kızlar ben Remington S-9951 Shine Therapy 1" Frizz Control Straightener istiyorum ama daha tr de yok sanırım yabancı sitelere baktım fiyatları da daha uygun tr ye göre yabancı siteden sipariş wersem sorun yaşarmıyım yada bildiğiniz yurtdışı sitesi warmı
eftelya sen benden önce kararını vermişsin;ben hala veremedim;benim maşam var;Sadece düzleştirmek için alcam;kalın plakalı al diyorlar;senin aldıgına baktım ince sanırım..güle güle kullan
canım benim eğer saçların zorlu inatçıysa kalın plaka olanını al ama söz geçirebiliyosan saçlarına kesinlikle 1051 tavsiye ederim sana yaptığın buklelerde cabası içinden çıkan cdde müthiş öneriler var ben şiddetle tavsiye ederim ve demekki adamlar kendine güveniyoki 3 yıl garanti veriyolar burdurda bile servisi var tabiki yinede sen bilirsin saçının dilinden yine en iyi anlarsın ama mutlaka benide bilgilendir meraktan çatlarım heee :)))
canım benim eğer saçların zorlu inatçıysa kalın plaka olanını al ama söz geçirebiliyosan saçlarına kesinlikle 1051 tavsiye ederim sana yaptığın buklelerde cabası içinden çıkan cdde müthiş öneriler var ben şiddetle tavsiye ederim ve demekki adamlar kendine güveniyoki 3 yıl garanti veriyolar burdurda bile servisi var tabiki yinede sen bilirsin saçının dilinden yine en iyi anlarsın ama mutlaka benide bilgilendir meraktan çatlarım heee :)))
cnm bu bahsettiğin model s9950 nin aynı mı özellikleri ne?ben 9950 almak istiyorum ama kenarları plastik kolay eriyo diyolar..9951 inki nasıl acaba?
canım bende tam bilmiyorum google remington yazdığımda çıkan yabanci sştelerde gördüm merak edip sordum bende burda ama sanırım bilen yok pek istersen o yabnacı siteyi özelden göndereyim sanada yerimseniben
canım o siteye iyice baktım TR ye sipariş almıyorlar :çok üzgünüm: o yüzden remington 9950 yi alıcam sen neye karar werdin :uhm:
bnde remington s2013 almk istiyorm ama kararsz kaldm bunu kullanan var mı tawsiye eder misinz? şimdiden tşk ederm =)
merhaba; ben kullanıyorum saçımda ince telli.ister ince ister kalın remingtonun her ürünü iyi. aklınızda soru işareti kalmaz.. eger remington alacaksın..cnm bende 89 dan 59 tl ye düşmüş s2013 bir ayo gecti alalı git teknosadan al hemen indirme girmiş.
canım sanırım 9950 saçın ıslakken kullanılmıyor , ıslak-kuru kullanmak için başka çeşitleri var senin de dediğin gibi. Ben de aslında ilk başta öyle ıslakken yaparsam daha kolay olur diye düşünmüştüm ama bazı arkadaşlar ıslakken yapılanların saçı daha çok kırdığını söyleyince vazgeçtim.Bir de kalın plaka diyosun ya onlar biraz ağır oluyormuş tutarken,ve de saç diplerine yaparken zor oluyormuş,ince plaka olanları saç diplerine falan daha kolay uygulanıyormuş..Bunlar benim duyumlarım canım yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin..kızlar lütfen bana bi tavsiye verin bende remington alcam fakat tam karar veremedim...9950 olanını düşünüyorum maşam var maşa gibi kullanmama gerek yok kalın plaka olsun daha kolay düzleştirir diye düşünüyorum..saçıma şekil vermeden önce hep nemlendiririm ıslatırım filan..ıslak kuru dediklerinizden mi almam lazım onuda tam anlamadım...bide S1051 var onlar nasıl??? bide saçım kalın telli ve kuru..hangisi almalıyım?????
canım aldın mı sen baya olmuş konuşalı ? :))mantıklı söylediklerin doğrudur canım...1051,1052 ye baktım biraz önce onlardan birinide alabirim..eğer ıslakken daha çok kırıyosa bende kuru kullanırım o kadar önemli değil o..bende daha az zarar versin diye ıslakken yapıyodum hep yanlış biliyomuşum demekki..alıp kullanınca yorumlarımı yazarım..saol cnm istediğim cevapları aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?