kesınlıkle ınsaallah
amın canım Allah razı olsun bol bol dua etmek lazım bırse kuran okuyabılırsınız meryem suresını mesela mealı uzerınden anlayarak okumanızı tavsiye ederim.Dualarım sizinle canlar rabbin kosa zamanda hepimizin kucağınıza doldursun minnak tatlı bi bebişle iki de olabilir duayı kısıtlamamak gerek rabbim hepimizin gönlünü göre versin inşallah
Kuran bilmiyorum maalesef öğrenemedim ama meal üzerinden okuyabilirim çok teşekkür ederimamın canım Allah razı olsun bol bol dua etmek lazım bırse kuran okuyabılırsınız meryem suresını mesela mealı uzerınden anlayarak okumanızı tavsiye ederim.
Gaz oluyor kesinlikle ben ṣu an o sorunu yaşiyorum ama gegirme olmadi herhalde bazi kadinlarda oluyorbende bunu yenı ogrendım. progestoren hormonundakı artıs gaz ve ğeğirmeye sebep oluyormus
demek ki :)Gaz oluyor kesinlikle ben ṣu an o sorunu yaşiyorum ama gegirme olmadi herhalde bazi kadinlarda oluyor
bende oyle yapıyorum, anlayarak okumak en guzelı zaten :)Kuran bilmiyorum maalesef öğrenemedim ama meal üzerinden okuyabilirim çok teşekkür ederim❤
Çok sağol canımbende oyle yapıyorum, anlayarak okumak en guzelı zaten :)
Valla ben 2 kere hamile kaldim ikisinde de bat 7 gun gecinceye kadar hep negatif ciktiKızlar selamlar. Bu ay ayın 17 sinde ovülasyonda pik gördüm 17 si ve 18 i değerlendirildi. Yani bugün ilişki sonrası 11. Gün. Şuan reglime 4 gün var. Kan testi verdim negatif çıktı. Artık pozitife dönme ihtimali var mı yoksa bu ay direkt geçti mi artık
vay be cok sasırdım. demek kı gec dollenme olmusValla ben 2 kere hamile kaldim ikisinde de bat 7 gun gecinceye kadar hep negatif cikti
Bat gunu erken gebelik testi de yaptim
3 gun gecikince normal kaset test de yaptim
En son adet gelmeyince 7.gun tekrar deneyeyim yone negatof cikarsa adet sokturucu kullanirim dedim
Hatta ilkinde eczanedeki kadina 1 hafta gecikti bir sey olsa kesin cikar dimi falan demistim kadin sasirmisti
7.gün yaptigim testler pozitifti
Bu geç döllenme nasıl oluyor ben tam bilmiyorum yani yumurtlama gününde ilişkiye giriyoruz da sperm içimiz de bekliyor hahahValla ben 2 kere hamile kaldim ikisinde de bat 7 gun gecinceye kadar hep negatif cikti
En son adet gelmeyince 7.gun tekrar deneyeyim yone negatof cikarsa adet sokturucu kullanirim dedim
Hatta ilkinde eczanedeki kadina 1 hafta gecikti bir sey olsa kesin cikar dimi falan demistim kadin sasirmisti
İki hamilelikte sağlıklı mıydı pekiValla ben 2 kere hamile kaldim ikisinde de bat 7 gun gecinceye kadar hep negatif cikti
Adetinin gecmesini bekleyin gec dollenmede olabiliyor bazenKızlar selamlar. Bu ay ayın 17 sinde ovülasyonda pik gördüm 17 si ve 18 i değerlendirildi. Yani bugün ilişki sonrası 11. Gün. Şuan reglime 4 gün var. Kan testi verdim negatif çıktı. Artık pozitife dönme ihtimali var mı yoksa bu ay direkt geçti mi artık
Döllenme sperm ve yumurtanın bir araya gelmesi ile başarılı bir gebelik oluşmasıdır. Kadınlarda hormonal değişiklikler nedeniyle yumurtalıktan olgun bir yumurta salındığında ve bir sperm ile birleştiğinde döllenme biraz gecikebilir. Bir kadında tipik olarak döllenme 28 günlük döngünüzün ortası olan 14’üncü gün gerçekleşmektedir. Geç döllenme, normal olarak kabul edilen sürede döllenme işleminin olmamasıdır.Bu geç döllenme nasıl oluyor ben tam bilmiyorum yani yumurtlama gününde ilişkiye giriyoruz da sperm içimiz de bekliyor hahahyoksa biz geç mi yumurtluyoruz ? Ben yumurtlamamı takip ettim çünkü
Gec dollenmeyi ben yasadim canim adete birgun kala erken gebelik testim negatifti ama yumurtlama akintimi adet gunu gordum adetim 5 6 gun gecti pozitifi gordum son adete gore 7 haftalik olmam gerekirken hastaneye gittigimde ultrasonda 5 haftalik gorundu kese gec dollenme olabilir dedi doktorum iki hafta sonra gidicem bakalim.Bu geç döllenme nasıl oluyor ben tam bilmiyorum yani yumurtlama gününde ilişkiye giriyoruz da sperm içimiz de bekliyor hahahyoksa biz geç mi yumurtluyoruz ? Ben yumurtlamamı takip ettim çünkü
Ayyy anladım canım inşallah bizim de öyledir umut oldunuz şimdi bana. Belirtileriniz neydi pekiGec dollenmeyi ben yasadim canim adete birgun kala erken gebelik testim negatifti ama yumurtlama akintimi adet gunu gordum adetim 5 6 gun gecti pozitifi gordum son adete gore 7 haftalik olmam gerekirken hastaneye gittigimde ultrasonda 5 haftalik gorundu kese gec dollenme olabilir dedi doktorum iki hafta sonra gidicem bakalim.
Sperm 72 saate kadar yasiyor diye biliyorum vucuttaBu geç döllenme nasıl oluyor ben tam bilmiyorum yani yumurtlama gününde ilişkiye giriyoruz da sperm içimiz de bekliyor hahahyoksa biz geç mi yumurtluyoruz ? Ben yumurtlamamı takip ettim çünkü
Belki de onunla ilgilidirSperm 72 saate kadar yasiyor diye biliyorum vucutta
Evet kimyasal vs olmadi saglikli ilerlediİki hamilelikte sağlıklı mıydı peki
Çok şükür çok sevindim. Hala umut var demek ki. Bata kadar bekleyeyim. Ben de bu ay socak basması terleme ateş göğüs şişliği hassasiyeti kaşık batması belirtileri var. Normalde reglden 5 gün önce damla damla pembe renkte lekelenme yaşardım 4 gün kaldı hala lekelenme olmadı. Gerçi Hayıt çayı içtim belki onunla ilgilidir. Bekleyip göreceğiz çok teşekkür ederim sizeEvet kimyasal vs olmadi saglikli ilerledi
Ayyy anladım canım inşallah bizim de öyledir umut oldunuz şimdi bana. Belirtileriniz neydi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?