7 ocak canim seninSen nasılsın canım bat ne zaman ?
7 ocak canim senin
evet canım degerlendırme aşamasındayım suan . İnş bu ay herkesten guzel haber alırız . zaten pazartesı doktor gunum umarım saglıklı çatlamıştır yumurtam . dun nette araştırdım zaten yum 1 gun önce bıle ılışkıye gırsen . Spermler ıcerde 3 gun yaşadıgı ıcın yumurta çatlayınca hemen hucuma gecıyorlarmış vıdeolu da ızledım karıkatürlü bılmıyordum mutlu oldum ıns hep yuzumuz gülerBenim 1 ocak canım :) senin ovulasyon günlerin sanırım şu an :) :)
Benımde 7 ocak bende beklemede ve degerlendırme aşamasındayım suan canımarkadaşlar benim bat da 9 ocak. beklemedeyim..
Benımde 7 ocak bende beklemede ve degerlendırme aşamasındayım suan canım
Persembe gunu gidecekti doktora. insallah artar bhcg bebisi de gorur saglikla mutlu sekilde haber verir bize yarin@triton-x ben de senin için girdim ama henüz haber yok sanırım
Dün yarın da Ankara'da başka bir Dr a Prof gideceğim diye Yazmış o YüzdenPersembe gunu gidecekti doktora. insallah artar bhcg bebisi de gorur saglikla mutlu sekilde haber verir bize yarin
Hmm anlamamistim ben orayi, insallah guzel haberlerle gelirDün yarın da Ankara'da başka bir Dr a Prof gideceğim diye Yazmış o Yüzden
Kızlar doktor geçen ay bana yumurtaların pörsümüş dedi ya acaba geçen ay antibiyotik bide iğne falan kullandım ya ondan olabilir mi? Aklımdan gitmiyor doktorun dediği sanki benim hamile kalmam imkânsız gibi hissediyorum Rabbim inşallah nasip eder bize de anne olmayı
aynen canımBenımde 7 ocak bende beklemede ve degerlendırme aşamasındayım suan canım
İlk defa duydum boyle birsey. yumurtaliklarin mi porsumus dedi yumurtalarin mi. hic kotu dusunme en yakin zamanda hepiniz guzel haberler vereceksiniz bize ben inaniyorum :)
İlk defa duydum boyle birsey. yumurtaliklarin mi porsumus dedi yumurtalarin mi. hic kotu dusunme en yakin zamanda hepiniz guzel haberler vereceksiniz bize ben inaniyorum :)
canım yaa pörsümüş de ne demek tıbbi bi terim de değil bi doktor nasıl böyle konuşur? özel hastanede ya da muayenehanede mi söylendi böyle birşey? ben yerinde olsam bir de devlet hastanesine giderim. çünkü bana kalırsa bu tüp bebek işi artık başlı başına bi sektör olmuş. özel demek ticarethane demek. bence hiç değilse bi kaç doktora daha gitmelisin öyle küt diye girişilecek bişe değil bu. rabbim hiç birimize vermeyip de aratmasın. allah yardımcın olsun umarım dr yanılmıştır, tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın, hepimizde...Adetin 3. Günü gittim yumurtalarının kalitesi çok dusuk adeta pörsümüş gibi dedi. Direk tüp bebek vakit kaybetme dedi. Benim FSH degerim yüksek çıktı yumurta rezervin dusuk maalesef hatta yaşıma gore baya dusukama Rabbim ol derse benim de mucizem olur insallah...
Adetin 3. Günü gittim yumurtalarının kalitesi çok dusuk adeta pörsümüş gibi dedi. Direk tüp bebek vakit kaybetme dedi. Benim FSH degerim yüksek çıktı yumurta rezervin dusuk maalesef hatta yaşıma gore baya dusukama Rabbim ol derse benim de mucizem olur insallah...
canım yaa pörsümüş de ne demek tıbbi bi terim de değil bi doktor nasıl böyle konuşur? özel hastanede ya da muayenehanede mi söylendi böyle birşey? ben yerinde olsam bir de devlet hastanesine giderim. çünkü bana kalırsa bu tüp bebek işi artık başlı başına bi sektör olmuş. özel demek ticarethane demek. bence hiç değilse bi kaç doktora daha gitmelisin öyle küt diye girişilecek bişe değil bu. rabbim hiç birimize vermeyip de aratmasın. allah yardımcın olsun umarım dr yanılmıştır, tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın, hepimizde...
Cok enterasan, bir doktorun bu denli duygusuz olmasi da tahammul edilemez birsey hic anlamiyorlar kadin ruhundan.
Allah ol derse oluverir insallah aratmaz daha fazla da kisa surede nasip eder once karnin sonra kucagin dolar. Tup bebek te bir secenek tabi ama insallah dogal yollardan hamile halirsin kisa zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?