Saç Şekillendiriciler Remington super

ben arçelik in setini almıştım 6 yıl kadar önce, hiç bi işe yaramadı.boşa gitti paracıklar.Çok üzgünüm çoook

ben rowentadan memnundum ama daha kaliteli bir şey istedim ama hala elime geçmedi yarına gelecekmiş:)

Ben de arkadaşımın Remington düzleştiricisini denedikten sonra almaya karar vermiştim. Ama duştan sonra kolaylık olsun diye REMINGTON Wet2Straight S8102 SAÇ DÜZLEŞTıRıCı modelini aldım.
Ürünü büyük bir beklentiyle aldım fakat beklentilerimi karşılamadı doğrusu. Daha önce Babbylissin ıslak-kuru düzleştiricisini almıştım ama pek randıman alamadım, Remingtonla ilgili olumlu yorumları gördükten sonra bu üründe karar kıldım, ama yine hayalkırıklığı yaşadım doğrusu. Ne ıslak ne de kuru saçta istediğim sonucu alamadım; bu arada saçlarım normal hatta ince telli sayılır ve hafif dalgalı. Ürünün plakaları yeterince kaygan değil ve saç takılıyor. Üstelik ağır ve de ergonomik değil. Kullanırken yoruluyorum doğrusu. Tavsiye edebileceğim bir ürün değil netice olarak.

arkadaşınınkini denedikten sonra almaya karar verdiğine göre, o denemeden memnun kalmışsın demektir.arkadaşının düzleştiricisinin modeli neydi?

arkadaşınınkini denedikten sonra almaya karar verdiğine göre, o denemeden memnun kalmışsın demektir.arkadaşının düzleştiricisinin modeli neydi?

Ben markanın tüm ürünlerini değil, sadece bahsettiğim modeli beğenmediğimi söyledim. Arkadaşımınki yanılmıyorsam REMINGTON PRO SLIM SERAMİK S2014 modeliydi.

Evet arkadşlar bende çok memnunum bu üründen:) tabi fazla ısı verdiği için kırılma oluyor onun ayarını kendiniz yapmalısınız ama saçlar dümdüzoluyor yada cd den öğrenip dalgalı yapılabiliniyor. Şahsen ben çok memnunum. Dha önce bir tyane daha aldım berbattı iki kez kullandım saçlarım döküldü mhvoldu ama bu üründen çok memnunum....

ben spin curl aldım parfumerim.com dan bukle için 85 liraya sleek curl de aynı fiyattı çok merak ediyorum gelecek aylarda alırsam sonuçları yazarım.opuyorumnanaktan

bende remington s8102 saç düzleştirici alıcam amaşimdide ince mi kalın plakalı mı alsam die düşünmüorum kara kara kıvırcık saçlarım o yüzden sizce hangisi?:sm_confused:

BENDE Remington Shıne Therapy S9950 Saç Düzleştirici almay karar verdim netten hafta sonu sipariş vereceğim ama yinede kararsızım model olarak

arkadaşlar remington s6500 hakkında ne düşünüyorsunuz? saça zararı çok mu? bir de internetten almayı düşünmüyorum. en uygun hangi mağazada bulabilirim?

arkadaşlar remington s6500 hakkında ne düşünüyorsunuz? saça zararı çok mu? bir de internetten almayı düşünmüyorum. en uygun hangi mağazada bulabilirim?

canım bnde 2 ay önce aldım s6500..saçı çok güzel düzleştiriyo ve hiç uğraşmana gerek kalmıyo.saça verdiği zararı anlayamadım ama çünkü benim saçlarım da baya kırık ve yanık mevcuttu önceden de...

cevapladığın için çok teşekkür ederim canım. peki nereden ve kaça aldın acaba? kazıklanmak istemiyorum da.

cevapladığın için çok teşekkür ederim canım. peki nereden ve kaça aldın acaba? kazıklanmak istemiyorum da.
160 a aldım canım.yanında remigton saç maşası hediye idi..ben evkur diye bi mağazadan aldım.ama geçen gün bimeks'in reklamlarında gördüm sadece düzleştirici 130 liraydı canım...

Ben de en uygun bimekste gördüm. Daha düşük fiyata bulabilir miyim diye araştırıyordum. Çok teşekkür ederim tekrardan hayırlı kandiller

bugün aldım remington s6500 ü ve dayanamadım şöyle bir deneyim dedim. saçımı dün yıkamıştım dolayısıyla iyice dalgaları sertleşmişti, böyleyken mümkün değil düzleştiremezdim. 180 derecede tek sefer geçtim ve saçım büyük oranda düzleşti 10 dk bile sürmedi yıkadıktan hemen sonra yaparsam jilet gibi olur diye düşünüyorum. kalın telli inatçı saçlarım 180 derecede düzleşti hala inanamıyorum kesinlikle süper bir ürün

hayırlı olsun canım güle güle kullan:)

Bende remington s6500 kullanıyorum.
Hiç bişeyden bu kafdar memnun kalmamıştım..
Fönüm günlerce bozulmuyor + saçımı yakmıyor.
Tavsye ederim

Gönül rahatlığı ile alın kullanın derim :)
Teknosalara ve Bimekse bakın . Evkur uğurlu gibi mağazalarda biraz daha tuzlu oluyor fiyatlar

Son düzenleme:
bende remington s9950 var ve çokk memnunum.daha önce kardeşime braun es2 almıştım o da güzel ama remington daha güzel.braunla iki sefer geçiyorken remington ile tek seferde dümdüz ve parlak saçlara sahip oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…