Renkli gözlü olmak isteyenler var mı,lensler artık tarih olucak

Melis560 cığım 100 mesajı doldurmadığım için yazamıyorum kusura bakma bi araştırııyım bakalım yalnız 12 bin de az para değil

Emrah Beyin numarasını vermiştim canım onunla birebir konuş istersen fiyat ve diğer aklına takılan meseleleri.Ben bir şey diyemem fiyat konusunda.

şimdi oldu.....ama yine de yaptıran insanları birkaç sene izlemek isterim........
bir de ben resimlerden tam mavi değil de gri gibi gördüm....herheste mavi mi sonuçlanıyor...mesela kenarlarda kahverengi küçük lekeler hoşuma giderdi

DİPNOT:koşa koşa gidip yaptırmayı düşünmüyorum fda onayı almadan olmaz.......sadece beyin fırtınası yapıyorum

mesela 6 aylık hiç çıkarılmayacak 6 aydan sonra doktor tarafından alınacak lenzler olsa harika olur, her gün takmak çıkarmak korumak zorunda olunmaz. ama ömürlük göz rengi degiştirmek hiç dogru degildir....

bu arada kahverengi renk degilmi bacılar ?

Bu farklı bir yöntem göze kalıcı lens takılarak elde edilmiş bir sonuç.Benim dediğim bu değil arkadaşlar ve bu yöntem çok zararlı.

ya valla cok arastirmadim ama lazer ile irisin ust tabakasindaki koyu kisimlar kalici olarak aliniyormus alt taraftan renkli kisim cikiyormus videoda bu yontem ile ameliyat olmus bir hasta vardi ama dedigin gibi sanki kalici lens takilmis gibi pek dogal degil.

sizin bahsettiginiz yontemin adi nedir ya da ameliyat olmus hastalarin oncesi sonrasi fotograflari var midir?

Evet canım telefonla ara,ulaşabilirsin

Göz rengine bağlı canım,kahverengi lekeler kalabilir de,o zaman daha doğal bir mavi renk olur zaten

Lazerle göz rengi değiştirme ameliyatı canım,resimleri ben paylaşamam.Doktora ulaşıp ondan isteyebilirsiniz,hasta hakları yüzünden ben paylaşırsam suç işlemiş olurum.

Canım kalıcı lensler de çok zararlı ama,6 ay boyunca bir lensin gözde durması zararlı bence.

Bu arada haklısın kahverengi de renktir

bende doktorum ve kesinlikle aynısını düşünüyorum

göz içine konulan lenslerde mikrop kaparsa belki gözü kör etmez ama haberlerde çıkan kadın gibi olabilir.mikrop nerdeyse kadını öldürüyordu bu yüzdende mecbur gözü almak zorunda kalmışlar.

göz içine konulan lenslerde mikrop kaparsa belki gözü kör etmez ama haberlerde çıkan kadın gibi olabilir.mikrop nerdeyse kadını öldürüyordu bu yüzdende mecbur gözü almak zorunda kalmışlar.

Aynen okudum o haberi canım,lensler gerçekten çok zararlı.Ben göz numaram bozuk olduğu için ve migrenim olduğu için mecburen takıyorum.Ama kimse sırf zevk için uzun süre renkli lens kullanmamalı bence.Artık teknoloji de ilerledi.Lazer bundan daha sağlıklı.

bende öyle düşünüyorum irisin kasılıp büzülme fonksiyonunu bozuyor.

Oldu diye duydum canım ama hastanın ismini ve resmini paylaşmıyorlar,hasta izin vermemiş.Ama emin değilim.Net bir şey söyleyemem.

tatlım doktor kendi gözünüde değiştirmiş bir tanesini denemek için öyle dediler,doğrumu bu sen yüzyüze görüştünmü doktorla?

tatlım doktor kendi gözünüde değiştirmiş bir tanesini denemek için öyle dediler,doğrumu bu sen yüzyüze görüştünmü doktorla?

Evet doğru tatlım doktor resimlerini attı,lens olsa mutlaka anlardım kaç senedir lens kullanıyorum lenslerde gözbebeği ışıkta belli oluyor çünkü.Bir gözü mavi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…