- 11 Ekim 2015
- 201
- 140
- 18
- 40
amiin canım amin.. o zaman kafanı bulandırma Şubat'a kadar bekle ve düşünme. unutmaya çalış bu söyleneni. kendine eziyet etme. biliyorsun stres vücuttaki herşeyi olumsuz etkiliyor. allah yardımcın olsun canım benim üzülme..Canım FSH tahlilimi devlet hastanesinde yaptırdım o zamanda doktor alttan muayene etti ben bir sorun göremedim yumurta sayinda ama FSH yüksek çıkmış dedi. Ben ufak bir doğu sehrindeyim öğretmenim. Burada imkânlar kısıtlı maalesefbende bir de özele gideyim dedim özeldeki doktora bir sonraki ay gittim yanı geçen ay o zaman haftasonuydu devlet hast gidemedim özeldeki de böyle yorum yaptı. Bende çok guvenemedim çünkü hemen benim İstanbul daki bir doktorla anlaşmam var ona yönlendirmeyi falan teklif etti takibi ben yapicam falan dedi bilemedim. Zaten su an beklemedeyim. Şubatta istanbula gideceğim o zaman üniversite hast gidicem. İnşallah Rabbim bana bir mucize nasip eder Rabbim hepimize nasip eder insallah...
amiin canım amin.. o zaman kafanı bulandırma Şubat'a kadar bekle ve düşünme. unutmaya çalış bu söyleneni. kendine eziyet etme. biliyorsun stres vücuttaki herşeyi olumsuz etkiliyor. allah yardımcın olsun canım benim üzülme..
inşallah..hepimiz için.. :)Canım uzulmemeye çalışıyorum herşey güzel olacak inşallah :)
Herşeyin Hayırlısı dış gebelik olmaması ve kürtaja gerek olmaması ve korunmaya ihtiyaç olmaması iyi inşallah kısa sürede kendini toplarsın ve bebeğiniz yeniden olurVeson Y yapayalniz1 Eylemeylemce charmant gulit_me MinikPiranha Kızlar çıktım şimdi dış gebelik değilmiş, sağlıksız gebelikmiş. Kendi kendine düşmesini bekleyelim, kürtaja gerek yok adetinle atıcaksın dedi. Yapışıklık tarzı bişey yok dedi. 3 düşük normalmiş. Bizden kaynaklı değilmiş. Sağlıksız gebeliği vücut atarmış. Adet gibi olucaksın, sonra korunmanıza gerek yok dedi. Cep telefonuna kadar verdi, beni bilgilendir dedi. Çok rahatlattı psikolojik olarak, siZin kesin olur çocuğunuz merak etmeyin dedi.psikolojik olarak rahatlattı, inş birdaha bu drla devam etmeyi düşünüyorum. Diğeri biraz strese soktu beni...şimdi adetimi bekler gibi beklicem...ilaçlarımı bıraktım. İnş iyi olucam inş.
Veson Y yapayalniz1 Eylemeylemce charmant gulit_me MinikPiranha Kızlar çıktım şimdi dış gebelik değilmiş, sağlıksız gebelikmiş. Kendi kendine düşmesini bekleyelim, kürtaja gerek yok adetinle atıcaksın dedi. Yapışıklık tarzı bişey yok dedi. 3 düşük normalmiş. Bizden kaynaklı değilmiş. Sağlıksız gebeliği vücut atarmış. Adet gibi olucaksın, sonra korunmanıza gerek yok dedi. Cep telefonuna kadar verdi, beni bilgilendir dedi. Çok rahatlattı psikolojik olarak, siZin kesin olur çocuğunuz merak etmeyin dedi.psikolojik olarak rahatlattı, inş birdaha bu drla devam etmeyi düşünüyorum. Diğeri biraz strese soktu beni...şimdi adetimi bekler gibi beklicem...ilaçlarımı bıraktım. İnş iyi olucam inş.
çok geçmiş olsun canım yazmamıştım hiç ama seni takip ediyordum.rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. doktorun çok iyimser olması ne güzel, seni rahatlamış. rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin sana inşallah..Veson Y yapayalniz1 Eylemeylemce charmant gulit_me MinikPiranha Kızlar çıktım şimdi dış gebelik değilmiş, sağlıksız gebelikmiş. Kendi kendine düşmesini bekleyelim, kürtaja gerek yok adetinle atıcaksın dedi. Yapışıklık tarzı bişey yok dedi. 3 düşük normalmiş. Bizden kaynaklı değilmiş. Sağlıksız gebeliği vücut atarmış. Adet gibi olucaksın, sonra korunmanıza gerek yok dedi. Cep telefonuna kadar verdi, beni bilgilendir dedi. Çok rahatlattı psikolojik olarak, siZin kesin olur çocuğunuz merak etmeyin dedi.psikolojik olarak rahatlattı, inş birdaha bu drla devam etmeyi düşünüyorum. Diğeri biraz strese soktu beni...şimdi adetimi bekler gibi beklicem...ilaçlarımı bıraktım. İnş iyi olucam inş.
Herşeyin Hayırlısı dış gebelik olmaması ve kürtaja gerek olmaması ve korunmaya ihtiyaç olmaması iyi inşallah kısa sürede kendini toplarsın ve bebeğiniz yeniden olur
Sağolun canlarım...hersey allahın takdiri dün duyunca çok kötü oldum ama bugün bi sabır geldi üstüme...umarım düştükten sonra çok etkilenmem. Şuan kötüsü olmadığı için allaha şükrediyorum. Umarım çok ağrım olmaz tek dileğim o elden bişey gelmiyor...allah razı olsun sizde benim dualarımdasınız sağolun.Kuzum en azından dış gebelik olmamasına sevindim dış gebelik daha yıpratıcı bir süreç maalesefinşallah Rabbim bir daha böyle üzüntüler yasatmaz. Ama bunları yasaman gerekiyormus hepsi Rabbimin takdiri belki de bu doktoru taniman için velise çünkü dusunsene eşinin yanına gittin iki gün erken yumurtladin hepsi birseylerin vesilesi. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebis nasip etsin inşallah hepimize. Biliyorum bu sözler çok anlamsız ama yine de uzulmemeye çalış dualarimdasin...
Çok teşekkür ederim amin inş...çok geçmiş olsun canım yazmamıştım hiç ama seni takip ediyordum.rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. doktorun çok iyimser olması ne güzel, seni rahatlamış. rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin sana inşallah..
canim biliyorum suan ki duygularini.. Gececek bu gunler.. En cok doktora sevindim adam gibi biseyler soylemis. Bazilari dunyanin sonu gelmis gibi hissettiriyor kendimizi soyledikleriyle.. Oyle garip ki olsun istersin olur, sonra da boyle bir aksilik cikar dussun diye dua edersin bu sefer..hepsini yasadim..dis gebelik olmamasi cok iyi o berbat bir surec.. Nelere seviniyoruz baksana..bazen ne dusunuyorum biliyor musun? Acaba ben cok mu kiymet bilmez biriyim de bu da bana ders olsun diye basima geliyor..geliyor da bunun kiymetini bileyim diye mi..zaten canin sikkin sacmaliyorum iste.. Yani kisacasi o bebek buraya gelecek tritonx tamam mi! Pes etmek yok! Hemen unut olanlari adet olacaksin sadece gecikti biraz o kadar.Veson Y yapayalniz1 Eylemeylemce charmant gulit_me MinikPiranha Kızlar çıktım şimdi dış gebelik değilmiş, sağlıksız gebelikmiş. Kendi kendine düşmesini bekleyelim, kürtaja gerek yok adetinle atıcaksın dedi. Yapışıklık tarzı bişey yok dedi. 3 düşük normalmiş. Bizden kaynaklı değilmiş. Sağlıksız gebeliği vücut atarmış. Adet gibi olucaksın, sonra korunmanıza gerek yok dedi. Cep telefonuna kadar verdi, beni bilgilendir dedi. Çok rahatlattı psikolojik olarak, siZin kesin olur çocuğunuz merak etmeyin dedi.psikolojik olarak rahatlattı, inş birdaha bu drla devam etmeyi düşünüyorum. Diğeri biraz strese soktu beni...şimdi adetimi bekler gibi beklicem...ilaçlarımı bıraktım. İnş iyi olucam inş.
