Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim ama idrarimi yaparken agrim yok koku da yok. Sadece ara ara kasik batmasi oluyor bir de sık idrar. Yani adete 10 gün olmasa acaba bebis mi diycem ama yok yani daha çok var :)
Evet benimde aklima geldi ama daha var hamilelik belirtisi icin erken ama cogu kisinin birliktelikten hemen sonra kasik batmalari oluyor. Hayirlisi olsun canim. Dikkat et kendine

Evet benimde aklima geldi ama daha var hamilelik belirtisi icin erken ama cogu kisinin birliktelikten hemen sonra kasik batmalari oluyor. Hayirlisi olsun canim. Dikkat et kendine

Ay canım şuan o kadar imkansız ki hamilelik benim için ama inşallah rabbim nasip eder. Bu aksam dua edelim birbirimize

Merhaba kızlar,
Size güzel haberlerle gelmeyi çok isterdîm ama değerim normalden baya az artmış. Progesteronumda çok düşük çıktı...rahmîn dağ tarafı temiz sol tarafında yapışık bişeyler olabilir dedi e değer 1500olmadan nerde olduğunu saptayamayız dedi dr. Dış gebeliktende şüpheleniyor, ama ne ağrım ne sızım ne leken hiçbirşeyim yok inş daha kötüsünü yaşamam...perş tekrr kontrol istedi ama %3 şans verdi... Şuan beynim uğuldutır...2. Meleğimde gidiyor, tutamıyorum...hakkınızı helal edin çok üzgünüm...kafam yerine gelince takvimi de kaldırırım...

Canım çok üzüldüm ya ne diyeceğimi şaşırdım şu an beynim durdu

Canım benim, inan çok üzüldüm senin için girdim.. Hayırlısı böyleymiş demekten başka bir şey gelniyor aklıma.. Sen kendine çok dikkat et, bak %3 demiş.. Yani umutlan da isetemem... İyi ol, bak bugün kandil bol bol dua et..

Canim benim simdiden bozma moralini doktorlarin %100 dedigi bile dogru olmayabiliyor bazen iyi seyler dusun iyi olsun. insallah bebisin seninledir. bu guzel gunun hurmetine dualarimiz kabul olur insallah

Hamisler hamile olmayi bekleyenler ara verenler gun sayanlar... Hepinize dua ediyorum bu aksam Rabbim tez zamanda hepinizin karinlarini saglikli bebislerle doldursun. Kolaylikla dogum yapip saglikli evlatlarimizi kucagimiza almayi ve hayirli uzun omurler nasip etsin. hic birimizin karnini dolu kucagini bos birakmasin guzel Allahim.

Her birinizin gonlunuzden gecen hayirli dualariniz kabul olsun insallah. Umarim hayal ettiginizden daha guzel seyler yasarsiniz...

Hayirli Kandiller.

Sağ ol kuzum inşallah Rabbim hepimizin gönlüne gore versin hamislerin duaları kabul olurmuş inşallah Rabbim bize de sağlıklı bebisler nasip eder...

suan bisey soyleyemiyorum...sadece cok uzuldum gercekten..umarim persembe bir mucize olur...

Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Rabbim dualarını zı dileklerinizi kabul etsin inşaAllah... Ben 11 gün önce çatlatma iğnesi oldum 3 gündür testler pozitif sanırım iğne etkisi yarın doktora gideceğim inşallah olumlu dur.

cnm beim eşim yaptırmıştı birşey için genetik testini ssk lı özel hastanede yaptırdı.Normal fiyatı 1000 tl ssklı isen 300 tl ödüyorsun....

Canım benim bir yandan çok üzüldüm, bir yanda da Allah'tan ümit kesilmez dedim. Bu mübarek günde senin ve bebeğin için en hayırlısı olsun inş.

evet canım bol bol dua et unuta rabbim bizim için her zaman bizden daha iyisini düşünür daha hayırlısı için dua et.olumsuzda olursa üzülme benim patronumun karısı 6 defa üst üste düşük yapmış çocuğun olmaz demişler gecen yaz 3.yü doğurdu maaşallah.rabbim yeterki ol desin.bu gece lütfen hepimiz birbiririmize dua edelim....

Canim benim...teselli edecek sözlerim yok, bitti. Sadece Allah'tan diliyorum ki Allah'ım yardımcın olsun. İnşallah herşey güzel olur sizin için inşallah. Şu mubarek günde Allah'ım mucizelerinden birini sana nasip etsin inşallah.

Diyecek hiçbirşey yok Rabbim sana çok acı çektirmesin inşallah rabbim senin için hayırlı olanı versin .herşeyin Hayırlısı inşallah o %3 lük şans sana denk gelir Rabbim en doğrusunu bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…