• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

relax mode spor giyim..

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
kızlar normalde spor giyimde ayakkbı olsun eşofman olsun nike ve adidastan başaksını tercih etmem hep buradan alışberiş yaparım fakat komşumuz relax mode diye bir markadan alışveriş yapmış spor giyim yine bu markayı hiç kullanmadım şu ara sezon indiriminde bikaç tane model hoşuma gitti kullanan var mı acaba bu markayı ?

farklı bir başlıkta yine ben canımm :) ben kullanıyorum ve çok memnunum ürünlerden.üniversite biteli 5 yıl oldu,lisedeyken aldığım eşofmanım hala durur.modelleri çok hoşuma gidiyor,ama biraz pahalı.%50 indirime girdiği dönemlerde mutlaka 1 tane alıyorum

farklı bir başlıkta yine ben canımm :) ben kullanıyorum ve çok memnunum ürünlerden.üniversite biteli 5 yıl oldu,lisedeyken aldığım eşofmanım hala durur.modelleri çok hoşuma gidiyor,ama biraz pahalı.%50 indirime girdiği dönemlerde mutlaka 1 tane alıyorum

ben de beğendim kendime bir tane model bir tane de kardeşime ama işte hiç kullanmadığım için tereddüt ettim yani ister istemez komşumuzda kullanıyor o da çok memnunmuş öyle dedi tamam sen de memnunsan o zaman alayım en iyisi teşekkür ederim canım ayrıca :)

Back
X