Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar hep ayni doktorlari konusuyoruz burda.lutfen reha yavuzere estetk olan varsa yazablir mi acill gorusmeye gidicem cnku .fotograf gorebilirmiyim ltfen
Merhabalar,Benm burnum estetikli ama,ucnda dusukluk var ve biraaz iri. oyuzden yaptirmak istiyorm.acaba yapablirmi ufakk olsun istiyorm :/ ucunuda guzel istiyorm
mrb,sızınkı revızyona gırıyor degılmı bılmıyorum reha bey revızyonda nasıl ama istanbulda revızyonda basarılı 2 doktordan çok bahsedılıyor forumda bır arastırın ıstersenız sonradan keskelerınız olmasın
canım sen ne yaptın ???? amelyat oldun mu olucakmısın karar verdın mı
mrb,amelıyat kararı verdım ama doktor da hala kararsızım
hangı doktor da karar kıldınız
uzun zamandı takıp edıorm aklınıza takılan bı endısemı var
endısem doktorla ılgılı.amelıyat sonrası ıstedıgım gıbı olacakmı kaygısı
bıldıgımız bı doktormuki
ayrıca ole dusunme evrene olumlu enerjı ver
doktorune ne ıstedıgını ıyı aktar
zaten ıyı bı doktorsa kokrma
evet helıncım dusundugum dok.bu forumda adı gecen doktorlar ama hangısı olacak onu bılmıyorum
hayırlısı olsun ınsallah :)
mrb,sızınkı revızyona gırıyor degılmı bılmıyorum reha bey revızyonda nasıl ama istanbulda revızyonda basarılı 2 doktordan çok bahsedılıyor forumda bır arastırın ıstersenız sonradan keskelerınız olmasın
Bahsedilen 2 doktor ,emre ilhan ve muhammet dilber mi acaba?
evet ılk amelıyatlardada revızyondada basarılı olduklarını soyluyorlar,amelıyat ucretlerı yuksek sıze uyarsa gorusun
Evet,okudum bnde 12 mlyardan basliyirmus.benm burnmda okdar buyuk bir sorun yokk ben icimi rahatlatmak icin yaptrmak istiyorm.ama kaş yaparkende göz cikarmak istemiyorm.korkuyorm acikcasi.herkes farkli slerr sluyor.kimileri memnun kimileri memnun degil.muhabbet dilberdende skaytler okudum.yine en guvenilir emre ilhan geldi.fakat bu fiyatlar gercekten cok uçuk rakamlar.burnmda hic bukdarlik bir islem yok,oyuzdenn emre beyi dusunmuyorm.burun ucu guzel yapan doktr ariyorm aslinda:/ en fazla 8 mlyara kadar ckablrm
Evet,okudum bnde 12 mlyardan basliyirmus.benm burnmda okdar buyuk bir sorun yokk ben icimi rahatlatmak icin yaptrmak istiyorm.ama kaş yaparkende göz cikarmak istemiyorm.korkuyorm acikcasi.herkes farkli slerr sluyor.kimileri memnun kimileri memnun degil.muhabbet dilberdende skaytler okudum.yine en guvenilir emre ilhan geldi.fakat bu fiyatlar gercekten cok uçuk rakamlar.burnmda hic bukdarlik bir islem yok,oyuzdenn emre beyi dusunmuyorm.burun ucu guzel yapan doktr ariyorm aslinda:/ en fazla 8 mlyara kadar ckablrm
eve cok sorunlu degılse okadar para vermeye gerek yok.forumda bıskremversem arkadas da selcuk ısıga burun ucu estetıgı olmuş.cokta memnundu .selcuk ısıgın ucretıde 4,000tl oldugu yazıldı.sıze uyarsa bır arastırın ıstersenız.