Reha yavuzere burun estetigi olan yokmu allah askina

Cicoz34

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
44
0
18
35
İstanbul
Kizlar hep ayni doktorlari konusuyoruz burda.lutfen reha yavuzere estetk olan varsa yazablir mi acill gorusmeye gidicem cnku .fotograf gorebilirmiyim ltfen

Kizlar hep ayni doktorlari konusuyoruz burda.lutfen reha yavuzere estetk olan varsa yazablir mi acill gorusmeye gidicem cnku .fotograf gorebilirmiyim ltfen

mrb,reha yavuzer prof.olmadan önce ankara gazı has.çalışırken 2009 yılında bır arkadasım kendısıne amelıyat olmustu çokta memnun kalmıştı.resmını koyamam ama oyle cok aman aman kalkık kavıslı bır burnu yok hafıf kavıs bıraz ucu sıvrı,cok dogal duruyor.

Merhabalar,Benm burnum estetikli ama,ucnda dusukluk var ve biraaz iri. oyuzden yaptirmak istiyorm.acaba yapablirmi ufakk olsun istiyorm :/ ucunuda guzel istiyorm

Merhabalar,Benm burnum estetikli ama,ucnda dusukluk var ve biraaz iri. oyuzden yaptirmak istiyorm.acaba yapablirmi ufakk olsun istiyorm :/ ucunuda guzel istiyorm

mrb,sızınkı revızyona gırıyor degılmı bılmıyorum reha bey revızyonda nasıl ama istanbulda revızyonda basarılı 2 doktordan çok bahsedılıyor forumda bır arastırın ıstersenız sonradan keskelerınız olmasın

mrb,sızınkı revızyona gırıyor degılmı bılmıyorum reha bey revızyonda nasıl ama istanbulda revızyonda basarılı 2 doktordan çok bahsedılıyor forumda bır arastırın ıstersenız sonradan keskelerınız olmasın

canım sen ne yaptın ???? amelyat oldun mu olucakmısın karar verdın mı

endısem doktorla ılgılı.amelıyat sonrası ıstedıgım gıbı olacakmı kaygısı

bıldıgımız bı doktormuki

ayrıca ole dusunme evrene olumlu enerjı ver
doktorune ne ıstedıgını ıyı aktar
zaten ıyı bı doktorsa kokrma

bıldıgımız bı doktormuki

ayrıca ole dusunme evrene olumlu enerjı ver
doktorune ne ıstedıgını ıyı aktar
zaten ıyı bı doktorsa kokrma

evet helıncım dusundugum dok.bu forumda adı gecen doktorlar ama hangısı olacak onu bılmıyorum

Bahsedilen 2 doktor ,emre ilhan ve muhammet dilber mi acaba?

evet ılk amelıyatlardada revızyondada basarılı olduklarını soyluyorlar,amelıyat ucretlerı yuksek sıze uyarsa gorusun

Evet,okudum bnde 12 mlyardan basliyirmus.benm burnmda okdar buyuk bir sorun yokk ben icimi rahatlatmak icin yaptrmak istiyorm.ama kaş yaparkende göz cikarmak istemiyorm.korkuyorm acikcasi.herkes farkli slerr sluyor.kimileri memnun kimileri memnun degil.muhabbet dilberdende skaytler okudum.yine en guvenilir emre ilhan geldi.fakat bu fiyatlar gercekten cok uçuk rakamlar.burnmda hic bukdarlik bir islem yok,oyuzdenn emre beyi dusunmuyorm.burun ucu guzel yapan doktr ariyorm aslinda:/ en fazla 8 mlyara kadar ckablrm

Evet,okudum bnde 12 mlyardan basliyirmus.benm burnmda okdar buyuk bir sorun yokk ben icimi rahatlatmak icin yaptrmak istiyorm.ama kaş yaparkende göz cikarmak istemiyorm.korkuyorm acikcasi.herkes farkli slerr sluyor.kimileri memnun kimileri memnun degil.muhabbet dilberdende skaytler okudum.yine en guvenilir emre ilhan geldi.fakat bu fiyatlar gercekten cok uçuk rakamlar.burnmda hic bukdarlik bir islem yok,oyuzdenn emre beyi dusunmuyorm.burun ucu guzel yapan doktr ariyorm aslinda:/ en fazla 8 mlyara kadar ckablrm

anladım tabı cok sorunlu degılse gerek yok okadar para vermeye.forumda bır arkadas ankarada selcuk ısıga burun ucu estetıgı olmustu,cokta memnundu selcuk ısıgın ucretıde forumda 4,000tl oldugu soylendı.bır araştırın ıstersenız

eve cok sorunlu degılse okadar para vermeye gerek yok.forumda bıskremversem arkadas da selcuk ısıga burun ucu estetıgı olmuş.cokta memnundu .selcuk ısıgın ucretıde 4,000tl oldugu yazıldı.sıze uyarsa bır arastırın ıstersenız.

eve cok sorunlu degılse okadar para vermeye gerek yok.forumda bıskremversem arkadas da selcuk ısıga burun ucu estetıgı olmuş.cokta memnundu .selcuk ısıgın ucretıde 4,000tl oldugu yazıldı.sıze uyarsa bır arastırın ıstersenız.

ben prof dr zeki can oldum her hangı sorunum yok memenunum

ama yorumlara baktım sitedeki arkadaslar revısyona volkan taydurada baya ıyı dıyorlar gorusmenı onerırım muhakkkak

bende burun ameliyatini düsünüyorum uzun süredir. bi türlü resimleri göremedim. bos bos mesaj atmaya devam edicem, kusura bakmayin....

15.mesaj.................................................................................................

Back
X