- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Canım geçmiş olsun, iğne verdi demisşin daha sonra doktor. Dikkat et tatlım kendineselam kızlar nasılsınız ben hafta sonu çok kötüydüm kasık ağrılarım vardı maf etti beni yarın sabah doktora gitmeyi düşünüyorum dayanılmaz ağrılar çünkü inşallah kötü bişey çıkmaz yaa
Canım eğer vakit bulamıyorsa internette çok güzel videolar oluyor. Ben de kpss hazırlanıyorum da, valla netteki videolar o kadar güzel ki, hem dershane hem video güzel oluyorGunaydin kizceleeer :)) hafta sonu neden bosaliyo buralar ozluyorum valla sizi . eee yeni hamis haberlerimiz yok mu, hamislerimiz nasil vitaminlere alinan gidalara dikkat ediliyo mu.
Hic ders calismadan dershaneye gelip gidiyorum nolcak benim bu halim
Gexmis olsun canimkızlar bugün doktora gittim ağrılarımın devam ettiğini söyledim yumurta iltihabı olmuş 6 tane iğne verdi onları kullanıcam
çok sağol canım çokta dikkat ederim kendime ama işteCanım geçmiş olsun, iğne verdi demisşin daha sonra doktor. Dikkat et tatlım kendine
Canım eğer vakit bulamıyorsa internette çok güzel videolar oluyor. Ben de kpss hazırlanıyorum da, valla netteki videolar o kadar güzel ki, hem dershane hem video güzel oluyor
yumurtalıkların iltihaplanmış dedi canım valla unuttum sormayı ovulasyon testini yaaCNM geçmiş olsun ovulasyon testlerinin sürekli koyu çıkmadı bundanmıymış ki? Yumurtalıkların mı iltihaplanmış yumurta mı tam olarak anlamadım
sağol canım aman sende çok dikkat et kendine canımGexmis olsun canim
Kizlar kasiklarim cok agriyor . bugun misafirlige gidiyorduk merdivenden inemedim agrida iki buklum oldum . Gun boyuda karnim cok sertti ve agrim nefes kesiciydi ne olabilir ki
Gecmis olsun canimkızlar bugün doktora gittim ağrılarımın devam ettiğini söyledim yumurta iltihabı olmuş 6 tane iğne verdi onları kullanıcam
Amin canım inşaallah hayırlısıylaCanım benîm hani kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım diyorlar ya valla ben hiç çıkarmadım bu 6 ay süresince, sanırım allah en doğru zamanı bekliyor ya...inş olucak, bu topikteji herkes bebiş sahibi olacak inş ben inanıyırum...allahım eb kısa zamanda nasip etsin inş.
Ay canim gecmis olsun. Bol bol su icmelisin canim. Enfeksiyonda kasik agrisi ve sık idrara sebep olabiliyor. Dikkat et kendineKızlar kandilimiz mübarek olsun herkese rabbim gonlundekini nasip etsin :) ben sanırım usuttum çünkü arada kasik ağrım oluyor bide 2 derste bir wc ye gidiyorum
Ay canim gecmis olsun. Bol bol su icmelisin canim. Enfeksiyonda kasik agrisi ve sık idrara sebep olabiliyor. Dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?