Bas_belas1 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2010 Mesajlar 41 Emoji Skoru 0 Puanlar 88 Yaş 35 30 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Bas_belas1 #1 merhaba remetta kahvaltı takımı kullanan, alan var mı kızlarr :))) ben bir modelini çok beğendim ama porselinini bilmediğim için alamıyorum yaa yakınlarda magazada yok
merhaba remetta kahvaltı takımı kullanan, alan var mı kızlarr :))) ben bir modelini çok beğendim ama porselinini bilmediğim için alamıyorum yaa yakınlarda magazada yok
kansu büyük adamın küçük aşkı.. Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2010 Mesajlar 3.415 Emoji Skoru 4 Puanlar 358 Yer Adana 30 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Bas_belas1 #2 kalite olarak güzel canım kardeşime tencere setini aldım akrabam yemek takımını aldı gayet güzel porseleni
kalite olarak güzel canım kardeşime tencere setini aldım akrabam yemek takımını aldı gayet güzel porseleni
Bas_belas1 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2010 Mesajlar 41 Emoji Skoru 0 Puanlar 88 Yaş 35 31 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Bas_belas1 #3 kansu .!.: kalite olarak güzel canım kardeşime tencere setini aldım akrabam yemek takımını aldı gayet güzel porseleni Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım :)
kansu .!.: kalite olarak güzel canım kardeşime tencere setini aldım akrabam yemek takımını aldı gayet güzel porseleni Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım :)