Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
selam kızlar nasılsınız ben hafta sonu çok kötüydüm kasık ağrılarım vardı maf etti beni yarın sabah doktora gitmeyi düşünüyorum dayanılmaz ağrılar çünkü inşallah kötü bişey çıkmaz yaa

Canım kötü bisey değildir inşallah bizi de haberdar et

Gunaydin kizlar .nasilsiniz. Bu sabah benim ates 36.1 yumurtluyor muyum yumurtladim mi dusuncemi iliski olcak sabah sabah takildi kafama

hayirdir insallah, kotu bisey degildir umarim gitin mu doktora ?

Gunaydin kizlar .nasilsiniz. Bu sabah benim ates 36.1 yumurtluyor muyum yumurtladim mi dusuncemi iliski olcak sabah sabah takildi kafama

:)) bence sen kendini rahat birak biraz dusunmemeye calis gun asiri yada ne zaman caniniz isterse o zaman olsun iliski. progestoruna baktiracaktin sanirim ne zaman gideceksin doktorA

Gecmis olsun canim. Enfeksiyon icin verilen ilaclarini kullandin mi?acaba enfeksiyon yada usutmeden dolayi mi boyle?daha adete de var. Doktora gittiginde ovulasyon testlerinin surekli pozitif ciktigindan da bahsetsene bakalim ne dicek doktor.

Gunaydin canim. Beslenmeme dikkat ediyorum ama bana henuz vitamim falan vermedi doktor. Insan birak ders calismayi hic bisey yapamiyorki. Surekli bir halsizlik yorgunluk var bende,

Ayyy cok sukur yaaa valla korktum goremeyince neyseki sorun yokmus iyi olun da gezin bol bol o morarma da nasilsa gececek bosver

Canım çok tesekkür ederim ya, inş dr dan güzel haberler alayım rahatlayacağım.
Canım biz öyle güne dikkat etmeden özel bir hastaneye gittik, bana pıhtılaşma için trombofili paneline kanları gönderdiler. Elimle ikimizden de tekrar kan alınıp ayrıca kromozom analizleri yapıldı. Buarada bende heterozigot iki tabe mutasyon var. Homozigotlar ne yazıkki daha tehlikeli oluyor. Ama ona rapmen dr benim bile normal insanlara göre 20kat pıhtılaşma olabileceğini bıyüzden riske atmamak için kullanmam gerektiğini söyledi. Devlet hastaneleri de ücrersiz yapıyor olabilir canım asetin bitince git istersen. inş hallolur canım

Tamam canim cok tesekkur ederim insallah sen de guzel seyler duyacaksin

Canon çok olmmakla birlikte adet öncesi kasık ağrım kendini hisserttiriyordu. Ovu testini silikleştikten aonra hiç kullanmadım, sadece adetten 1gün önce yaptım be pozitif çigt çizgi çıktı, orda hamile olduğumu anlasım ama önceaini bilmiyorum cnm inş bebiş vardır ya ...

günaydın herkese bugün daha iyi uyandım. yavaş yavaş psikolojim düzeliyor sanırım. hepinizi öpüyorum güzel haberler getirmeniz dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…