Saç Şekillendiriciler Remington super

yaa haklısın landsarc bu markayı çok övüolar ma ben çok kararsız kaldım. saçlarım uzun ve gür. kalın plaka mı yoksa ince plaka mı almalıyım ona karar veremedim. bu ıslak kuru saça uygulanan modeli bepğendim ama kalın mı ince mi sizce.nolurr cevapppp

canım eğer daha çok düz kullanmak istiyorsan kesinlile kalın plaka al derim
ama yok,hem düz hem bukle yaparım diyorsan ince plaka al..
ama bence kalın plaka sana daha çok uyar
çünkü gür saçlarda ince plakanın saçları kırması çok muhtemelzemuszemus

kızlar ben de bir süredir araştırıyorum bu sayfayı da bulunca emin oldum remington s 1051 almaya karar verdim inşallah memnun kalırım..

bende remington S1051 kullaniyorum..gecen hafta almistim..cok memnunum kizlar..cok güzel düzlestiriyor saclari..150 dereceden 210a kadar gidiyor..saciniz ince telliyse benikmki gibi o zmn 150 ila 170 dereceye kdr kullanin..fazla yükseltirseniz yipranir saclar..bu düzlestiriciyle buklelerde yapilabiliyor ama ben yapmadim..tavsiye ederim... ben saclarima düzlesitriciyi vurmadan önce dove'un bir spreyi var saclari isidan koruyor onu sikiyorum faydasi oluyor yumusatiyor saclari ..fiyatida 50 euro..

Eklentiler

• $dove-hitzeschutz-therapy-aktives-schutzspray.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 71
ya ben aslında maşa almayı düşünüyordum dalga yapması kolay olsun diye,eğer bununlada dalga yapmak maşa kadar kolaysa bundan alıyım ne dersiniz?

remington s 1051 aldım kızlar çok memnun kaldım şimdilik.. eski makinem kalındı bu ince daha rahata kullanımı var bence..hemen düzeltiyor..yumşak yapıyor..

ben saçımı yıkadıktan sonra pantene düzleştirici saç kremi sürüyorum..

bu makinada özellikle bu tur urunlerden sonra yapışma olmaz yazıyordu hakkaten öyleymiş..bukle denemedim saçım kısa..

remingtonun herşeyi çok güzel ya
bana da teyzem almanyada saç kurutma makinesini getirmişti o kadar memnunum ki
aynı kuaför salonlarındaki gibi gücü yüksek
süper fön çekiliyo

saç düzleştiricisini de boyner de saçıma denemişlerdi o da harika gerçekten

bnde remington s2013 almk istiyorm ama kararsz kaldm bunu kullanan var mı tawsiye eder misinz? şimdiden tşk ederm =)

saç tipinde önemli kalın telli ince telli mi. benim kalın ve gürdü ıslak kuru olanından aldım dümdüz yapıyor

kizlar alin pisman olamzsizn emin olun ben baskalarinin sacindada kullandim hepsindede cok super yapiyo,ama ben bukle yapamiyorum bir iki tane yapiyorum ama sonra yapamiyorum ellerimi yakiyom ya acak biri olucak oyle ama sadece duz yapmak istiyorsaniz kalin tabaka alin

bende tam sizin bahsettiginiz modele bakiyordum..saclarim kivircik orta boy ve ince telli..almanyadayim bende sen nerden aldin canim..

kıssslar bende 1051 aldım hadi hayırlısııı sipariş ettim bu gün yarın gelicek mucxxx :)))

kızlar ben Remington S-9951 Shine Therapy 1" Frizz Control Straightener istiyorum ama daha tr de yok sanırım yabancı sitelere baktım fiyatları da daha uygun tr ye göre yabancı siteden sipariş wersem sorun yaşarmıyım yada bildiğiniz yurtdışı sitesi warmı

kızlar benim saçlarım kuru kabarık aynı bir kirpi gibi karman çorman ama fön çekilince 1 hafta bile fönlü kalabilen birtip her modele uyum sağlıyo yani

saçlarım sadece 7 24 le kıvırcık oluyo bu arada

bana hangi model olur sizce

remington tek geçerim daha yeni aldım 1051 süpeeeeer verdiğim para helali hoş olsun ve ayrıyettende BABAM SAOLSUN :)))

remington tek geçerim daha yeni aldım 1051 süpeeeeer verdiğim para helali hoş olsun ve ayrıyettende BABAM SAOLSUN :)))

eftelya sen benden önce kararını vermişsin;ben hala veremedim;benim maşam var;Sadece düzleştirmek için alcam;kalın plakalı al diyorlar;senin aldıgına baktım ince sanırım..güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…