Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
amiin canım amin.. o zaman kafanı bulandırma Şubat'a kadar bekle ve düşünme. unutmaya çalış bu söyleneni. kendine eziyet etme. biliyorsun stres vücuttaki herşeyi olumsuz etkiliyor. allah yardımcın olsun canım benim üzülme..

Canım uzulmemeye çalışıyorum herşey güzel olacak inşallah :)

Veson Y yapayalniz1 Eylemeylemce charmant gulit_me MinikPiranha Kızlar çıktım şimdi dış gebelik değilmiş, sağlıksız gebelikmiş. Kendi kendine düşmesini bekleyelim, kürtaja gerek yok adetinle atıcaksın dedi. Yapışıklık tarzı bişey yok dedi. 3 düşük normalmiş. Bizden kaynaklı değilmiş. Sağlıksız gebeliği vücut atarmış. Adet gibi olucaksın, sonra korunmanıza gerek yok dedi. Cep telefonuna kadar verdi, beni bilgilendir dedi. Çok rahatlattı psikolojik olarak, siZin kesin olur çocuğunuz merak etmeyin dedi.psikolojik olarak rahatlattı, inş birdaha bu drla devam etmeyi düşünüyorum. Diğeri biraz strese soktu beni...şimdi adetimi bekler gibi beklicem...ilaçlarımı bıraktım. İnş iyi olucam inş.

Herşeyin Hayırlısı dış gebelik olmaması ve kürtaja gerek olmaması ve korunmaya ihtiyaç olmaması iyi inşallah kısa sürede kendini toplarsın ve bebeğiniz yeniden olur

Kuzum en azından dış gebelik olmamasına sevindim dış gebelik daha yıpratıcı bir süreç maalesef inşallah Rabbim bir daha böyle üzüntüler yasatmaz. Ama bunları yasaman gerekiyormus hepsi Rabbimin takdiri belki de bu doktoru taniman için velise çünkü dusunsene eşinin yanına gittin iki gün erken yumurtladin hepsi birseylerin vesilesi. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebis nasip etsin inşallah hepimize. Biliyorum bu sözler çok anlamsız ama yine de uzulmemeye çalış dualarimdasin...

çok geçmiş olsun canım yazmamıştım hiç ama seni takip ediyordum.rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. doktorun çok iyimser olması ne güzel, seni rahatlamış. rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin sana inşallah..

Herşeyin Hayırlısı dış gebelik olmaması ve kürtaja gerek olmaması ve korunmaya ihtiyaç olmaması iyi inşallah kısa sürede kendini toplarsın ve bebeğiniz yeniden olur

Sağolun canlarım...hersey allahın takdiri dün duyunca çok kötü oldum ama bugün bi sabır geldi üstüme...umarım düştükten sonra çok etkilenmem. Şuan kötüsü olmadığı için allaha şükrediyorum. Umarım çok ağrım olmaz tek dileğim o elden bişey gelmiyor...allah razı olsun sizde benim dualarımdasınız sağolun.

Çok teşekkür ederim amin inş...

canim biliyorum suan ki duygularini.. Gececek bu gunler.. En cok doktora sevindim adam gibi biseyler soylemis. Bazilari dunyanin sonu gelmis gibi hissettiriyor kendimizi soyledikleriyle.. Oyle garip ki olsun istersin olur, sonra da boyle bir aksilik cikar dussun diye dua edersin bu sefer..hepsini yasadim..dis gebelik olmamasi cok iyi o berbat bir surec.. Nelere seviniyoruz baksana..bazen ne dusunuyorum biliyor musun? Acaba ben cok mu kiymet bilmez biriyim de bu da bana ders olsun diye basima geliyor..geliyor da bunun kiymetini bileyim diye mi..zaten canin sikkin sacmaliyorum iste.. Yani kisacasi o bebek buraya gelecek tritonx tamam mi! Pes etmek yok! Hemen unut olanlari adet olacaksin sadece gecikti biraz o kadar. Sonra bebis denemeleri

Canım neleri atlatmadıkki...sende neler yaşadın, burda çoğumuz kötü şeyler yaşadık...şuan bir metanet geldi üstüme ama îçten içe içimde olup büyüyeniyeceğini bilmek çok üzüyor...inş bunuda atlatacağım. Sende sakın oes etme o bebekler gelicek canım. İnan bişeyleri araştırmak istemiyorum artık, bidaha bu dr a bırakacağım inş o ne derse sözünden çıkmayacağım...yine olucağı varsa olur zaten ama doğacaksada doğar...ikisine de engel olamayız. Şuan karışık duygulardayım. Kötü şeyler olmadığına sevinip kaybedeceğime üzülüyorum. İnş sende artık getirme aklına kötü şeyleri ve bir dra güven o ne derse onu yap...gerisi allaha kalmış. İnş yüzümüz gülecek. Birdaha büyük konuşmayım ama eksi bir durum olmadıkça adetimin eb az 4-5 gün geçmesini bekleyeceğim. Bu sefer iyi şeyler olucak kaybetmeyelim umudumuzu...saralım yaralarımızı...bugece allaha şükür eşim yanımda sımsıkı sarılıp ağlayacağım eminim. Ama onun yanımda olması bile yeter napalım zaman gerekiyor daha demekki zaman...

Can'lar benim kasık agrim ara ara devam ediyor bacagima doğru vuruyor ağrı ara arada kıpır kıpır oluyor kasiniyor. Adetime bu kadar cok gun olmasa acaba mi diyicem ama çok var belirti imkânsız o yüzden kist falan mi oldu diye korkuyorum

Benimde kasik agrim var ara ara batma seklinde. Belime digru arada geziyor . karnim sebepsz sismeye basladi . istahim artti canim degidik seyler cekiyor. Arada karnimin uzeri karincalaniyor. Psikolojik herhalde

Canım başka bşr doktora da git yazacaktım ki sen de zaten öyle düşünmüşsün.. Sonra doktorların dediğini tahlil et ve ona göre karar ver gönlünce olur umarım
Canım bak doktordan doktora nasıl değişiyor insan da.. Üzüldüm yine tabi ki, onla geçmiş olsun.. Ama eskilerin bir lafı vardır düşüğün ayağı içerde kalır diye.. Ki çok da tutar, hemen hamile kalırlar genelde.. İnşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım çok öpüyorum seni, dikkat et kendine

İnş canım şimdî de hayırlısıyla düşsün diye bekliyorum şuan kanamam bile yok...zaten hiç korunmak istemiyorum artık, inş 3. De yüzümüz güler...inş güzel günler hepimizi bekliyor ben inanıyorum. 2016 şans getirsin umarım...

charmant ım dün kafam yerinde değildi. Bugün biraz daha topladım, sen kıymet bilmeyen biri asla olamazsın...ben şunu düşünüyorum ve öyle ancak teselli bulutorum. Allah sevdiği kullarını sınarmış, hepimiz imtihandan geçiyoruz şuan inş buseklediğimize değen sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olacak. Sabrettiğimizin mükafatını alacağız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…