Regliye 10 gün kala gebelik belli olur mu?

Valla alın benden de o kadar şuan yumurtlamam üzerinden 8 gün geçti ama bel ağrısını ( böbrek gibi) ve kasık ağrısı anlatamam.
Belirti olsun istiyor kalbim
İnşallah güzel haberler alırız sizinle beraber

Olabilir canım belki bu ay daha da erken regli de olacak olabilirsin. Regli günün yaklaşınca ya da ilişki üstünden 10 gün geçince bı test yaparsın. Allah gönlüne göre versin inşallah
Ya ben erken regli olmaya hiç ıhtimal vermiyorum çünkü 15 yıldır regli oluyorum saat gibi tık tık günü gününe gider. Hiç hatırlamam erken ya da geç olduğunu. Hayırlısı bakalım hepimiz için. 10 gün geçince test yaparım. Çok teşekkür ediyorum

Yaa inşallah belirtidiiirr benim dün öyle ağrım olunca ben belki de yumurtam catliyordur bugün dedim ve değerlendirdim. Erken regli ihtimali de yok çünkü benim için, 15 yıldır hep günü gününedir

Merhaba kızlar reglime 10 gün var benimde mr a gireceğim diye test yaptım daha idrar kabına sokar sokmaz pozitif sonuç verdi başka marka yaptım onda çıkmadı ama şaşırdım valla böyle bişey geldiği başınıza kan verdim ama yarın ancak çıkar galiba

Eklentiler

• 823C8D8C-083E-4B3A-8FA1-2A5D9DDEBB80.webp
    68 KB · Görüntüleme: 109
Eğer hamileyseniz reglinize 10 gün yok demek ki bu kadar bariz çizgiyle.
Erken yumurtlamışsınızdır bu ay. Ama bu testlere çok güven olmuyor başka bir test daha deneyin bence. Bana yalancı pozitif vermişti.

Erken yumurtlama evet adetten hemen sonra oluyor yumurtlama dönemi takvim tutuyorum normalde ama orda yazan tarihte olmuyor yumurtlama 30 günde bir oluyorum bide regli başka zamanlarda yaptığımda kuruma çizgisi falan oluyordu bekledikçe çıkıyordu ama bu direk çıktı 1 sn içinde yani

Merhaba bende gebelikten şüpheleniyorum ama hastalık başka, bence önce sağlık antibiyotik dahi içiyorum şuan
Supheniz varken nasil antibiyotik kullaniyorsunuz cok iyi cesaret. Evlilere genelde ilac yazarken gebelik suphesi soruluyor eger suphem var deseydiniz asla size ilac vermezlerdi. Once kandan bthcg bakip negatifse ilac verirlerdi. Kac kere ben oyle test olup kullandim. Cok zararli eger gebeyseniz kullandiginiz ilaclar

Kafamı kaldırmaya gücüm yok hiç azalma olmuyo dahada şiddetleniyo günden güne evde çocuk var onada bakmam lazım. İlk hamileliğimde bu kadar cok bulantım yoktu benim

Kafamı kaldırmaya gücüm yok hiç azalma olmuyo dahada şiddetleniyo günden güne evde çocuk var onada bakmam lazım. İlk hamileliğimde bu kadar cok bulantım yoktu benim
Benim de 4 buçuk yaşında bir oglum var benimde çok rahattı ilk hamileligim. Geçecek bu günlerde inşallah sonu güzel olsun da. İlaç kullanmıyor musun bulantı için

Benim de 4 buçuk yaşında bir oglum var benimde çok rahattı ilk hamileligim. Geçecek bu günlerde inşallah sonu güzel olsun da. İlaç kullanmıyor musun bulantı için
Bugün gittim banada bulantı önleyici verdi. Umarım geçecek bu günler çok zor çokkk

İnşallah canım geçecek prilam kullanıyorum bende 4 tane günde bı nebze daha iyi ama gene de bulantı ve kusma var
Bende prilam kullanmaya basladım dün iyidim ama dün gece içip yattım sabah kalkıp bi tane daha içtim şuanda ciddi ağız uyuşukluğu ve kuruluğu yaşıyorum bide olduğundan daha çok uykum var bu normal değil galiba

Normal bende de aynı sorunlar var

ayyy allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba yoldaşlar bnmde durumum Yumurtlamadan bu yana göğüs ağrısı ve sol kasık ağrısı hissettiren bir ağrı bayag 10gun sürdü kasık ağrım sonrada 3gun önce siddetli sol kasık ağrısı bıçak saplar gibi giren çıkan şimdi ise yok son adet tarihim çok azda olsa bir iki gün oynar Kasım'da 28.gun adet oldum Aralık'ta 29.Adet oldum bu ay ise adetime iki gün var geçtiğim Aya göre acaba acaba son adeti mi baza mi almalıyım belirtim ise şu an kurudum akıntım vardı durdu oda az yani bazen sarı bazen beyaz az geldi şimdi ise yok bebek isyltiyorum hayıt ekstrati çoban çökerten gibi gıda takviyesi kullandım. Eşimde kullandı bende yani birazda olsa beklentim var göğüslerim çok şişti ama biraz söndü şu an sadece acıma var başka bişey de yok sizce nedir fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum

Naptın gittin mi kontrole cinsiyet falan belli mi:)
Gittim 12. Haftada canım ikili tarama için her şey yolunda sadece beslenmeme biraz dikkat etmem gerektigini söyledi mide bulantım hâlâ çok olduğu için istesem de dikkat edemiyorum. Cinsiyetini de daha göstermedi 16. Haftada tekrar kontrolüm var inşallah o zaman gösterir bende çok merak ediyorum cinsiyetini. Oğlumda 11. Haftada öğrenmiştim hiç merak etme fırsatım olmadan bunda merak edicem anlaşılan. Sen nasılsın nasıl geçiyor, belli mi cinsiyet?

Erken gebelik testi yapabilirsin sadece bu belirtilerle bir şey söylemek zor hamile kaldigini düşündüğün ilişki gününun üzerinden 10 gün geçmesi gerekiyor. Ben adetime 10 gün kala öğrendim herkes erken diyordu ama öğrenilebiliyor. Gerçi ben 13 gün kala hissetmiştim kesin hamileyim demiştim. Bazen çok gecde öğrenilebiliyor adetin uzerinden baya geçince belli olmuyor yani bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…