- 25 Şubat 2014
- 385
- 525
- 33
11.03.2014 kilo:77.9
05.04.2014 kilo:74 ilk 4 kilo verildi :)
günaydın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11.03.2014 kilo:77.9
05.04.2014 kilo:74 ilk 4 kilo verildi :)
günaydın..tebrik ediyorum seni..gerçekten çok başarılı bir sonuç..azmini hiç bozma..
helal sana .bu mevsimlerden roma blog değil mi?kk da yok galiba.ben de mi onu yapsam ne?
Eki Görüntüle 1055093
Bu akşam kocam bana bu güzel süprizi yapmıştı.. kendi eliyle yaptıgı ekmek ,levrek şiş ve çoban salata.. hepsini de birbirinden lezzetli yapmıştı.nasıl mutlu oldum,nasıl kendimi özel hissettim..bi erkegin eşini düşünüp onun için böyle sürpriz yapmasının ne kadar degerli oldugunu fark ettim.. bir kez daha kalbimi kazandı ve anlaşıldıki sadece erkeklerin degil "kadınların da kalbine giden yol midesinden geçebilir"![]()
merhaba canım. tebrik ediyorum seni
enişteme de aferin
Allah bozmasın mutluluğunu canım maşallah çok güzel gidiyorsun
![]()
hepinize merhaba..
Bende bu sabah tartıda 56,9 kiloyu gördüm..çok mutluyum...55 e ne kaldı şurda![]()
Evet kesinlikle öyle, canım bişeyler çekip de yemeyince vicdanım huzur dolu oluyorbu sabah tartıldım(zaten her sabah tartılıyorum dayanamıyorum) 2haftada 2,2 kg verdim. 71.7'yim şimdi.
ama hiç ekmek çikolata yemiyorum, deli gibi yürüyorum günde 3saat falan. yürümek aynı zamanda kafamı da dağıtıyor, kafamın arkasında tam omuriliğin üstünde kist çıktı. hiç keyfim yok...
Evet kesinlikle öyle, canım bişeyler çekip de yemeyince vicdanım huzur dolu oluyorbu sabah tartıldım(zaten her sabah tartılıyorum dayanamıyorum) 2haftada 2,2 kg verdim. 71.7'yim şimdi.
ama hiç ekmek çikolata yemiyorum, deli gibi yürüyorum günde 3saat falan. yürümek aynı zamanda kafamı da dağıtıyor, kafamın arkasında tam omuriliğin üstünde kist çıktı. hiç keyfim yok...
şu anda yazdıklarınızın hepsini soluksuz okudumm ve sizi kucaklamak istiyorum harikasınız benimde moralim düzeldi ve iç dünyama yolculuk yaptım artıkım bende kendimi seviyorum
simsims bloğu inceledim de anlamadım ya bişey.çok karmaşık geldi.net bi liste yok var da ben mi göremedim.mesela sen 2.hafta da çorbaya başlamıştım.orda onu da göremedim.1.ve 2.hafta kısmında.bi de ben gerçekten merak ettim.kusura bakma da çalışıyor musun?bu kadar güzel tabakları hazırlamaya nasıl zaman bulabiliyorsun?
[QUOTE
sana tavsiyem "pratik anne mevsimlerden roma" yaz google a.hafta hafta link vermiş.çorba 3. haftanın son 3 günü için yazıyor.tabaklar için çok teşekkür ederim.aslında hep istedigim bi şeydi kendime güzel sofralar kurmak güzel tabaklar hazırlamak bu sayade başladım daha özenli sofralar ve tabaklar hazırlamaya.sanırım vaktimde buna müsait:129::118: