Ben de arkadaşımın Remington düzleştiricisini denedikten sonra almaya karar vermiştim. Ama duştan sonra kolaylık olsun diye REMINGTON Wet2Straight S8102 SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ modelini aldım.
Ürünü büyük bir beklentiyle aldım fakat beklentilerimi karşılamadı doğrusu. Daha önce Babbylissin ıslak-kuru düzleştiricisini almıştım ama pek randıman alamadım, Remingtonla ilgili olumlu yorumları gördükten sonra bu üründe karar kıldım, ama yine hayalkırıklığı yaşadım doğrusu. Ne ıslak ne de kuru saçta istediğim sonucu alamadım; bu arada saçlarım normal hatta ince telli sayılır ve hafif dalgalı. Ürünün plakaları yeterince kaygan değil ve saç takılıyor. Üstelik ağır ve de ergonomik değil. Kullanırken yoruluyorum doğrusu. Tavsiye edebileceğim bir ürün değil netice olarak.
arkadaşınınkini denedikten sonra almaya karar verdiğine göre, o denemeden memnun kalmışsın demektir.arkadaşının düzleştiricisinin modeli neydi?
arkadaşlar remington s6500 hakkında ne düşünüyorsunuz? saça zararı çok mu? bir de internetten almayı düşünmüyorum. en uygun hangi mağazada bulabilirim?
canım bnde 2 ay önce aldım s6500..saçı çok güzel düzleştiriyo ve hiç uğraşmana gerek kalmıyo.saça verdiği zararı anlayamadım ama çünkü benim saçlarım da baya kırık ve yanık mevcuttu önceden de...
160 a aldım canım.yanında remigton saç maşası hediye idi..ben evkur diye bi mağazadan aldım.ama geçen gün bimeks'in reklamlarında gördüm sadece düzleştirici 130 liraydı canım...cevapladığın için çok teşekkür ederim canım. peki nereden ve kaça aldın acaba? kazıklanmak istemiyorum da.
bugün aldım remington s6500 ü ve dayanamadım şöyle bir deneyim dedim. saçımı dün yıkamıştım dolayısıyla iyice dalgaları sertleşmişti, böyleyken mümkün değil düzleştiremezdim. 180 derecede tek sefer geçtim ve saçım büyük oranda düzleşti 10 dk bile sürmediyıkadıktan hemen sonra yaparsam jilet gibi olur diye düşünüyorum. kalın telli inatçı saçlarım 180 derecede düzleşti hala inanamıyorum kesinlikle süper bir ürün
arkadaşlar remington s6500 hakkında ne düşünüyorsunuz? saça zararı çok mu? bir de internetten almayı düşünmüyorum. en uygun hangi mağazada bulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?