- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.545
- 448
aynen canımmm son!! :) nerden tanıyorsun???maşallah hadi bakalım çabucak gitsin kilolar yeter bu kadar tatilartık hamur işlerine son
bu arada sanki o koşu yolunu tanıyorum benayy çok sevdim ben bu emoşları
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canımmm son!! :) nerden tanıyorsun???maşallah hadi bakalım çabucak gitsin kilolar yeter bu kadar tatilartık hamur işlerine son
bu arada sanki o koşu yolunu tanıyorum benayy çok sevdim ben bu emoşları
![]()
canım benim yaa hepinizzi çok özledim… hoşbuldukHoş geldin, simsimsBen de bu aralar sağlıklı beslenmeye taktım, karşılıklı laflarız. Özlettin kendini
![]()
canım benim yaa hepinizzi çok özledim… hoşbuldukburda bol bol laflarız artık.. kitap topiğine de yarın uğrayayıp bi kaç kitap tavsiyesinde bulunacağım.. neyi yapmışım da dönmüşüm yaa sizleri görmek çok güzel
![]()
aynen canımmm
Eski günler yeniden yani![]()
Normal pilav gibi yapanlar var bir de salatasını yapıyorum ben, sen nasıl yapıyorsun?aynen canımmm
karabuğday çok seviyorum..
Duru marka kullanıyorum.. durunun her şeyi çok güzel..![]()
ben pilav yapıyorum, bak hiç salata denemedim.. onu da deneyeyim :) kahvaltıda da yulaf yerine yiyenler var, öyle de hiç denemedim..kinoa ve chia kullanıyor musun?Normal pilav gibi yapanlar var bir de salatasını yapıyorum ben, sen nasıl yapıyorsun?
Kinoa kullanıyorum ama chia henüz denemedim.ben pilav yapıyorum, bak hiç salata denemedim.. onu da deneyeyim :) kahvaltıda da yulaf yerine yiyenler var, öyle de hiç denemedim..kinoa ve chia kullanıyor musun?
ben de sana katılıyorumKinoa kullanıyorum ama chia henüz denemedim.
Ben salatasını da seviyorum. Ama yulaf olarak kullanmam, yulaf iyidir ya, o kadar da sağlıklı olmayıvereyim![]()
Dur bi onu da alayım yarın çıkınca. Zaten alışveriş günüm yarın. Nasıl yapıyorsun sen?ben de sana katılıyorumchia da hem çok faydalı hem çok tok tutuyor..tavsiye ederim
![]()
o da salatalara yedigin yemeğe konabiliyor ama esas bir gece önceden suya 1 yemek kaşığı chia koyup yarım limon sıkıyorsun içine.. sabahta jöle gibi oluyor öyle yiyorsun.. tadı hoşuna gitmeyebilir bu şekilde.. o zaman bal da ekleyebilirsin önceden.. su yerine sütle de yapılıyor.. chia puding dersen tariflerini bulabilirsin.. ıslanınca bir kaç misli büyüyor ve bu da mideyi şişiriyor :)Dur bi onu da alayım yarın çıkınca. Zaten alışveriş günüm yarın. Nasıl yapıyorsun sen?
simsims hoşgeldin canım, seni burada tekrar gördüğüme sevindim,Herkese merhaba :)
uzuuun bir ara verdim.. bu arada neler yaptım neler yaşadım vs hepsini yavaş yavaş anlatacağım burda.. kilolara gelirsek bir ara 75 i gördüm..bu sabah ise 72,5 çıktım.. eger dün, bugün diyete giriyorum psikolojisine girmeseydim 71lerde başlardım ama olsun.. her hafta pazartesi tartılıp yazacağım.. hemen hemen her gün yürüyüş yapacağım.. bakalım planlar yapıyorum ama A planıyla olmaz sadece.. B ve C planlarım da olucak.. henüz yok ama :))) Genel olarak günüm iyi geçti ama her yeni diyete başladığımda bir dirençle karşılaşıyorum..bugün de akşamdan beri nezle olmamak için çaba sarfediyorum..akşam vitamin olsun diye meyve azıcık fazla oldu gibi(bu emoji yeni gelmiş :)) neyse şimdilik benden bu kadar..daha çok zamanımız olucak yazmaya..yarın görüşmek üzere..
Eki Görüntüle 1825180
bugün 40 dk yürüdüm
Eki Görüntüle 1825179
yediklerim:
sabah:yarım dilim ananas,2 hurma matcha çay(matcha çayı ayrıntılı anlatacağım:)
ögle:1,5 bezelyeli enginar(işe yemek götürdüm evden)
ara:2 erik
ara:1 büyük muz
akşam:3 kepçe tarhana çorba,salata
ara:2 kivi
Eki Görüntüle 1825181
canımmm hoşbuldukkksimsims hoşgeldin canım, seni burada tekrar gördüğüme sevindim,
bende uzun zamandır kopmuştum diyetten 1 aydır devam ediyorum bakalım neler olacak
sağlıklı ve mutlu günler dilerim![]()
Ahh cok geçmis olsuntam karar verirsin yeni bir şeylere başlamaya, niyet edersin,herşeyini o güne ayarlarsın.. daha düzenli olma, spor yapma ve diyet tabikii.. ama gel gör ki her böyle karar verişinde evet her seferinde bir dirençle karşılaşırsın.. (en azından benide her seferinde oluyor:) o dirençte yine SENSİNDİR!! pazartesi süper bir haftaya başladığımı sanan ben vücudumun direnci ile karşılaştım.. yatak döşek ateşli öksürüklü bir direnç maalesef.. artik değişmek mi istemiyorum?yoksa değişmekten mi korkuyorum bilemedim ama bu ikisinden biri.. ama yola devam.. bugün daha iyiyim.. Nerde kalmıştık?![]()
günaydın canım, geçmiş olsun,tam karar verirsin yeni bir şeylere başlamaya, niyet edersin,herşeyini o güne ayarlarsın.. daha düzenli olma, spor yapma ve diyet tabikii.. ama gel gör ki her böyle karar verişinde evet her seferinde bir dirençle karşılaşırsın.. (en azından benide her seferinde oluyor:) o dirençte yine SENSİNDİR!! pazartesi süper bir haftaya başladığımı sanan ben vücudumun direnci ile karşılaştım.. yatak döşek ateşli öksürüklü bir direnç maalesef.. artik değişmek mi istemiyorum?yoksa değişmekten mi korkuyorum bilemedim ama bu ikisinden biri.. ama yola devam.. bugün daha iyiyim.. Nerde kalmıştık?![]()