Renkli gözlü olmak isteyenler var mı,lensler artık tarih olucak

lens değildir ,çünkü nasılsa yanına gidince görücez,ama doğuştan öyle mavi olabilir bi gözü.yaptıranlarla görüşme şansımız olsa birde ilerde kör olmıyacağının garantisini verebilse keşke . lazerle gözünü çizdirenlerde ilerde kör olanlar olmuş tek korkum bu

Evet tatlım ama eski fotolarını da gördüm doğuştan bir mavilik yokmuş adam gerçekten ameliyat yaptırmış.Ben de korkuyorum göz bu sonuçta ama araştırdığım kadarıyla risksiz bir ameliyat deniliyor.Umarım böyledir gerçekten.Çok isterdim çünkü mavi gözlü olmayı.

bende çok istiyorum meliscim.lazer pigmenti kaldırırken fazla gidip merceğe değse ne olur acaba ,ticaret amaçı güden bi doktor olmadığına emin olsak keşke çünkü çok istiyorum bende

Degmez arkadaslar. Bende mavi goz severim ama bu riski almam, alamam. %0.0001 ihtimal olsa birseyler yanlis gidebilir, kor olmazsiniz ama baska bir sey olur. Bu risk alinmaz. Cok mavi goz istiyorsaniz, kocaniz ya da sevgiliniz mavi gozlu olsun.

bende çok istiyorum meliscim.lazer pigmenti kaldırırken fazla gidip merceğe değse ne olur acaba ,ticaret amaçı güden bi doktor olmadığına emin olsak keşke çünkü çok istiyorum bende

Aynen tatlım,hastaların videolarını,fotoğraflarını paylaşsalar keşke de şüpheler kalmasa içimizde:/

Kizlar delinin biri kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis ortada sonuc yok risk var nedir bu renkli goz kompleksi anlamiyorum..

yorumları okumadım o yüzden bu sorunun sorulmadığını bilmiyorum... acaba renkli gözde mavinin tonunu istediğimiz gibi ayarlayabilir miyiz:44::44:
renkli göz fikri güzel ama şuan için pek mümkün olduğunu düşünmüyorum en azından sağlık açısından...

kompleks derken ne alaka arkadaşım ,forumda herkes orasını burasını afedersin ama şeyinin rengine kadar takıntı yapıyor,buda bir tutku istek. biz zaten körü körüne atlamıyoruz.

lensle ilgili çıkan haberi okuduktan sonra açıkcası bu lazer fikri bana çok daha masumane görünüyor

Benim bildigim sadece kahverengi gozlere yapiliyor. Kahverengi goz pigmentleri laserle siliniyor cunku cogu kahverengi gozun altinda da mavi goz pigmentleri var. Her kahverengi gozun altinda da mavi goz pigmenti yok. Bu da bir risk. Zamaninda bende arastirmistim belki yaptiririm diye ama vazgectim degmez dedim. Bir komplikasyon cikmama olasiligini kimse garanti edemez.

Degmez arkadaslar. Bende mavi goz severim ama bu riski almam, alamam. %0.0001 ihtimal olsa birseyler yanlis gidebilir, kor olmazsiniz ama baska bir sey olur. Bu risk alinmaz. Cok mavi goz istiyorsaniz, kocaniz ya da sevgiliniz mavi gozlu olsun.

çocuğumuz mavi olur belki

Ben mavi göz sevmem.
Ela-bal rengi yapıyorlarsa varım ama

Şaka bir yana envai çeşit lensim var.
Onlarla mutluyum.

Göz çok hassas ya.