Canım neleri atlatmadıkki...sende neler yaşadın, burda çoğumuz kötü şeyler yaşadık...şuan bir metanet geldi üstüme ama îçten içe içimde olup büyüyeniyeceğini bilmek çok üzüyor...inş bunuda atlatacağım. Sende sakın oes etme o bebekler gelicek canım. İnan bişeyleri araştırmak istemiyorum artık, bidaha bu dr a bırakacağım inş o ne derse sözünden çıkmayacağım...yine olucağı varsa olur zaten ama doğacaksada doğar...ikisine de engel olamayız. Şuan karışık duygulardayım. Kötü şeyler olmadığına sevinip kaybedeceğime üzülüyorum. İnş sende artık getirme aklına kötü şeyleri ve bir dra güven o ne derse onu yap...gerisi allaha kalmış. İnş yüzümüz gülecek. Birdaha büyük konuşmayım ama eksi bir durum olmadıkça adetimin eb az 4-5 gün geçmesini bekleyeceğim. Bu sefer iyi şeyler olucak kaybetmeyelim umudumuzu...saralım yaralarımızı...bugece allaha şükür eşim yanımda sımsıkı sarılıp ağlayacağım eminim. Ama onun yanımda olması bile yeter napalım zaman gerekiyor daha demekki zaman...canim biliyorum suan ki duygularini.. Gececek bu gunler.. En cok doktora sevindim adam gibi biseyler soylemis. Bazilari dunyanin sonu gelmis gibi hissettiriyor kendimizi soyledikleriyle.. Oyle garip ki olsun istersin olur, sonra da boyle bir aksilik cikar dussun diye dua edersin bu sefer..hepsini yasadim..dis gebelik olmamasi cok iyi o berbat bir surec.. Nelere seviniyoruz baksana..bazen ne dusunuyorum biliyor musun? Acaba ben cok mu kiymet bilmez biriyim de bu da bana ders olsun diye basima geliyor..geliyor da bunun kiymetini bileyim diye mi..zaten canin sikkin sacmaliyorum iste.. Yani kisacasi o bebek buraya gelecek tritonx tamam mi! Pes etmek yok! Hemen unut olanlari adet olacaksin sadece gecikti biraz o kadar.Sonra bebis denemeleri
Agrin felan var mi cnm batmalaraynen canım
Amin ins canimNasil etsin insallah bu ay Allah size de :) tum isteyenlere de
Canım başka bşr doktora da git yazacaktım ki sen de zaten öyle düşünmüşsün.. Sonra doktorların dediğini tahlil et ve ona göre karar verAdetin 3. Günü gittim yumurtalarının kalitesi çok dusuk adeta pörsümüş gibi dedi. Direk tüp bebek vakit kaybetme dedi. Benim FSH degerim yüksek çıktı yumurta rezervin dusuk maalesef hatta yaşıma gore baya dusukama Rabbim ol derse benim de mucizem olur insallah...
Canım bak doktordan doktora nasıl değişiyor insan da.. Üzüldüm yine tabi ki, onla geçmiş olsun.. Ama eskilerin bir lafı vardır düşüğün ayağı içerde kalır diye.. Ki çok da tutar, hemen hamile kalırlar genelde.. İnşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın canımVeson Y yapayalniz1 Eylemeylemce charmant gulit_me MinikPiranha Kızlar çıktım şimdi dış gebelik değilmiş, sağlıksız gebelikmiş. Kendi kendine düşmesini bekleyelim, kürtaja gerek yok adetinle atıcaksın dedi. Yapışıklık tarzı bişey yok dedi. 3 düşük normalmiş. Bizden kaynaklı değilmiş. Sağlıksız gebeliği vücut atarmış. Adet gibi olucaksın, sonra korunmanıza gerek yok dedi. Cep telefonuna kadar verdi, beni bilgilendir dedi. Çok rahatlattı psikolojik olarak, siZin kesin olur çocuğunuz merak etmeyin dedi.psikolojik olarak rahatlattı, inş birdaha bu drla devam etmeyi düşünüyorum. Diğeri biraz strese soktu beni...şimdi adetimi bekler gibi beklicem...ilaçlarımı bıraktım. İnş iyi olucam inş.
İnş canım şimdî de hayırlısıyla düşsün diye bekliyorum şuan kanamam bile yok...zaten hiç korunmak istemiyorum artık, inş 3. De yüzümüz güler...inş güzel günler hepimizi bekliyor ben inanıyorum. 2016 şans getirsin umarım...Canım başka bşr doktora da git yazacaktım ki sen de zaten öyle düşünmüşsün.. Sonra doktorların dediğini tahlil et ve ona göre karar vergönlünce olur umarım
Canım bak doktordan doktora nasıl değişiyor insan da.. Üzüldüm yine tabi ki, onla geçmiş olsun.. Ama eskilerin bir lafı vardır düşüğün ayağı içerde kalır diye.. Ki çok da tutar, hemen hamile kalırlar genelde.. İnşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın canımçok öpüyorum seni, dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?