Gunaydin kizceleeer :)) hafta sonu neden bosaliyo buralar ozluyorum valla sizi . eee yeni hamis haberlerimiz yok mu, hamislerimiz nasil vitaminlere alinan gidalara dikkat ediliyo mu.
Hic ders calismadan dershaneye gelip gidiyorum nolcak benim bu halim
selam kızlar nasılsınız ben hafta sonu çok kötüydüm kasık ağrılarım vardı maf etti beni yarın sabah doktora gitmeyi düşünüyorum dayanılmaz ağrılar çünkü inşallah kötü bişey çıkmaz yaa
Kpss ye mi hazırlanıyorsun canım
selam kızlar nasılsınız ben hafta sonu çok kötüydüm kasık ağrılarım vardı maf etti beni yarın sabah doktora gitmeyi düşünüyorum dayanılmaz ağrılar çünkü inşallah kötü bişey çıkmaz yaa
Gunaydin kizlar .nasilsiniz. Bu sabah benim ates 36.1 yumurtluyor muyum yumurtladim mi dusuncemi iliski olcak sabah sabah takildi kafama
Gecmis olsun canim. Enfeksiyon icin verilen ilaclarini kullandin mi?acaba enfeksiyon yada usutmeden dolayi mi boyle?daha adete de var. Doktora gittiginde ovulasyon testlerinin surekli pozitif ciktigindan da bahsetsene bakalim ne dicek doktor.selam kızlar nasılsınız ben hafta sonu çok kötüydüm kasık ağrılarım vardı maf etti beni yarın sabah doktora gitmeyi düşünüyorum dayanılmaz ağrılar çünkü inşallah kötü bişey çıkmaz yaa
Gunaydin canim. Beslenmeme dikkat ediyorum ama bana henuz vitamim falan vermedi doktor. Insan birak ders calismayi hic bisey yapamiyorki. Surekli bir halsizlik yorgunluk var bende,Gunaydin kizceleeer :)) hafta sonu neden bosaliyo buralar ozluyorum valla sizi . eee yeni hamis haberlerimiz yok mu, hamislerimiz nasil vitaminlere alinan gidalara dikkat ediliyo mu.
Hic ders calismadan dershaneye gelip gidiyorum nolcak benim bu halim
Pazartesig unu ins 28 inde:)) bence sen kendini rahat birak biraz dusunmemeye calis gun asiri yada ne zaman caniniz isterse o zaman olsun iliski. progestoruna baktiracaktin sanirim ne zaman gideceksin doktorA
Ayyy cok sukur yaaa valla korktum goremeyince neyseki sorun yokmus iyi olun da gezin bol bol o morarma da nasilsa gececek bosver
Canım çok tesekkür ederim ya, inş dr dan güzel haberler alayım rahatlayacağım.Eylemeylemce @Veson @triton-x @casun @gulit_me ve baska bilen arkadaslaaarr ben onumuzdeki hafta hormon testlerimi yaptirmak pihtilasmaya herseye baktirmak istiyorum neresi yapiyor, nelere baktiricam, adetin ikinci mi ucuncu gunu mu gitmeliyim ve ne kadar tutar?
Tamam canim cok tesekkur ederimCanım çok tesekkür ederim ya, inş dr dan güzel haberler alayım rahatlayacağım.
Canım biz öyle güne dikkat etmeden özel bir hastaneye gittik, bana pıhtılaşma için trombofili paneline kanları gönderdiler. Elimle ikimizden de tekrar kan alınıp ayrıca kromozom analizleri yapıldı. Buarada bende heterozigot iki tabe mutasyon var. Homozigotlar ne yazıkki daha tehlikeli oluyor. Ama ona rapmen dr benim bile normal insanlara göre 20kat pıhtılaşma olabileceğini bıyüzden riske atmamak için kullanmam gerektiğini söyledi. Devlet hastaneleri de ücrersiz yapıyor olabilir canım asetin bitince git istersen.inş hallolur canım
Canon çok olmmakla birlikte adet öncesi kasık ağrım kendini hisserttiriyordu. Ovu testini silikleştikten aonra hiç kullanmadım, sadece adetten 1gün önce yaptım be pozitif çigt çizgi çıktı, orda hamile olduğumu anlasım ama önceaini bilmiyorum cnm inş bebiş vardır ya ...selam kızlar nasılsınız ben hafta sonu çok kötüydüm kasık ağrılarım vardı maf etti beni yarın sabah doktora gitmeyi düşünüyorum dayanılmaz ağrılar çünkü inşallah kötü bişey çıkmaz yaa
Evet canim hazirlanmaya calisiyorum pek ders calisamiyorum evde ama dinlesem kardir deyip geliyorum birakmadim dershaneyi
Canım çok sevindim toparlanman, allah sabrını veriyor. İnş bundan sonra senin içinde çok çok güzel şeyler olsun canımmm:)günaydın herkesebugün daha iyi uyandım. yavaş yavaş psikolojim düzeliyor sanırım. hepinizi öpüyorum güzel haberler getirmeniz dileğiyle
Evet canım yarın gidicem bakalım. İnş güzel haberler olur, inş sizdende bebiş haberlerini alırım tek tek inşş@triton-x canım yarın mi doktor randevun ? İnşallah güzel haberlerle gelirsin :)
Evet canım yarın gidicem bakalım. İnş güzel haberler olur, inş sizdende bebiş haberlerini alırım tek tek inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?