- Konu Sahibi rehbermelek60
-
Haklısın şekerim, baba saatlerce avutamaz bebeği. Sanırım yardımcın var, hafta içi sabahları yardımcınla halletmeye çalışsan bu işi?? 40 yaş hakkında söylediklerine katılıyorum. Benim söylemek istediğim fizyolojik açıdan uğrayacağımız değişimler. Mecburiyetten yani:) Ama dediğim gibi sporla, sağlıklı yaşam şekliyle zamanın getireceğini ötelemeye çalışabiliriz... Bana kalsa hep 25 imdeyim
merhaba serap.yardımcımız yok.ikimizde aynı okulda çalışıyoruz.branşda aynı olunca o sabahçı,ben öğleciyim.bizimkine anne ve baba beraber bakıyoruz yani.bi işimiz çıktındada halasına yada komşuya gidiyo.yani şanslı bizim bıcırık.25 yaş güzel yaş,hep o yaşta kalmak dileğiyle:))
güncel güncellgüncelll
pazar akşam gelcem canım.internet var ama sohbet muhabbet çok giremiyorum o yüzden.nede olsa ana ocağı
sabah:
1 yumurta,3 zeytin,1 kk peynir,2 dl ekmek
öğlen:
kıyma sote,3 dl ekmek
ara:
1 dilim peynirli pide,1 çatal kek,2 yaprak sarma
akşam:
4-5 lahana sarma,1 dilim patatesli börek,az salata
ara:
1 neskafe
çok oldu gene...
40 dakka leslie
40 mekik
serap gene beni güldürdün canım:)keşke onların hepsini yapacak kadar becerikli olsam.dünkü ara öğünüm yerli malı kutlaması vardı okulda ordan.akşam yemeği ise canım annemin ikramları.
senin dediğin şekilde mekiği ender saraç doktorum programında yapmıştı sanırım.denerim canım.bide ben mekik çekerken ellerimi enseme koyarsam yapamıyorum.bende yukarı kaldırıp aşağı indiriyorum her mekik hareketinde.acaba klasik mekik kadar etkili olurmu?
bu arada nasıl oldun,nar yemeni tavsiye ederim.Allah acil şifalar versin canım
sabah:
azcık peynir,4 zeytin,2dl ekmek,1 tk pekmez
öğlen:yemek yapamadım
2 sahanda yumurta,2,5 dilim ekmek
ara:
1 neskafe,2 fındık,2 lokma ev yapımı poğaça(nefsim kalmasın dedim)
akşam:
fırında patates tavuk 1 tabak
aramisafirim vardı...)
3 kaşık makarna salatası,az puding
ara:
yarım elma,yarım portakal
bugünde çok oldu.geç oldu sporda yapamayacağım.ama hareketli bi günde.30 dakka ütü yaptım.spordan sayılırmı?
günaydın arkadaşlar,inşallah hepimiz için çok güzel bi gün olur:)bugün okula yardım amaçlı kermesten yiyecekler gelecek.okula gidene kadar pek bişey yemeyi düşünmüyorum yapabilirsem.yumurtam haşlanıyor.bol diyetli ve sağlıklı günlerrrrr
'ISPANAK ÇORBASI
Soğanı gelişi güzel doğrayıp kavuruyoruzz..
2 tane havuç rendeliyip onuda soğanla bi öldürüyoruzz..
Biraz suyla pişiriyoruzz..
Sonra blandrdan geçiriyoruzz..(ıspanakları katmadan geçirelimki ıspanaklar püre olmasın)
Suyunu biraz çoğaltıp ıspanakları ince ince doğrayıp içine kıyıyoruzz (bol ıspanak)
En son yoğurt un terbiye yapıyoruzz..'
forumda bi sayfadan aldım.güzel ve hafif gibi tam kış çorbası deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?