İnşallahİlişkiden 10 gün sonra belli olur ama yumurtlama gününüzde ilişki olduysa belli olur. Adete 10 gün var dediğiniz için dedimBeklenen adetten 14 gün öncesi yumurtlama günümüz demek istedim inşaAllah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Benimde adetten 10 gün önce siz gibi belirtilerim olmuştu bende acaba dedim eşime iş dönüşü test aldırdım pozitif çıktı beş dakika bile sürmedi inanmadım daha çok erken diye iki tane daha aldırdım testin bozuk olma ihtimali olabilir diye diğer testeler de pozitif çıkınca kan vermeye gittim yanıltmadı testler yani sizin de muhtemelen öyledir inşallah Allah gönlünüze göre versin 10 gün erken değil yaniKizlar merhaba bu ay 2. Çocuk için denemelerde bulunduk yumurtlama günlerinde. Reglime şu an 10 gün var. Grip oldum ve inanılmaz hastayım çok ağrım var ve ilaç kullanmadım suphelendigim için. İnanılmaz mide bulantım ve kasik, bel ağrım var. Oğlumda hiç böyle erken zamanda midem bulanmamisti. Sabahları 4 gündür çıkarıyorum. Eğilip dogruldukca kasigima batmalar oluyor. Acaba hastalıktan mi yoksa hamile olabilir miyim? Gidip test alsam çok mu erken
Teşekkür ederim bende şimdi kan vermeye gidicemBenimde adetten 10 gün önce siz gibi belirtilerim olmuştu bende acaba dedim eşime iş dönüşü test aldırdım pozitif çıktı beş dakika bile sürmedi inanmadım daha çok erken diye iki tane daha aldırdım testin bozuk olma ihtimali olabilir diye diğer testeler de pozitif çıkınca kan vermeye gittim yanıltmadı testler yani sizin de muhtemelen öyledir inşallah Allah gönlünüze göre versin 10 gün erken değil yani
Merhaba kan verdiniz miAnladım canım bı kaç gün sonra yap testi ya da kan ver çok supheleniyorsan. Bende şüpheleniyordum erken gebelik testinde hemen belirgin çıktı yarında kan vericem
Evet sağlık ocağına verdim sabah 8 buçukta e nabizdan takip ediyorum bende ne zaman çıkar tam bilmiyorum belki akşam belki yarına belli olurMerhaba kan verdiniz mi
Hayırlı olsun inşallah vardır bebiş sağlık ocağında genelde ertesi gün çıkıyor yarın 10dan sonra çıkmış olurEvet sağlık ocağına verdim sabah 8 buçukta e nabizdan takip ediyorum bende ne zaman çıkar tam bilmiyorum belki akşam belki yarına belli olur
İnşallah vardırHayırlı olsun inşallah vardır bebiş sağlık ocağında genelde ertesi gün çıkıyor yarın 10dan sonra çıkmış olur
Anında çıktı mı canım bu test biraz kuruma çizgisi gibi duruyorKızlar benim testte çıkan hayalet çizgim buvarla yok arası ama görünüyo fotoğrafta çok belli değil canlı daha belli
3 gün oldu testi yapalı canım o yüzden kurumus gibi duruyo ilk yaptığımda öyle değildi. Testi ilk yaptım bisey cıkmadı 2 dk geçti geçmedi atmaya diye gittim baktım çok silik ikinci çizgiAnında çıktı mı canım bu test biraz kuruma çizgisi gibi duruyor
Biraz kuruma Çizigisine benziyor canım varsa bi test daha yap istersenKızlar benim testte çıkan hayalet çizgim buvarla yok arası ama görünüyo fotoğrafta çok belli değil canlı daha belli
Dediğim gibi ilk yaptıgımda böyle değildi gün geçtikçe haliyle böyle oldu canım ama şimdi test yapmak yerine adetimi bekliyim diyorum. Bide zaten plansız bi gebelik varsa çokta ilaç içtiğim için Allah ne derse o ama korkuda var bi yanım istemiyo suanBiraz kuruma Çizigisine benziyor canım varsa bi test daha yap istersen
5 dk içinde çıkan sonuç genelde doğru oluyor. İlaç icmeni de kafana takma çünkü bebek daha çok küçük olduğu için etkilenmiyor bile sayılır. Zaten gebelik varsa doktora gittiğinde de hangi ilaçları içtiğini belirtirsin bı problem olmaz benceDediğim gibi ilk yaptıgımda böyle değildi gün geçtikçe haliyle böyle oldu canım ama şimdi test yapmak yerine adetimi bekliyim diyorum. Bide zaten plansız bi gebelik varsa çokta ilaç içtiğim için Allah ne derse o ama korkuda var bi yanım istemiyo suan
Aynen 1 saat falan geçmiş olsa zaten zerre süphe etmem ama dediğim gibi yaptım biraz bekledim sonra olsaydı cıkardı ilk dedim atmaya gittim elime aldım çok silik bi şekilde ama görünüyo bazen test mi bozuldu acaba diyip kendimi geçiştiriyorum5 dk içinde çıkan sonuç genelde doğru oluyor. İlaç icmeni de kafana takma çünkü bebek daha çok küçük olduğu için etkilenmiyor bile sayılır. Zaten gebelik varsa doktora gittiğinde de hangi ilaçları içtiğini belirtirsin bı problem olmaz bence
Allah hayırlısını gönlünuze göresini versin inşallahAynen 1 saat falan geçmiş olsa zaten zerre süphe etmem ama dediğim gibi yaptım biraz bekledim sonra olsaydı cıkardı ilk dedim atmaya gittim elime aldım çok silik bi şekilde ama görünüyo bazen test mi bozuldu acaba diyip kendimi geçiştiriyorum
Aminn hepimize insallahh :))Allah hayırlısını gönlünuze göresini versin inşallah
Sonucunuz çıktı mıİnşallah vardırbakalım bende bekliyorum sonucu
Yaaa maalesef çıkınca yazicam buraya mutlaka sağlık ocağı diye mi böyle oldu bilmiyorum sanırım pazartesi görünür. Salı günü de doktor kontrolüm var. Şimdi bı kaset test aldım eczaneden onu da yaptım oda anında pozitif oldu, kanda da görseydim rahatliycamSonucunuz çıktı mı
Bu testte yaptıysanız doğrudur. Bunda yanılma payı az oluyor erken gebelik testine göre. İnşallah bebeğiniz sizinledir tebrik ederimYaaa maalesef çıkınca yazicam buraya mutlaka sağlık ocağı diye mi böyle oldu bilmiyorum sanırım pazartesi görünür. Salı günü de doktor kontrolüm var. Şimdi bı kaset test aldım eczaneden onu da yaptım oda anında pozitif oldu, kanda da görseydim rahatliycam
Teşekkür ederimBu testte yaptıysanız doğrudur. Bunda yanılma payı az oluyor erken gebelik testine göre. İnşallah bebeğiniz sizinledir tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?