- 30 Mart 2022
- 7.077
- 4.712
- 123
Beklenen adetinize 10 gün kalmamış demek ki. Daha erken olacakmışsınız o ay. Yumurtlamanız erken olmuş. Ayrıca o mide bulantıları psikolojiktir.14 gün kala belirtilerim başladı mide bulantısı halsizlik filan beklenen adete 10 gün kala test yaptım çok silik çıktı
Bende aynı şekilde erken başladı ben normalde 32 günde bir olurum sanırım erken yumurtlama oldu ve erken adet olacaktik hamilelik olunca olmadı. Bende şimdi hastanedeyim 5+2 ultrosonla bakıldı keseyle son adet tarihim uyumlu bebeği görmek için henüz erken dedi kanlar idrarlar alındı 30 Kasım'da tekrar gelicem.bebisi de o zaman görürüm inşallahBenimde 7 ekim son adet tarihim. Ama ben hala anlam veremiyorum nasıl bu kadar erken belirti yaşadım diye
bendeeeeGeçen ay bir arkadaş bununla hamile olduğunu öğrenip kan testine gidince negatifle karşılaşmıştı. Bir test daha yap bence canım başka markadan emin ol
gögüs ağrınız varmıydı aşırıKizlar merhaba bu ay 2. Çocuk için denemelerde bulunduk yumurtlama günlerinde. Reglime şu an 10 gün var. Grip oldum ve inanılmaz hastayım çok ağrım var ve ilaç kullanmadım suphelendigim için. İnanılmaz mide bulantım ve kasik, bel ağrım var. Oğlumda hiç böyle erken zamanda midem bulanmamisti. Sabahları 4 gündür çıkarıyorum. Eğilip dogruldukca kasigima batmalar oluyor. Acaba hastalıktan mi yoksa hamile olabilir miyim? Gidip test alsam çok mu erken
Not: kizlar gidip test alıp yaptım idrar pozitif çıktı kan da verdim hamileymisimcevaplarınız için teşekkür ederim. Allah isteyen herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
İşte benide şaşırtan buydu ve ben mide bulantıları yaşarken hamileliğe bağlamadım hiç hastayım diye ilaçlar içtim. Psikolojik yaşamadım yani bulantıları aklımda hiç hamilelik yoktu ki 10 gün vardı dediğim gibiBeklenen adetinize 10 gün kalmamış demek ki. Daha erken olacakmışsınız o ay. Yumurtlamanız erken olmuş. Ayrıca o mide bulantıları psikolojiktir.
Kande beta yükselmeden ki bunun da en az binleri bulması lazım,mide bulantısı ve halsizlik yapmaz.
Hadi hayırlısı canım. Bebeklerimizi görmek nasip olsun insallahBende aynı şekilde erken başladı ben normalde 32 günde bir olurum sanırım erken yumurtlama oldu ve erken adet olacaktik hamilelik olunca olmadı. Bende şimdi hastanedeyim 5+2 ultrosonla bakıldı keseyle son adet tarihim uyumlu bebeği görmek için henüz erken dedi kanlar idrarlar alındı 30 Kasım'da tekrar gelicem.bebisi de o zaman görürüm inşallah
Evet canım şu an 5+2 acayip ağrıyor ama regli ağrısı gibi asla değil bu hamilelikteki göğüs ağrısı çok farklı ayırt edersin yani hamile olsan bencegögüs ağrınız varmıydı aşırı
İnşallah canım benimHadi hayırlısı canım. Bebeklerimizi görmek nasip olsun insallahben kan testi vermedim günüm geçtikten sonra tekrar test yaptım oda pozitif çıktı ilk hamileliğimde gittiğim doktorumla görüştüm haftaya gelmemi söyledi bakalım önümüzdeki salı gidicem bende
hamileliğimde fark ediyordum, yumutlama 10 gün geçti,gögüs ağrım çok fazla var,hem şiş, dolgun sütyen bile takamıyorum inşallah hamileyimdirEvet canım şu an 5+2 acayip ağrıyor ama regli ağrısı gibi asla değil bu hamilelikteki göğüs ağrısı çok farklı ayırt edersin yani hamile olsan bham
Teşekkür ederim şüpheniz varsa kan verin test yapın istiyorsanız vardır inşallahhamileliğimde fark ediyordum, yumutlama 10 gün geçti,gögüs ağrım çok fazla var,hem şiş, dolgun sütyen bile takamıyorum inşallah hamileyimdirsizede hayırlı olsun
sanmıyorum canım 7 yıldır normal yolla kalamadım hiç,idrar yollarımda enfeksiyon var muhtemeln ondan kasıklarım ağrıyor göğüs ağrııs içinde adet olacagım diye düşünüyorumTeşekkür ederim şüpheniz varsa kan verin test yapın istiyorsanız vardır inşallah
Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bı evlat nasip etsin inşallahsanmıyorum canım 7 yıldır normal yolla kalamadım hiç,idrar yollarımda enfeksiyon var muhtemeln ondan kasıklarım ağrıyor göğüs ağrııs içinde adet olacagım diye düşünüyorum
evet canım her ay hayal kırıklıgı olduğu için imidim bitti artıkRabbim hayırlı zamanda sağlıklı bı evlat nasip etsin inşallahfarklı oluyor adet ağrısıyla gebelik farketmissinuzrirevet
Allah'tan ümit kesilmez insallahevet canım her ay hayal kırıklıgı olduğu için imidim bitti artık
Bence kontrol gününü bekleme canım hemen acile git yada yarın hemen doktoruna gitBugün itibariyle kahverengi akıntım olmaya basladı ve bulantım ekstra fazla umarım bi sıkıntı yoktur
Eşim şehir dışında hastanede oturduğum yerden uzaktaBence kontrol gününü bekleme canım hemen acile git yada yarın hemen doktoruna git
Bence aksatma sen internete göre karar verme derim bence. mutlaka git yarın lekelenme de normal bir şey değilEşim şehir dışında hastanede oturduğum yerden uzaktaağrım yok sadece uyumak istiyorm int den baktığıma göre lekelenme normal yazıyo çok lekelenmem yok suan eğer artarsa mecbur gitcem yarın
Nasıl oldun canım iyi misin kesildi mi lekelenmeEşim şehir dışında hastanede oturduğum yerden uzaktaağrım yok sadece uyumak istiyorm int den baktığıma göre lekelenme normal yazıyo çok lekelenmem yok suan eğer artarsa mecbur gitcem yarın
Kesildi canım çok şükür. Bulantılarım çok fazla bide kasık ağrım oluyo ara sıra. Sen nasılsın?Nasıl oldun canım iyi misin kesildi mi lekelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?