Renkli Gzl Erkek mi, Kahverengi Gzl Erkek mi?

sarışın mavi gözlüleri hiç sevmem..
renkli gözlülerden de hiç hoşlanmam ve de bebek yüzlü erkeklerden de ..
bu tipler bana feminen geliyor kadın gibi geliyor ..
erkek erkek tipli olmalı ..
yüzünde o sert ifadesi kaşı gözü erkeksi olmalı ..
kahverengi göz ve kumralları seviyorum ben ..
esmerleri de pek sevmem ..
amma da seçiciymişim hee :))
ee tosunumu da seçtim işte öyle kumral kumral :))

sarısın renkli gözlüler bana kadınsı geliyor etkilenemiyorum...

ben kara beğeniyorummmmmmmmmm.. kaşı gözü sacı teni kara olcak

bol kiprikli falan.. sevgilim de öyle :$

Bir yeşil de benden. Ne çok yeşil varmış şaştım kaldım. Ben de siyah seviyorum zannediyordum. Taa ki o yeşil gözlerde kaybolana kadar :) Hele ağladığında ne can yakar..

ille ki şu renk olsun diye hiç tutturmadım, yeter ki bana sevgiyle baksın boshayallersmile
benim bitanemin gözleri de bal rengi.. :1hug:

Goz renginin ne onemi olabilir ki?Gozleriyle konusmayi bilsin, bana yeter..boshayallersmile

boyu posu yernde olsun kişiğide adam gibi olsun göz möz fark etmez beni mutlu etsinde

çok önem vermem dış görünüşe, çok da takılmam ama kahverengi göz daha çok severim o da bi gerçek:)

Ben hep mavi yada yeşil istedim bir kez ela den geldi diğer ikisi kömür karası hiç hoşlanmıyorum.Sarışın mavi göz dedikçe tersi çıkıyor karşıma.Yurt dışı ihracı falan olsa süper olurdu :)))

Valla hep kara kaş kara göz isterdim ama Rabbim bana kumral yeşil göz bir sevgili verdi.:asigim:

Aslında tam yeşil denemez, bazen mavi oluyor, bazen ela. 1 renk istiyordum hepsi oldu çok şükür.kaydirigubbakcemile3

incir cekirdeginin hacmini dolduracak kadar beyne sahip olsunda isterse gözleri turuncu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…