- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Gunaydin canim. Beslenmeme dikkat ediyorum ama bana henuz vitamim falan vermedi doktor. Insan birak ders calismayi hic bisey yapamiyorki. Surekli bir halsizlik yorgunluk var bende,
Pazartesig unu ins 28 inde
Ayyy insallah :)) ben siklari okuyim o dogru crvapta tekme atsin :dZor tabi canım bence de bırakma ne dinlesem öğrensen kardir. Bebisin sana sınavda uğur getirsin inşallah :)
Yeni gördüm canım çok sevindim. Tebrik ediyorum. Çok mutlu oldum. Rabbim hayırlısıyla tamamnıa erdirsinKızlarrrrrr size bi süprizim var:)
Yüce rabbim çok büyük ya o yaşadıklarım yerleşme lekesiymiş:) cımartesiden beri idrar testlerim hep pozitifti bugün kantesti verdim :) 100,67 çıktı değer Hamileyimmmmmm:)
Allahım şükürler olsun, inş sağlıkla ilerler...bu topik uğurlu hiçbirimiz burdan eli boş çıkmayacağız inşş.
Amin canım sağol inş busefer tamamına erdirir rabbim...sen nasılsın? Çalışmalar ne alemde? Allah inş en kısa zamanda sanada nasip etsin allahım:)Yeni gördüm canım çok sevindim. Tebrik ediyorum. Çok mutlu oldum. Rabbim hayırlısıyla tamamnıa erdirsin
İnşaallah canım.. Ben iyiyim ilaç içiyorum prolaktini düşürmek için. Doktor bir kaç ay korun dedi ama korunmadım. Yumurtlama zamanımdı her ihtimale karşı değerlendirdik valla. Nasip hayırlısı inşallah.. Doktorlarada uyuz oluyorum artıkAmin canım sağol inş busefer tamamına erdirir rabbim...sen nasılsın? Çalışmalar ne alemde? Allah inş en kısa zamanda sanada nasip etsin allahım:)
Canım allahın takdiri ya, iyi yapmışsın. O ol derse herşey olur inş. Dr lar hep en kötüsünü söylüyorlar uyuz oluyorum bende...şimdi dr benide strese sokmuştu en son perş günü bakalım yrn gidicem dra, hakkımızda hayırlısı olur inş.İnşaallah canım.. Ben iyiyim ilaç içiyorum prolaktini düşürmek için. Doktor bir kaç ay korun dedi ama korunmadım. Yumurtlama zamanımdı her ihtimale karşı değerlendirdik valla. Nasip hayırlısı inşallah.. Doktorlarada uyuz oluyorum artık
Amin canım. Prolaktin düşmeden hamile kalma düşük riski olabiliyor dedi. Hamile kalmak için acele etme diyo bana. Onlara göre söylemesi kolay. Haşimatoluyum onda da düşük riski var. Napıyım. Uzata uzata vakit geçiyor. Dediğin gibi Rabbimin takdiri. Nasip herşey.Canım allahın takdiri ya, iyi yapmışsın. O ol derse herşey olur inş. Dr lar hep en kötüsünü söylüyorlar uyuz oluyorum bende...şimdi dr benide strese sokmuştu en son perş günü bakalım yrn gidicem dra, hakkımızda hayırlısı olur inş.
Canım eski konuşmalara bakarken yakı taktığını okudum galiba. Ne için takmıştın? Merak ettim.Canım allahın takdiri ya, iyi yapmışsın. O ol derse herşey olur inş. Dr lar hep en kötüsünü söylüyorlar uyuz oluyorum bende...şimdi dr benide strese sokmuştu en son perş günü bakalım yrn gidicem dra, hakkımızda hayırlısı olur inş.
Canım burda okumuştum bende adetimin 3. Günü taktım, 6. Günü çıkarttım canım, 2 gün önce yumurtladım cnm. Önce allahın takdiri ama yakıda vesile olmuş olabilir canımCanım eski konuşmalara bakarken yakı taktığını okudum galiba. Ne için takmıştın? Merak ettim.
