Saç Şekillendiriciler Remington super

remington s8203 kulanıyorum saçlarım gür ve çok inatçı çok memnunum tek seferde mükemmel sonuç herkese tavsiye ederim gür ve kalın telli saçlar için kalın kaplama

kizlar benimkinde erime falan yapmadi..zaten tefal tabani biraz yuksekte oluyor..
canım sen shıne terapy olandanmı kullanyon 9950 olan,o modele erıyor yazmıslar erıyormu gercekten bende onu almayı dusunuyordum vıtamın takvıye etmesı nemlendırmesı sacı yıpratmayacak gıbı geldı fıkır verırmısın

boynerde bakmıştım ordaki erimişti ama eminim hep 230 derecede düzleştiriyorlardır ordakiler tabii..ben 180 derecede kullanıyorum hiçbişiycik olmadı diğer topicte de sormuşsun orda da yazdım canım..9950 aldım ben de çok memnunum..

Son düzenleme:

son sıcaklıkta kullanıldıgı ıcınmı erımıstır,belkı onların ellerındekınde bır sorun vardır cunku ben hepsıburadada okudum yorumları kımse bu konudan bahsetmemıs ben bununla 9000 arasında kaldım karar veremıyorum

aslında canım deneme imkanın varsa boynerde,teknosada bir dene 9950'yi, yani eğer o işine yaramazsa s9000'i düşünebilirsin..s9000'i sormuştum gerçi boynerde yoktu..evkurda remington hiç yoktu..bu markayı kaldırıyorlar mı acaba niye yok anlamadım ben de ya..sakın kaldırmasınlar..bir de sana bir öneri denersen eğer, dikkat et son sıcaklıkta denemesinler saçında, normalde kaç derecede kullanmayı düşünüyorsan o sıcaklıkta denet canım anlayamazsın yoksa..180 derece iyidir diye düşünüyorum mesela..

Arkadaşlar şimdi ince telli ve kıvırcık saçlar için önereceğiniz marka ve model remıngtonS1051 mi? Bugün alıcam acil cevap lütfen

ben hepsıburada dan alacagım kaldırdıklarını sanmam cunku cok satan bır amrka ve hepsıburadada braundan bayblıss den daha cok modelı vardı,aslında benım aklıma 9000 yattı cunku kuru yıpranmıs saclar ıcınmı ve hepsıburadada yorumlara baktım sacını supeklı boyayan bırı almıs ve cok memnunmus ama 9950 de ıyı gıbı sadece erıyor olması kafamı karıstırdı ,9000 ın buhar ozellıgıde var aslında galıba onu alcam:)))

tamam canım sen alınca sen de yorumlarını yaz bize,s9000'i de merak ediyorum ben..

bu modelden deil ama bende remington kullanıorum baya memnunumm:) ama kıvırcık yapamıorum die maşayı ayrı aldımm

tamam canım sen alınca sen de yorumlarını yaz bize,s9000'i de merak ediyorum ben..
galıba yarın aksam alacagım cumartesı aksama elıme ulasır gıbı ınsallah ıstedıgım gıbı cıkar,herkes remıngtondan cok memnun ve yenı modellerınden bırı herhalde kotu cıkmaz,dener denemez hemen yorum yaparım canım :)))

bnm saclarım cok kıvırcık bikaçtane düzleştiricimolmasına ragmen istedigimgibi olmuyor cok basit duruyor.bu cok kıvırcık saclardada gercekten işe yarıyor mu ?

ben aldım s9000 ama daha gelmedı hepsıburadadan aldım ve tam ben aldıktan sonra satıstan kalktı gecıcı olarak temın edılemıyor dıyor benımkı paketlenmıs kargoya verılecek ınsallah bu aksam umarım ıse yarar kullandıgımda hemen yorum yazacagım benım sacım zaten duz ama bıraz mat ve ucları yıpranık dulzestırıcıyle parlak ve daha duz olacak ınsallah:)

markaya zar zor karar verdim sonunda , remington olicek.şimdi de modele karar veremiyorum, ne çok model var yahu kafamçokkarıştı bi de ben üşengecim, öyle uzun uzun uğraştırırsa bu alet beni , sıkılır iki gün sonra atarım kenara kaydirigubbakcemile3

canım bende senın gıbıydım benım sac duzlestırıcım vardı ama 4 yıl oldu alalı yenılemek ıstedım bır anda karar verdım bır haftada hangı urunu alacagımı arastırdım en sonunda remıngton s9000 almaya karar vrdım ve ıkı gun once aldım ama hala elıme gecmedı salı gıbı anca elıme gececek,ben almsıken en ıyısını alayım dedım cok arastrdım ve en ıyısı bu bence buhar ozellıgı var ıstersem buharlı kullanabılecegım tavsıye ederım kullanan herkes cok memnun hıc hakkında kotu bır yorum duymadım okumadım

kullan bakalım canım inşallah memnun kalırsın sen de..yorumunu bekliyorum canım..

bnm saclarım cok kıvırcık bikaçtane düzleştiricimolmasına ragmen istedigimgibi olmuyor cok basit duruyor.bu cok kıvırcık saclardada gercekten işe yarıyor mu ?
benim saçlarım dalgalı canım,9950den memnunum..sen s9000'e de bakabilirsin aslında buharla daha kolay olur sanırım düzleştirmek..aysecolluoğlu da yorumunu yazıcak kullanınca onunla ilgili..

urun elıme gecse hemen kullanıp yorum yazcam resım bıle koyarım yanı,ama daha gelmedı yarım gelecek yarın aksama kullanmıs olurum :)

eline geçince yorumlarını bekliyorum canım.inşallah memnun kalırsın.önceki düzleştiricin hangi markaydı?

eline geçince yorumlarını bekliyorum canım.inşallah memnun kalırsın.önceki düzleştiricin hangi markaydı?
rowentaydı daha oncekı duzlestırıcım,settı 4 yıl once almıstım artık yenılemenın vaktı geldı aslında ısımı groyodu ama bırden estı ıyı bır sey almak aldım yarın elıme gececek aksama hemen yorum yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…