdığımda 30 küsürlerde çıkmıştı prolaktinim ve dr um dostinex vermişti 4 gün içtim yarımşar olarak ve acayip yan etkiler yaptı bende ama dr um bitince ilaç ,gel tekrar bakalım dememişti ocak ayına kadar deneyin olmazsa gelin demişti bugün nette gezinirken yine daha öncedende kadınlara birçok çok konuda iyi geldiğini bildiğim hayıt tohumunu okudum tekrar fakat bunun prolaktine iyi gelip gelmediğini bilmiyordum prolaktinide düşürdüğü söyleniyor bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim bu ay yakıyla birlikte bu hayıt tohumunu deneyeyim diyorum sizlerinde fikirlerini almak istedim

şimdi yine bişiler okudum bide testere dişli aslan pençesi prolaktini düşürmede iyi diye kafam karıştı

Kuzum benimki 37 çikmişti bi ara . gecen hafta doktora gittim yine baktirdim 11e dusmus. Dostinex kullandim tamm yan etkileri vardi ama dayanmak almak zorundaydim simdi dusmus cok iyi dedi doktor kullan haftada 1 kez kullaniyordum

şimdi yine bişiler okudum bide testere dişli aslan pençesi prolaktini düşürmede iyi diye kafam karıştı
Ya kuzum hic bor sey kullanma dostinex kullan stres yapip uzulme kendiliginden dusuyor inan . prolaktini stres uzuntu artiriyor.

Canım 3. Gün gitmelisin. Ben üniversite araştırma hastanesinde yaptırdım, akşam dersleri bitince ücrer karşılığı hocalar bakıyor üniversite hastanelerinde. Ama benim bildiğim özeller de yapıyor. Benim doktorum yar doç. Yar doç fiyatı 120 tl. Başka şeye de ücret ödemiyorsun. Sadece hoca parası veriyorsun. Ama özele de sordum. Ssk var ise 50 muayene, 15 kan testi (ama bir tane) bu hormon için de 3 test yazıyorlar.. Ama dr işte rontgen falan gibi başka şeyler de isterse onlar da ekstra ücret. Bu arada devlet hastaneleri de bedavaya yapıyor ama çok sıra oluyor işte oralarda.. Benim bildiğim böyle tatlım

O zman ya senin gittigin gibi yada devlete gitmek gerek tesekkur ederim

O zman ya senin gittigin gibi yada devlete gitmek gerek tesekkur ederim
Rica ederim. Yani doktor benim arkadaşımın eşi ben ücret ödemedim açıkcası, yoksa her ay düzenli gidiyorum ben 6 aydır ve gidicem de valla para dayanmaz ona.. Bizi haberdar et sonuçlarından canım

Rica ederim. Yani doktor benim arkadaşımın eşi ben ücret ödemedim açıkcası, yoksa her ay düzenli gidiyorum ben 6 aydır ve gidicem de valla para dayanmaz ona.. Bizi haberdar et sonuçlarından canım
Tamam kuzum pztsi sali olmam gerek bi aksilik olmazsa tahlil yaptirinca da burda paylasirim sonuclari

Evet kuzum bu ay hepsine bir baktirayim onumuzdeki ay sonu nasip artik insallah sizleri yakalarim gobis yarisinda

Ya kuzum hic bor sey kullanma dostinex kullan stres yapip uzulme kendiliginden dusuyor inan . prolaktini stres uzuntu artiriyor.
anladım canım haklısın çünkü kimde ne etkileyeceği belli olmaz bitkilerin belkide kaş yapayım derken göz çıkartırım bikaç ay daha akışına bırakıp deneylim olmadı dr a gider en güzeli dr kontrolünde bakılır ne içeceğim ne yapacağım inan böyle akışına bırakasım geliyor hatta günlere bile bakmadan eskiden annelerimiz zamanındaki gibi düşünmeden kararlaştırmadan ama bu seferde gün denk gelmez bu ayda boşa geçer diye düşünüyor insan bakalım Allah nasıl hayırlı olcaksa ona yönlendirsin inş

Doktorun verdıgını kullan stres skıntı yapma düşüyor . kendını bıtkıel seyler ıle yıpratma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…