Kızlar benim yumurtlama haftam daha dün bitti. O hafta icinde biri tam gününde olmak üzere iki ilişki gerçekleşti. Yanı son ilişkinin üzerinden daha 3 gün, bir öncekinin üzerinden ise 5 gün geçti daha. Ama benim bugün Regl başlangıcı gibi ağrılarım oluştu. Çok ilginç geldi, reglime daha 12 gün var. Regl olacakmış gibi hissin belirti olduğunu okumuştum ama bu kadar erken mümkün değil herhalde değil mi? Bugün burada çok gezindim ondan psikolojik tepki de vermiş olabilir vücudum
Ya ben erken regli olmaya hiç ıhtimal vermiyorum çünkü 15 yıldır regli oluyorum saat gibi tık tık günü gününe gider. Hiç hatırlamam erken ya da geç olduğunu. Hayırlısı bakalım hepimiz için. 10 gün geçince test yaparım. Çok teşekkür ediyorumOlabilir canım belki bu ay daha da erken regli de olacak olabilirsin. Regli günün yaklaşınca ya da ilişki üstünden 10 gün geçince bı test yaparsın. Allah gönlüne göre versin inşallah
Yaa inşallah belirtidiiirrValla alın benden de o kadarşuan yumurtlamam üzerinden 8 gün geçti ama bel ağrısını ( böbrek gibi) ve kasık ağrısı anlatamam.
Belirti olsun istiyor kalbim
İnşallah güzel haberler alırız sizinle beraber
Eğer hamileyseniz reglinize 10 gün yok demek ki bu kadar bariz çizgiyle.Merhaba kızlar reglime 10 gün var benimde mr a gireceğim diye test yaptım daha idrar kabına sokar sokmaz pozitif sonuç verdi başka marka yaptım onda çıkmadı ama şaşırdım valla böyle bişey geldiği başınıza kan verdim ama yarın ancak çıkar galiba
Supheniz varken nasil antibiyotik kullaniyorsunuz cok iyi cesaret. Evlilere genelde ilac yazarken gebelik suphesi soruluyor eger suphem var deseydiniz asla size ilac vermezlerdi. Once kandan bthcg bakip negatifse ilac verirlerdi. Kac kere ben oyle test olup kullandim. Cok zararli eger gebeyseniz kullandiginiz ilaclarMerhaba bende gebelikten şüpheleniyorum ama hastalık başka, bence önce sağlık antibiyotik dahi içiyorum şuan
Durum bende de aynı günde dört tane prilam kullanıyorum ama bulantım hâlâ var 8+5 günlük bugün 14 16li haftalara umuyorum ki geçer tek beklentim bu şu an
Benim de 4 buçuk yaşında bir oglum var benimde çok rahattı ilk hamileligim. Geçecek bu günlerde inşallah sonu güzel olsun da. İlaç kullanmıyor musun bulantı içinKafamı kaldırmaya gücüm yok hiç azalma olmuyo dahada şiddetleniyo günden güneevde çocuk var onada bakmam lazım. İlk hamileliğimde bu kadar cok bulantım yoktu benim
Bugün gittim banada bulantı önleyici verdi. Umarım geçecek bu günler çok zor çokkkBenim de 4 buçuk yaşında bir oglum var benimde çok rahattı ilk hamileligim. Geçecek bu günlerde inşallah sonu güzel olsun da. İlaç kullanmıyor musun bulantı için
İnşallah canım geçecek prilam kullanıyorum bende 4 tane günde bı nebze daha iyi ama gene de bulantı ve kusma varBugün gittim banada bulantı önleyici verdi. Umarım geçecek bu günler çok zor çokkk
Bende prilam kullanmaya basladım dün iyidim ama dün gece içip yattım sabah kalkıp bi tane daha içtim şuanda ciddi ağız uyuşukluğu ve kuruluğu yaşıyorum bide olduğundan daha çok uykum var bu normal değil galibaİnşallah canım geçecek prilam kullanıyorum bende 4 tane günde bı nebze daha iyi ama gene de bulantı ve kusma var
Normal bende de aynı sorunlar varBende prilam kullanmaya basladım dün iyidim ama dün gece içip yattım sabah kalkıp bi tane daha içtim şuanda ciddi ağız uyuşukluğu ve kuruluğu yaşıyorum bide olduğundan daha çok uykum var bu normal değil galiba
Naptın gittin mi kontrole cinsiyet falan belli mi:)Normal bende de aynı sorunlar var
ayyy allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsinKizlar merhaba bu ay 2. Çocuk için denemelerde bulunduk yumurtlama günlerinde. Reglime şu an 10 gün var. Grip oldum ve inanılmaz hastayım çok ağrım var ve ilaç kullanmadım suphelendigim için. İnanılmaz mide bulantım ve kasik, bel ağrım var. Oğlumda hiç böyle erken zamanda midem bulanmamisti. Sabahları 4 gündür çıkarıyorum. Eğilip dogruldukca kasigima batmalar oluyor. Acaba hastalıktan mi yoksa hamile olabilir miyim? Gidip test alsam çok mu erken
Not: kizlar gidip test alıp yaptım idrar pozitif çıktı kan da verdim hamileymisimcevaplarınız için teşekkür ederim. Allah isteyen herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Gittim 12. Haftada canım ikili tarama için her şey yolunda sadece beslenmeme biraz dikkat etmem gerektigini söyledi mide bulantım hâlâ çok olduğu için istesem de dikkat edemiyorum. Cinsiyetini de daha göstermedi 16. Haftada tekrar kontrolüm var inşallah o zaman gösterir bende çok merak ediyorum cinsiyetini. Oğlumda 11. Haftada öğrenmiştim hiç merak etme fırsatım olmadan bunda merak edicem anlaşılan. Sen nasılsın nasıl geçiyor, belli mi cinsiyet?Naptın gittin mi kontrole cinsiyet falan belli mi:)
Erken gebelik testi yapabilirsin sadece bu belirtilerle bir şey söylemek zor hamile kaldigini düşündüğün ilişki gününun üzerinden 10 gün geçmesi gerekiyor. Ben adetime 10 gün kala öğrendim herkes erken diyordu ama öğrenilebiliyor. Gerçi ben 13 gün kala hissetmiştim kesin hamileyim demiştim. Bazen çok gecde öğrenilebiliyor adetin uzerinden baya geçince belli olmuyor yani bu işlerMerhaba yoldaşlarbnmde durumum Yumurtlamadan bu yana göğüs ağrısı ve sol kasık ağrısı hissettiren bir ağrı bayag 10gun sürdü kasık ağrım sonrada 3gun önce siddetli sol kasık ağrısı bıçak saplar gibi giren çıkan şimdi ise yok son adet tarihim çok azda olsa bir iki gün oynar Kasım'da 28.gun adet oldum Aralık'ta 29.Adet oldum bu ay ise adetime iki gün var geçtiğim Aya göre acaba acaba son adeti mi baza mi almalıyım belirtim ise şu an kurudum akıntım vardı durdu oda az yani bazen sarı bazen beyaz az geldi şimdi ise yok bebek isyltiyorum hayıt ekstrati çoban çökerten gibi gıda takviyesi kullandım. Eşimde kullandı bende yani birazda olsa beklentim var göğüslerim çok şişti ama biraz söndü şu an sadece acıma var başka bişey de yok sizce nedir fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?