Regliye 10 gün kala gebelik belli olur mu?

14 gün kala belirtilerim başladı mide bulantısı halsizlik filan beklenen adete 10 gün kala test yaptım çok silik çıktı
Beklenen adetinize 10 gün kalmamış demek ki. Daha erken olacakmışsınız o ay. Yumurtlamanız erken olmuş. Ayrıca o mide bulantıları psikolojiktir.
Kande beta yükselmeden ki bunun da en az binleri bulması lazım,mide bulantısı ve halsizlik yapmaz.

Benimde 7 ekim son adet tarihim. Ama ben hala anlam veremiyorum nasıl bu kadar erken belirti yaşadım diye
Bende aynı şekilde erken başladı ben normalde 32 günde bir olurum sanırım erken yumurtlama oldu ve erken adet olacaktik hamilelik olunca olmadı. Bende şimdi hastanedeyim 5+2 ultrosonla bakıldı keseyle son adet tarihim uyumlu bebeği görmek için henüz erken dedi kanlar idrarlar alındı 30 Kasım'da tekrar gelicem.bebisi de o zaman görürüm inşallah

gögüs ağrınız varmıydı aşırı

İşte benide şaşırtan buydu ve ben mide bulantıları yaşarken hamileliğe bağlamadım hiç hastayım diye ilaçlar içtim. Psikolojik yaşamadım yani bulantıları aklımda hiç hamilelik yoktu ki 10 gün vardı dediğim gibi

Hadi hayırlısı canım. Bebeklerimizi görmek nasip olsun insallah ben kan testi vermedim günüm geçtikten sonra tekrar test yaptım oda pozitif çıktı ilk hamileliğimde gittiğim doktorumla görüştüm haftaya gelmemi söyledi bakalım önümüzdeki salı gidicem bende

İnşallah canım benim

Evet canım şu an 5+2 acayip ağrıyor ama regli ağrısı gibi asla değil bu hamilelikteki göğüs ağrısı çok farklı ayırt edersin yani hamile olsan bham
hamileliğimde fark ediyordum, yumutlama 10 gün geçti,gögüs ağrım çok fazla var,hem şiş, dolgun sütyen bile takamıyorum inşallah hamileyimdir sizede hayırlı olsun

hamileliğimde fark ediyordum, yumutlama 10 gün geçti,gögüs ağrım çok fazla var,hem şiş, dolgun sütyen bile takamıyorum inşallah hamileyimdir sizede hayırlı olsun
Teşekkür ederim şüpheniz varsa kan verin test yapın istiyorsanız vardır inşallah

Teşekkür ederim şüpheniz varsa kan verin test yapın istiyorsanız vardır inşallah
sanmıyorum canım 7 yıldır normal yolla kalamadım hiç,idrar yollarımda enfeksiyon var muhtemeln ondan kasıklarım ağrıyor göğüs ağrııs içinde adet olacagım diye düşünüyorum

sanmıyorum canım 7 yıldır normal yolla kalamadım hiç,idrar yollarımda enfeksiyon var muhtemeln ondan kasıklarım ağrıyor göğüs ağrııs içinde adet olacagım diye düşünüyorum
Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bı evlat nasip etsin inşallah farklı oluyor adet ağrısıyla gebelik farketmissinuzrir

Bugün itibariyle kahverengi akıntım olmaya basladı ve bulantım ekstra fazla umarım bi sıkıntı yoktur

Bence kontrol gününü bekleme canım hemen acile git yada yarın hemen doktoruna git
Eşim şehir dışında hastanede oturduğum yerden uzakta ağrım yok sadece uyumak istiyorm int den baktığıma göre lekelenme normal yazıyo çok lekelenmem yok suan eğer artarsa mecbur gitcem yarın

Eşim şehir dışında hastanede oturduğum yerden uzakta ağrım yok sadece uyumak istiyorm int den baktığıma göre lekelenme normal yazıyo çok lekelenmem yok suan eğer artarsa mecbur gitcem yarın
Bence aksatma sen internete göre karar verme derim bence. mutlaka git yarın lekelenme de normal bir şey değil

Nasıl oldun canım iyi misin kesildi mi lekelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…