Regliye 10 gün kala gebelik belli olur mu?

İnşallah evet yumurtlama günleri 2 gün öncesinden yumurtlama günlerinin sonuna kadar gün aşırı ilişki oldu. 32 günde bir oluyorum ben tam yumurtlama gününde olan ilişkinin üstünden 10 gün geçmiş bugün karışık biraz bu işler ama haklısınız yarın bı kan vericem sağlık ocağında 8 inde de hastane kontrolüm vardı tiroid için gene kan veririm

Benimde adetten 10 gün önce siz gibi belirtilerim olmuştu bende acaba dedim eşime iş dönüşü test aldırdım pozitif çıktı beş dakika bile sürmedi inanmadım daha çok erken diye iki tane daha aldırdım testin bozuk olma ihtimali olabilir diye diğer testeler de pozitif çıkınca kan vermeye gittim yanıltmadı testler yani sizin de muhtemelen öyledir inşallah Allah gönlünüze göre versin 10 gün erken değil yani

Teşekkür ederim bende şimdi kan vermeye gidicem

Evet sağlık ocağına verdim sabah 8 buçukta e nabizdan takip ediyorum bende ne zaman çıkar tam bilmiyorum belki akşam belki yarına belli olur
Hayırlı olsun inşallah vardır bebiş sağlık ocağında genelde ertesi gün çıkıyor yarın 10dan sonra çıkmış olur

Kızlar benim testte çıkan hayalet çizgim bu varla yok arası ama görünüyo fotoğrafta çok belli değil canlı daha belli

Eklentiler

• 9A4ED2A0-9D72-4028-932A-38EC974CEBE0.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 227
Anında çıktı mı canım bu test biraz kuruma çizgisi gibi duruyor
3 gün oldu testi yapalı canım o yüzden kurumus gibi duruyo ilk yaptığımda öyle değildi. Testi ilk yaptım bisey cıkmadı 2 dk geçti geçmedi atmaya diye gittim baktım çok silik ikinci çizgi

Biraz kuruma Çizigisine benziyor canım varsa bi test daha yap istersen
Dediğim gibi ilk yaptıgımda böyle değildi gün geçtikçe haliyle böyle oldu canım ama şimdi test yapmak yerine adetimi bekliyim diyorum. Bide zaten plansız bi gebelik varsa çokta ilaç içtiğim için Allah ne derse o ama korkuda var bi yanım istemiyo suan

5 dk içinde çıkan sonuç genelde doğru oluyor. İlaç icmeni de kafana takma çünkü bebek daha çok küçük olduğu için etkilenmiyor bile sayılır. Zaten gebelik varsa doktora gittiğinde de hangi ilaçları içtiğini belirtirsin bı problem olmaz bence

Aynen 1 saat falan geçmiş olsa zaten zerre süphe etmem ama dediğim gibi yaptım biraz bekledim sonra olsaydı cıkardı ilk dedim atmaya gittim elime aldım çok silik bi şekilde ama görünüyo bazen test mi bozuldu acaba diyip kendimi geçiştiriyorum

Allah hayırlısını gönlünuze göresini versin inşallah

Sonucunuz çıktı mı
Yaaa maalesef çıkınca yazicam buraya mutlaka sağlık ocağı diye mi böyle oldu bilmiyorum sanırım pazartesi görünür. Salı günü de doktor kontrolüm var. Şimdi bı kaset test aldım eczaneden onu da yaptım oda anında pozitif oldu, kanda da görseydim rahatliycam

Eklentiler

• IMG_20221105_131048.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 271
Bu testte yaptıysanız doğrudur. Bunda yanılma payı az oluyor erken gebelik testine göre. İnşallah bebeğiniz sizinledir tebrik ederim

Bu testte yaptıysanız doğrudur. Bunda yanılma payı az oluyor erken gebelik testine göre. İnşallah bebeğiniz sizinledir tebrik ederim
Teşekkür ederim bu testi de şimdi öğlen yaptım ilk idrar da değildi anında da çıktı ama işte insan bide kanda görmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…