Reglisi gecikenler

sKutlu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
96
30
18
34
Aslında konunun açılış amacı regli tarihi 4gün geçip evde test uygulayan anne adaylarının negatif sonucu gördükten sonra vazgeçmeyip 1hafta daha bekledikten sonra kan tahlilinde hamilelik haberi alanlarla ilgili varmı böyle birşey yaşayanınız

Aslında konunun açılış amacı regli tarihi 4gün geçip evde test uygulayan anne adaylarının negatif sonucu gördükten sonra vazgeçmeyip 1hafta daha bekledikten sonra kan tahlilinde hamilelik haberi alanlarla ilgili varmı böyle birşey yaşayanınız
Canim döllenmeyle alakalı olabilir geç gebelik ama 4 gün geçtikten sonra da silikte olsa çizgi belli olabilir bende öyle olmuştu 2-3 gün sonra tekrar test yap istersen

Canim döllenmeyle alakalı olabilir geç gebelik ama 4 gün geçtikten sonra da silikte olsa çizgi belli olabilir bende öyle olmuştu 2-3 gün sonra tekrar test yap istersen
Evet döllenmeyle alakalı olabilir bunu doktorumdanda duydum özellikle bugün duyduğıö birşeyi paylaşayım çok su içen bayanlarda ki ben çok su içerim yaklaşık 3litre kadar gün içinde hcg idrara yansımazmış anca haftaya pazartesi kan testi vererek öğrenmem mümkün olacak :63:

benim de 35. günüm. bugün idrar gebelik testi yaptım negatif cıktı malesef :( acaba diyorum erken mi yaptım, kan tahlilini bi kaç gün sonra yaptırayım diyorum...

ayyy gerçekten mi ben de çok fazla su içerim ondan mı yoksa negatif cıktı :/

benim de 35. günüm. bugün idrar gebelik testi yaptım negatif cıktı malesef :KK43: acaba diyorum erken mi yaptım, kan tahlilini bi kaç gün sonra yaptırayım diyorum...
Benim 12gun geçti hala bişey yok 9.günde test yaptım negatif biras daha bekliyor diorum bakalim

ayyy gerçekten mi ben de çok fazla su içerim ondan mı yoksa negatif cıktı :/
Valla ben ilk duyduğumda bi şok oldum ama sonra düşündükçe mantıklı geldi çok su içerim ve buna bağlı sürekli tuvalete çıkarım ee ilk kanda belli olur gebelik sonra idrara taşınır dendiğine göre ben zaten sürekli tuvalete çıkmamla bunu kaybediyorum oyüzden beklicez 10gün doktorum 10gğn gecikmede yaparım kan testi dedi ki hastanede çalışıyorum istese saniyesinde alır ama almadı

:olamaz::olamaz:
şöyle izah edeyim geçen ayın 17sinde adet olmuştum. bu ayın 22 sine geldik yani 36. güne gireceğim hala adet olmadım..
Senin bukadar bekleyipte kan testi yaptırmamama şaştım ben 10.günü tamamlarlen bile zaman geçmiyo sen nasıl bekledin bukadar

Benimde geçen ay 11iydi bat günüm idrar testi negatif haftaya doktora gidicem artık herzaman aklımda acaba ne die

:olamaz::olamaz:
Senin bukadar bekleyipte kan testi yaptırmamama şaştım ben 10.günü tamamlarlen bile zaman geçmiyo sen nasıl bekledin bukadar
benim 5.5 cm kistim vardı sağ overda. doktor dogum kontrol hapı verdi kistim erimesı için. 3 ay kullandım eridi kist cok sukur. 3 ay kullanırken cok duzenlı bi şekilde 28 güne 1 adet oldum. ben hap kullanmaz iken, normalde de 33-35 güne bir adet olurdum. hapı bıraktıgım bu ay korunmayı da bıraktık.ve benim 35 oldu. acaba diyorum hapı bıraktıgım için eski düzene mi geri döndü, gecikmesi normal mi, az dha mı bekleyeyim diyorum.. cıkar mı kanda cıkmaz mı bilemiyorum..

Evet bakarsan sende buraya yaz senin sonucunuda merak ettim bende cok şu içerim ama gebelk olsa testte cikardi die dusunuyorum

benim 5.5 cm kistim vardı sağ overda. doktor dogum kontrol hapı verdi kistim erimesı için. 3 ay kullandım eridi kist cok sukur. 3 ay kullanırken cok duzenlı bi şekilde 28 güne 1 adet oldum. ben hap kullanmaz iken, normalde de 33-35 güne bir adet olurdum. hapı bıraktıgım bu ay korunmayı da bıraktık.ve benim 35 oldu. acaba diyorum hapı bıraktıgım için eski düzene mi geri döndü, gecikmesi normal mi, az dha mı bekleyeyim diyorum.. cıkar mı kanda cıkmaz mı bilemiyorum..
Çıkar canım benim git baktır herhangibir belirtin varmı

Evet bakarsan sende buraya yaz senin sonucunuda merak ettim bende cok şu içerim ama gebelki olsa silikon olsa cikardi die dusunuyorum
Ben güvenmiyorum artık o testlere yada bilmiyorum belkide inanmak istediğime inanıyorum yazcam burdan sonuçları haftaya pazartesi olarak düşünüyorum ama sabredebilirsem biraz daha beklicem bi 2 3gün daha nekadarlım evlisin

Back
X