Reglinize kaç gün kala beta hcg pozitif gördünüz ?

Dualarım sizinle canlar rabbin kosa zamanda hepimizin kucağınıza doldursun minnak tatlı bi bebişle iki de olabilir duayı kısıtlamamak gerek rabbim hepimizin gönlünü göre versin inşallah
amın canım Allah razı olsun bol bol dua etmek lazım bırse kuran okuyabılırsınız meryem suresını mesela mealı uzerınden anlayarak okumanızı tavsiye ederim.

amın canım Allah razı olsun bol bol dua etmek lazım bırse kuran okuyabılırsınız meryem suresını mesela mealı uzerınden anlayarak okumanızı tavsiye ederim.
Kuran bilmiyorum maalesef öğrenemedim ama meal üzerinden okuyabilirim çok teşekkür ederim

Valla ben 2 kere hamile kaldim ikisinde de bat 7 gun gecinceye kadar hep negatif cikti
Bat gunu erken gebelik testi de yaptim
3 gun gecikince normal kaset test de yaptim
En son adet gelmeyince 7.gun tekrar deneyeyim yone negatof cikarsa adet sokturucu kullanirim dedim
Hatta ilkinde eczanedeki kadina 1 hafta gecikti bir sey olsa kesin cikar dimi falan demistim kadin sasirmisti
7.gün yaptigim testler pozitifti

vay be cok sasırdım. demek kı gec dollenme olmus

Bu geç döllenme nasıl oluyor ben tam bilmiyorum yani yumurtlama gününde ilişkiye giriyoruz da sperm içimiz de bekliyor hahah yoksa biz geç mi yumurtluyoruz ? Ben yumurtlamamı takip ettim çünkü

İki hamilelikte sağlıklı mıydı peki

Adetinin gecmesini bekleyin gec dollenmede olabiliyor bazen

Bu geç döllenme nasıl oluyor ben tam bilmiyorum yani yumurtlama gününde ilişkiye giriyoruz da sperm içimiz de bekliyor hahah yoksa biz geç mi yumurtluyoruz ? Ben yumurtlamamı takip ettim çünkü
Döllenme sperm ve yumurtanın bir araya gelmesi ile başarılı bir gebelik oluşmasıdır. Kadınlarda hormonal değişiklikler nedeniyle yumurtalıktan olgun bir yumurta salındığında ve bir sperm ile birleştiğinde döllenme biraz gecikebilir. Bir kadında tipik olarak döllenme 28 günlük döngünüzün ortası olan 14’üncü gün gerçekleşmektedir. Geç döllenme, normal olarak kabul edilen sürede döllenme işleminin olmamasıdır.

Gec dollenmeyi ben yasadim canim adete birgun kala erken gebelik testim negatifti ama yumurtlama akintimi adet gunu gordum adetim 5 6 gun gecti pozitifi gordum son adete gore 7 haftalik olmam gerekirken hastaneye gittigimde ultrasonda 5 haftalik gorundu kese gec dollenme olabilir dedi doktorum iki hafta sonra gidicem bakalim.

Ayyy anladım canım inşallah bizim de öyledir umut oldunuz şimdi bana. Belirtileriniz neydi peki

Evet kimyasal vs olmadi saglikli ilerledi
Çok şükür çok sevindim. Hala umut var demek ki. Bata kadar bekleyeyim. Ben de bu ay socak basması terleme ateş göğüs şişliği hassasiyeti kaşık batması belirtileri var. Normalde reglden 5 gün önce damla damla pembe renkte lekelenme yaşardım 4 gün kaldı hala lekelenme olmadı. Gerçi Hayıt çayı içtim belki onunla ilgilidir. Bekleyip göreceğiz çok teşekkür ederim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…