Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım çok üzüldüm ya ne diyeceğimi şaşırdım şu an beynim durdu

Canim benim simdiden bozma moralini doktorlarin %100 dedigi bile dogru olmayabiliyor bazen iyi seyler dusun iyi olsun. insallah bebisin seninledir. bu guzel gunun hurmetine dualarimiz kabul olur insallah

suan bisey soyleyemiyorum...sadece cok uzuldum gercekten..umarim persembe bir mucize olur...

Canım benim bir yandan çok üzüldüm, bir yanda da Allah'tan ümit kesilmez dedim. Bu mübarek günde senin ve bebeğin için en hayırlısı olsun inş.

Diyecek hiçbirşey yok Rabbim sana çok acı çektirmesin inşallah rabbim senin için hayırlı olanı versin .herşeyin Hayırlısı inşallah o %3 lük şans sana denk gelir Rabbim en doğrusunu bilir
Hepinizden allah razı olsun...bir ağlıyorum bir dua ediyorum...başka yapacak bişeyimiz yokki....aciz kullarız sonuçta, amacım isyan değil ama çok yoruldum ve tükendim ben artık...hayata ve umutlarıma küsmekten korkuyorum sadece...
Yarın ankarada bir dr buldu arkadaşım. Annemde orada, eşimde gelecek inş ve akşam ona gideceğim. Umarım busefer nedeni bulunur ve stresdiz bişekilde hallolur...en rahat nasıl atlatılabiliyırsa atlatabilirim umarım...dualarınızı eksik etmeyin nolur...allaha emanet olun...

çok üzüldüm. bu mübarek günde sizin için hayırlısını dileyeceğim, allah ım yardımcınız olsun.. kusura bakmazsanız önce ki yazdıklarınızı okuyamadım, değeriniz şuan kaçtı kı? ve kaç haftalıktı? ağrınız mı vardı?

Kızlar bu ay kist oluşmasından çok korkuyorum ya inşallah olmaz... Sağ kasigimda icim kıpır kıpır kasiniyor nedendir anlamadım kist değildir inşallah. Birazdan namaz kılıp dua edicem hepimize inşallah hamilelerin sağlıkla kucağına almayı hamile olmayanların da hamis olmasını nasip etsin Rabbim insallah...

Kuzum çok çok üzgünüm ya inşallah doktor yanilmistir ve bebisin seninledir. Bugün kaç çıkmıştı değerin ? Ultrasonla kese görünmedi mi ?

Yok hiçbirşeyim yok onun için şaşkınım..ağrım yok, lekem yok...geçen çarş 162 olan değerim bugün 593 e çıkmış oldukça yavaş ilerliyor...sol yumurtalığın orada garip bişeyler gördü dr ve anlamlandıramadı...umut vermedi bana oyüzden...

bu ay kist oluşmaz derken her ay mı oluşuyordu? benimde kaşıntı gibi batma oluyordu ama kist yoktu. Ya vücut elektriklenme durumlarında,bağırsak vb veya hamilelikte yapıyor diye biliyorum.

anladım canım belki onlarca kişi söylemiştir ama başka dr a da görün mutlaka. Aynı görüntüden o da bahsedecek mi? Allah korusun bu ay olmazsa da evet çok zor evet allah ım yaşatmasın,yaşayan bilir ama eninde sonunda ayağa kalkmalısın ve bence hamile kalmadan tam kan sayımı, şeker, böbrek, d vitamini, gen testi ,eşinde spermograf,şeker,ka ne gerekiyorsa yapsın. Sebepsiz değil hiçbirşey. Vücut sağlıklı görmediği gebeliği kendiliğinden sonladırıyor diyorlar ya , keşke bu kadar umut olmasa diyor insan ama lütfen kendini kaybetme olur mu? tekrar allah yardımcın olsun.

Sağol canım yarın ankarada başka dr a gideceğim bir prof a bakalım, ona sıkıntıyıanlatıcam. İnş bir çare çözüm bulunur. Allah daha büyük acılar vermesin inş ama tek dileğim busefer çok etkilenmeden atlatmak...

inşallah lütfen haber ver ve ne olursa olsun içine atma.. Burdan yaz ,rahatla en azından..

Kızlar 26 kasımda adet olmuştum 24 ü bat her zaman olan adet belirtilerimi yaşıyorum bu listedeki tek lekelenme yok gerisi hepsi var sanki adet olacakmışım gibi acaba demekten kendimi alamıyorum

Canım Allah büyüktür. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah'tan ümit kesilmez. Hiçbişeye küsmek yok. Herşey bizim için. İnşaallah hepsi geçecek. Allah yardımcınız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…