çok doğru bir noktaya değinmişsin :) göz en önemli benim gözlerim miyop riske girip ameliyat bile olmazken rengini değiştirmem imkansız... ayrıca bu operasyonun kaç yıllık geçmişi var başarı oranı nedir bunlarda belli değil atraksiyona gerek yok bence :)

Bildigim FDA onayli degil. Bir urunu alirken , kullanirken FDA onayli olup olmamasina bakiyorum. Basari orani %99 olsa bile ben o riski almam. Dedigin gibi , normal bir lazer ameliyati bile %100 basari vermiyor. Gozlerim saglikli olsun da varsin kahverengi olsun:) Yaslandim mi ne:)

kızlar abartmayın yahu bizde atlamadık hemen gidip yaptırmadık yani bakıyoruz soruyoruz FDA onay verirse neden olmasın diyoruz .çünkü ben lensten korktum artık. daha lens kullanmıyorum .gözlüğe geçtim

Son düzenleme:

pm atabilirsen sevinirim doktorun adresini

Canım o senin göz rengine bağlı değişiyor sonuçta tüm pigmentleri yok etmiyor ki bu ameliyat sadece 20 derecelik bir değişim yapıyor pigmentlere.Gmz rengin açıksa yeşile dönük mavi koyuysa grimsi bir mavi ortaya çıkar.Ve sadece kahverengi gözlerde bu ameliyat işe yarıyor.

Ve FDA izni şuan da çıkmış değil sadece sağlık bakanlığından izin var.FDA bu tür şeylerde bildiğiniz gibi kılı kırk yarıyor bu ameliyat sağlığa zararlı değilse bile en erken 5 senede filan çıkar FDA'dan izin.Ama bence FDA'ya bu kadar güvenmeyin onlarda sonuçta işbirliği yaptıkları yerlere izin veriyor,kendi çıkarlarına göre de fikir değiştirebiliyor.Yoksa neden daha önce izin verdikleri ürünleri sonradan yasaklasınlar.Örneğin minoset ilacı bile kaldırılıyor artık.Yıllardır masum sandığımız hap meğer zararlıymış.Ne kadar doğrudur bilemem ama bunca yıldan sonra izin verip şimdi yasaklamaları garip geldi..

Ve arkadaşlar bu ameliyat zart diye bu sene ya da geçen sene ortaya çıkmadı.Haklı olarak şüpheleriniz var,benim de var.Ama Almanya Hitler döneminden beri bunun üzerine çalışmalar yapıldı.Bilimadamlarının en çok araştırdığı konulardan birisi.

Yine tekrar belirteyim ben kimseye yaptırın,yaptırmayın demiyorum.Ben sadece böyle bir teknolojiden sizleri haberdar ediyorum,araştırdıklarımı sizinle paylaşıyorum ve iki sene sonra kendim için bu ameliyatı ciddi ciddi düşünüyorum.Bilgi almak isteyenlere bilgi verebilirim.Ve sizler de ameliyatı gerçekten istiyorsanız öncesinde mutlaka araştırın.Bana özelden bu konuyla ilgili mail atabilirsiniz.

meliscim senin araştırmaların hoşuma gidiyor bende işim icabı böyle şeyleri çok ararştırırım.ama mesela sen bu ameliyata başka bi göz doktoruna desen bi çoğu bilmiyor bilenlerde kesinlikle deli gözüyle bakıyor. fakat lens çokmu yararlı kadın ölümden döndü. bana lense göre çok daha masum geliyor bu fikir. birde dediğin gibi gerçekten uzun süredir araştırılıyorsa üzerinde.internette pek fazla bilgi yok. kitaplarda yok.o yüzden herkeze çok yeni geliyor.

Evet tatlım pek internette yok bu ameliyata dair bilgiler.Ben de eniştem doktor,babam da bu tip şeyleri çok araştırır,yurtdışına filan gider hem onlar sayesinde hem yabancı siteler sayesinde baya bir şey öğrendim bu ameliyatta ilgili.

Ve evet kesinlikle seninle aynı fikirdeyim lens kesinlikle çok daha zararlı.Zararını birden göstermiyor ama bir 10-20 yıl sonra irisi tahrip edecek gibi geliyor bana.Gözü bozuk olmayanlar kesinlikle her gün her gün sırf kozmetik amaçlı lens kullanmasın bence.

Ben malesef göz numaram epey yüksek olduğundan takıyorum,gözlük de takamam migrenim var ağrı yapıyor.Ama 1-2 yıl sonra onun için de ameliyat olmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…