Regliye 10 gün kala gebelik belli olur mu?

Bugn hastaneye gittim. Bebek son adet tarihime göre 6 haftalık görünüyo ama ultrasonda kücük göründü doktor geç döllenme olmuş dedi. Kafam çok karıştı ben adetimden önce öğrendim nasıl geç döllenme oldu onu anlayamadım

Bı kaç haftaya toparlar canım ilk başta öyle dengesizlikler oluyor haftalarda kafana takma. Bebek göründü mu kalp atışı falan

Bı kaç haftaya toparlar canım ilk başta öyle dengesizlikler oluyor haftalarda kafana takma. Bebek göründü mu kalp atışı falan
İlk bebeğimde öyleydi ama adetim geçtikten sonra test yapmıştım o zaman. Şimdi günüm geçmeden öğrendim ama daha çok küçük kalp atışı duyulmadı 2 hafta sonra tekrar gidicem

İlk bebeğimde öyleydi ama adetim geçtikten sonra test yapmıştım o zaman. Şimdi günüm geçmeden öğrendim ama daha çok küçük kalp atışı duyulmadı 2 hafta sonra tekrar gidicem
Bende 30unda gidicem ensilenme canım bı sorun olsa çıkardı şimdiye

Kizlar merhaba adetime 10gun var ama iki gündür ara ara kasigima ağrı vuruyor ve bugün bacağımda ağrımaya başladı test yapsam çıkar mı sizce umutlaak istemiyorum kendimi durdurmak istiyorum ama bı yandanda da içim içimi yiyor

Sorun yok çok şükür doktorum öyle dedi ama işte şu geç döllenme olayını anlayamadım geç döllenme olduysa ben nasıl adetimden önce öğrendim ona kafam karıştı
Dediğim gibi bazen ultrosonla son adet tarihine göre olan günler tutmayabiliyor ve sonradan düzeliyor

Çıkadabilir cikmayadabilir şimdi yapsan çıkmazsa olmaz diye de bir şey yok adetin geçerse tekrar edersin. Çok çok eminsen şimdide çıkabilir çok umutlanma çıkar diye çıkmazsa da umudunu kaybetme

Çıkadabilir cikmayadabilir şimdi yapsan çıkmazsa olmaz diye de bir şey yok adetin geçerse tekrar edersin. Çok çok eminsen şimdide çıkabilir çok umutlanma çıkar diye çıkmazsa da umudunu kaybetme
Çok eminim diyemem sadece istediğim birşey olduğu için ister istemez umutlaniyorum. Kasigim ve bacağım agriyinca acaba dedim

Çok eminim diyemem sadece istediğim birşey olduğu için ister istemez umutlaniyorum. Kasigim ve bacağım agriyinca acaba dedim
Yani canım bunlar tek başına adet belirtisi de olabiliyor istiyorsan yap ama çıkmazsa kendimi çok uzerim diyorsan yapma adetinin geçmesini bekle. İnşallah hamilesindir ama

Yani canım bunlar tek başına adet belirtisi de olabiliyor istiyorsan yap ama çıkmazsa kendimi çok uzerim diyorsan yapma adetinin geçmesini bekle. İnşallah hamilesindir ama
İnşaallah canım yapmayacam test bu ağrılar yumurtlamdan dolayında olabilir o yüzden bekleyecem zorda olsa.

Ben reglime 7 gün varken öğrenmiştim. (kürtaj oldum boş gebelikten) çevremde 10 gün varken öğrenen de vardı inşallah gebelik vardır

Ben reglime 7 gün varken öğrenmiştim. (kürtaj oldum boş gebelikten) çevremde 10 gün varken öğrenen de vardı inşallah gebelik vardır
Teşekkür ederim canım var şu an 6. Haftayiz sizinde inşallah en doğru zamanda sağlıkla kucağınıza alacağınız bir bebisiniz olur

Teşekkür ederim canım var şu an 6. Haftayiz sizinde inşallah en doğru zamanda sağlıkla kucağınıza alacağınız bir bebisiniz olur
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel duanız için teşekkür ederim umarım bende güzel haberlerle gelirim

Kızlar benim yumurtlama haftam daha dün bitti. O hafta icinde biri tam gününde olmak üzere iki ilişki gerçekleşti. Yanı son ilişkinin üzerinden daha 3 gün, bir öncekinin üzerinden ise 5 gün geçti daha. Ama benim bugün Regl başlangıcı gibi ağrılarım oluştu. Çok ilginç geldi, reglime daha 12 gün var. Regl olacakmış gibi hissin belirti olduğunu okumuştum ama bu kadar erken mümkün değil herhalde değil mi? Bugün burada çok gezindim ondan psikolojik tepki de vermiş olabilir vücudum

Olabilir canım belki bu ay daha da erken regli de olacak olabilirsin. Regli günün yaklaşınca ya da ilişki üstünden 10 gün geçince bı test yaparsın. Allah gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…