Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Gunaydin canim. Beslenmeme dikkat ediyorum ama bana henuz vitamim falan vermedi doktor. Insan birak ders calismayi hic bisey yapamiyorki. Surekli bir halsizlik yorgunluk var bende,

Bana da vermedi, yarin kontrolum var belki decavit baslariz folik asidin bu haftadan sonra pek faydasi olmuyormus cunku. ayy hem nasil halsizlik bazrn 7 de uyuyorum

Yeni gördüm canım çok sevindim. Tebrik ediyorum. Çok mutlu oldum. Rabbim hayırlısıyla tamamnıa erdirsin

Amin canım sağol inş busefer tamamına erdirir rabbim...sen nasılsın? Çalışmalar ne alemde? Allah inş en kısa zamanda sanada nasip etsin allahım:)
İnşaallah canım.. Ben iyiyim ilaç içiyorum prolaktini düşürmek için. Doktor bir kaç ay korun dedi ama korunmadım. Yumurtlama zamanımdı her ihtimale karşı değerlendirdik valla. Nasip hayırlısı inşallah.. Doktorlarada uyuz oluyorum artık

Canım allahın takdiri ya, iyi yapmışsın. O ol derse herşey olur inş. Dr lar hep en kötüsünü söylüyorlar uyuz oluyorum bende...şimdi dr benide strese sokmuştu en son perş günü bakalım yrn gidicem dra, hakkımızda hayırlısı olur inş.

Amin canım. Prolaktin düşmeden hamile kalma düşük riski olabiliyor dedi. Hamile kalmak için acele etme diyo bana. Onlara göre söylemesi kolay. Haşimatoluyum onda da düşük riski var. Napıyım. Uzata uzata vakit geçiyor. Dediğin gibi Rabbimin takdiri. Nasip herşey.

Canım eski konuşmalara bakarken yakı taktığını okudum galiba. Ne için takmıştın? Merak ettim.

Canım burda okumuştum bende adetimin 3. Günü taktım, 6. Günü çıkarttım canım, 2 gün önce yumurtladım cnm. Önce allahın takdiri ama yakıda vesile olmuş olabilir canım
Bu ay olmazsa deneyeyim bende. ama bişeyi anlamadım. 3. günü takıyorusun 6. günü çıkarıyorsun. sen neyden 2 gün önce yumurtladın

Bu ay olmazsa deneyeyim bende. ama bişeyi anlamadım. 3. günü takıyorusun 6. günü çıkarıyorsun. sen neyden 2 gün önce yumurtladın
Canım normalde ovu kiti ile takip ediyordum. Diğer aylar 13. Gün yumurtlamıştım. Geçen ay 11.gün yumurtladım anım farklı olarak...srn bilirsin tatlım belede iyi geliyor yakı hiçbir zararı yok yani ama inş buay olurda denemene gerek kalmaz

Bende bundan önceki 2 ay akıntımı takip ediyordum. Akıntı falan olmadı. Bu ay yumurtlama zamanı akıntım baya yoğundu değerlendirdik. İnşalllah. Eşimin morali bozulmasın diye çok önemsemiyormuş gibi yapıyorum ama aslında çok istiyorum. Bende şimdi takvime baktımda 12. gün ilişki, 14 ve 15 . günde ilişki oldu. 12 günde çok yoğundu akıntım. Ya geç kaldım yada tam zamanında oldu Rabbim biliyor artık. Ne biliyim canım. Zor işlermiş bu işler ama sonucu güzel olsun inşaAllah

kızlar bugün doktora gittim ağrılarımın devam ettiğini söyledim yumurta iltihabı olmuş 6 tane iğne verdi onları kullanıcam

Canım benîm hani kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım diyorlar ya valla ben hiç çıkarmadım bu 6 ay süresince, sanırım allah en doğru zamanı bekliyor ya...inş olucak, bu topikteji herkes bebiş sahibi olacak inş ben inanıyırum...allahım eb kısa zamanda nasip etsin inş.
kızlar bugün doktora gittim ağrılarımın devam ettiğini söyledim yumurta iltihabı olmuş 6 tane iğne verdi onları kullanıcam
Canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…