Eki Görüntüle 1306804
dün gece rüyamda listemin dışına çıkıp kaçamak yaptıgımı gördüm.. daha dogrusu kaçamak yapıp sonra fark ediyordum kaçamak yaptıgımı..

ama normalde diyet yapanlar ne görür rüyasında "kek,pasta,çikolata,iskender vs vs." işte ne seviyor ve özlüyorsa… ben sütlü nescafe içtigimi gördümmm..

bir güzel keyifle içtimm.. ohh missss… sonraa jeton düşünce de "ya ben şu 5 gün hayvansal gıda almıyordum vay nasıl içtim bunu ben,hem kahveyi de içmiyordum kaç gündür" diye diye uyandım.. nasıl bir bagımlılıkmış bu yaa, korkutucu.. sanırım 1 hafta oldu olucak kahve içmeyeli.. hele hele ilk günler tüm gün beynimin bir kısmı "kahveeee kahveeeee" diyip sanki sadece ona çalışıyordu,bütün gün uykulu geziyordum.. şimdi daha iyiyim ama hala çok özlüyorum.. ama kararlıyım artık sabah uyanmak için kahve içmeyecegim.. kahve sadece 1 dilim kek veya bir arkadaş sohbetinde benimle olucak, arada bir ve ögleden sonraları.. kahveyi bırakınca gerçekten güzel uyumaya, erkenden esnemeye başladım.. yaklaşık 1 yıldır olan gece uyanmalarım kalmadı şükür.. artık deliksiz ve kaliteli uyuyorum.. şimdilerde kahve yerine yeşil çay veya mate içiyorum günde 3 bardagı geçmeyecek şekilde, ikisi de harika

siz de benim gibi yeşil çay seviyorsanız özellikle dogadan büyülü bahçe güllü yeşil çayını tavsiye ederim.. tek kelimeyle harikaaa
Eki Görüntüle 1306805