Bu ay olmazsa deneyeyim bende. ama bişeyi anlamadım. 3. günü takıyorusun 6. günü çıkarıyorsun. sen neyden 2 gün önce yumurtladınCanım burda okumuştum bende adetimin 3. Günü taktım, 6. Günü çıkarttım canım, 2 gün önce yumurtladım cnm. Önce allahın takdiri ama yakıda vesile olmuş olabilir canım
Canım normalde ovu kiti ile takip ediyordum. Diğer aylar 13. Gün yumurtlamıştım. Geçen ay 11.gün yumurtladım anım farklı olarak...srn bilirsin tatlım belede iyi geliyor yakı hiçbir zararı yok yani ama inş buay olurda denemene gerek kalmazBu ay olmazsa deneyeyim bende. ama bişeyi anlamadım. 3. günü takıyorusun 6. günü çıkarıyorsun. sen neyden 2 gün önce yumurtladın
Ins canim yumurtam skintisiz catliyordur . cunku diger testler Allahima bin şükür iyi ciktiHadi bakalim guzel haberlerle gelirain insallah bir aorun yoktur :)
Bende bundan önceki 2 ay akıntımı takip ediyordum. Akıntı falan olmadı. Bu ay yumurtlama zamanı akıntım baya yoğundu değerlendirdik. İnşalllah. Eşimin morali bozulmasın diye çok önemsemiyormuş gibi yapıyorum ama aslında çok istiyorum. Bende şimdi takvime baktımda 12. gün ilişki, 14 ve 15 . günde ilişki oldu. 12 günde çok yoğundu akıntım. Ya geç kaldım yada tam zamanında oldu Rabbim biliyor artık. Ne biliyim canım. Zor işlermiş bu işler ama sonucu güzel olsun inşaAllahCanım normalde ovu kiti ile takip ediyordum. Diğer aylar 13. Gün yumurtlamıştım. Geçen ay 11.gün yumurtladım anım farklı olarak...srn bilirsin tatlım belede iyi geliyor yakı hiçbir zararı yok yani ama inş buay olurda denemene gerek kalmaz
cnm iyi olmana sevindim benim 25. gün regl bekliyorum ben de 50 60 günde olanlar varmış baklım bizimkiler ne zaman gelecekgünaydın herkesebugün daha iyi uyandım. yavaş yavaş psikolojim düzeliyor sanırım. hepinizi öpüyorum güzel haberler getirmeniz dileğiyle
kızlar bugün doktora gittim ağrılarımın devam ettiğini söyledim yumurta iltihabı olmuş 6 tane iğne verdi onları kullanıcam
çook sağol canımmOyy çok geçmiş olsun canım
Canım benîm hani kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım diyorlar ya valla ben hiç çıkarmadım bu 6 ay süresince, sanırım allah en doğru zamanı bekliyor ya...inş olucak, bu topikteji herkes bebiş sahibi olacak inş ben inanıyırum...allahım eb kısa zamanda nasip etsin inş.Bende .bundan önceki 2 ay akıntımı takip ediyordum. Akıntı falan olmadı. Bu ay yumurtlama zamanı akıntım baya yoğundu değerlendirdik. İnşalllah. Eşimin morali bozulmasın diye çok önemsemiyormuş gibi yapıyorum ama aslında çok istiyorum. Bende şimdi takvime baktımda 12. gün ilişki, 14 ve 15 . günde ilişki oldu. 12 günde çok yoğundu akıntım. Ya geç kaldım yada tam zamanında oldu Rabbim biliyor artık. Ne biliyim canım. Zor işlermiş bu işler ama sonucu güzel olsun inşaAllah
Canım çok geçmiş olsunkızlar bugün doktora gittim ağrılarımın devam ettiğini söyledim yumurta iltihabı olmuş 6 tane iğne verdi onları kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?