Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar benim arada sırt agrım ve kasık agrim oluyor bu ay kür yaptım ya inşallah kist olmamıştır ya korkuyorum

Canım geçmiş olsun, iğne verdi demisşin daha sonra doktor. Dikkat et tatlım kendine
Canım eğer vakit bulamıyorsa internette çok güzel videolar oluyor. Ben de kpss hazırlanıyorum da, valla netteki videolar o kadar güzel ki, hem dershane hem video güzel oluyor

Kizlar kasiklarim cok agriyor . bugun misafirlige gidiyorduk merdivenden inemedim agrida iki buklum oldum . Gun boyuda karnim cok sertti ve agrim nefes kesiciydi ne olabilir ki

çok sağol canım çokta dikkat ederim kendime ama işte

CNM geçmiş olsun ovulasyon testlerinin sürekli koyu çıkmadı bundanmıymış ki? Yumurtalıkların mı iltihaplanmış yumurta mı tam olarak anlamadım
yumurtalıkların iltihaplanmış dedi canım valla unuttum sormayı ovulasyon testini yaa

Kizlar kasiklarim cok agriyor . bugun misafirlige gidiyorduk merdivenden inemedim agrida iki buklum oldum . Gun boyuda karnim cok sertti ve agrim nefes kesiciydi ne olabilir ki

Canım çok aşırı ağrı genelde iltihaptan oluyor ama inş değildir. Doktora gidince söyle mutlaka

Amin canım inşaallah hayırlısıyla

herkese merhaba, iyi kandiller :) yeni hamişler var mı diye okudum son sayfaları ama göremedim. Umarım şimdi bir anda patlama yaparlar ve arka arkaya gelirler :)
@triton-x canım bugün randevun varmış, güzel haberlerini bekliyoruz.
gbbc çok çok geçmiş olsun canım, bir sebebi varmıymış?

Ay canim gecmis olsun. Bol bol su icmelisin canim. Enfeksiyonda kasik agrisi ve sık idrara sebep olabiliyor. Dikkat et kendine

Canim ama idrarimi yaparken agrim yok koku da yok. Sadece ara ara kasik batmasi oluyor bir de sık idrar. Yani adete 10 gün olmasa acaba bebis mi diycem ama yok yani daha çok var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…