- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.545
- 448
Hepimiz zayıflamak istiyoruz hemde hemen!sanki hemen almışız gibi kiloları "hemen verelim de nasıl olursa olsun saglıklı saglıksız hiç fark etmez yeter ki kilo verelim" diyor çoğumuz.Sabırsızız.. Ben de öyleydim şimdi daha sabırlıyım ,acelem yok.sonuçta vericem bu kiloları kararlıyım ama niye şimdiki kilomdan bir kaç kilo daha zayıf gözükmeyeyim hemde şimdi şuan hemde kilo vermeden :)) ben birazdan yazıcaklarımı bir kaç yıldır yapıyorum.sizde deneyin bakın daha zayıf gözüküceksiniz..
1)Dogru sütyen:modelini begenip aldıgınız degil,sizin tam bedeniniz olan sütyen.eski sütyenler gögüsleri sarkık gösterir,küçük beden sütyenler(hani zayıfken giydikleriniz ve hala oluyor nasılsa diye giymeye devam ettikleriniz) özellikle sırtta katlar çıkarır ve sonuçta daha kilolu gözükürsüznüz.kendi bedenimize uygun sütyen bizi zayıf gösterir.
2)kolları kıvırmak:ben uzun kollu ne giyersem muhakkak kollarımı kıvırıyorum bu tüyoyu ögrendikten sonra.Genelde çogumuzun bilekleri ince.ince degilse bile üst kolumuzdan ince :) o yüzden bilekleri göstermek bizi daha zayıf gösteriyor..
3)tabikii topuklu veya dolgulu ayakkabı:anında boy uzar hem güzel hem zayıf gösterir.ben her gün topuklu giymiyorum ama topuklu ayakkabı giymedigim zaman dolgu spor ayakkabı giyiyorum..
4)takılar ve makyaj:mesela alt bedeniniz üste göre daha kilolu o zaman üst bölgeye dikkat çekmek için boynunuza gösterişli bi kolye takın.vücudunuzda sevmediginiz bölgeyi gizleyip sevdiginiz bölgeyi öne çıkarın.bunu takılar ve yüzde begediginiz bölgelerde de makyajla yapabilirsiniz.
5)V yaka giyinmek ve baştan aşagı aynı renk veya yakın tonlar giyinmekte zayıf gösteriyor.
aklıma şimdilik gelenler bunlar.. şimdiden bir kaç kilo verdik bilee
Not:bir de kendinizi mutsuz çirkin hissettiginiz günler kendinize fazladan bakın.oldgunuzdan daha bakımlı olun.zor oluyor biliyorum ama bakın nasıl moraliniz yerine geliyor
Son düzenleme: